Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 14:16

Kiril2681 написа:..... При нас лошото е, че сме 2019 година, а хората, които се занимават с футбола ни живеят в 1994, някои дори по-рано. ..

Да де, ясно, обаче след последните пресконференции на нашите хора, видях желание да се адаптираме към новите условия на 2019 година (бази данни, анализатори на тези бази данни и т.н.), да разчупим модела "негро на кило" (чрез търсене на определен "профил"), внимателно да се прецени "човекът", който идва (да няма после "Ми той Белаид е особняк", "Той Белмонт е с хлапашки характер на темерутче", "Латинкото Циганиньо бие жена си и спи по дискотеките" и т.н. ).
Ама никой от споменатите от теб модели, нито пък плановете на нашите, могат да сработят добре и гладко, точно защото сме в България. И като изключим Лудогорец, всички останали са нежелана дестинация за читавите футбалери, най-меко казано.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 14:23

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Не, предпочитам да коментирам престоя му в Италия и в Англия, и това, че ни класира за Европа. Не си мисли, че съм му фен. Просто Хубчев изтъкна един много "футболен" аргумент за освобождаването му. И ти гледам, че това коментираш. А не футболните му качества.

Добре, ама защо е този пусти захлас към миналото? Нали искаме развитие, надграждане, стратегия, светло бъдеще. :roll:
Да, класира ни за Европа, вкара момчето. Ама то и други футболисти вкарваха през сезона и в предни сезони също са ни класирали с головете си. То май затова и получават заплати, нали? И наистина не мога да разбера какъв е проблемът гадното мръсно ръководство и намръщеният мръсен темерут да решат да освободят Божи86, при посочените вече от мен по-горе аргументи, които са явни и нескрити за всички нас. Може да има и други аргументи, неявни и скрити. И какви Англии, какви Италии, взехме го от Ботев Враца и пак там се е върнал. Човек, годината е 2019, а формата му се видя, следствието от нея е логично. Ако не беше така, досега да беше вече я при арабелите, я при китайците, я при някой друг, на тлъста заплата.

Пак не чух нещо за футболните му качества. Вкара в баража, преди това ни вкара два гола на Герена. Казах ти не съм му фен, както и на Михайлов - и двамата са мъжки кифли. Но това не засяга футболните им качества. Тоест, мнението ми може би се доближава до това на Хубчев, но аз съм "форумен специалист", а Хубчев се предполага, че е истински специалист и не се влияе от подобни неща. И другото, което е такъв в съблекалнята може да е трън в задника, да, но може и да е човекът, който да вдигне отбора на полувремето, да влезе като резерва и да вкара решителен гол, защото той просто си го разбира това животинче футбола. И на Ники не съм фен, както казах. Не съм му фен заради това, което прави извън терена. Но начинът, по който влезе във форма говори само за едно - пичът е професионалист.

Каза се точно и ясно - Не щем звезди, лидери, ербапи, вдигачи на полувремето, както искаш го наречи, а искаме отбор и колектив. Той може да си ги има футболните качества, но явно не се вписва в по-голямата картинка. Балотели, примерно, също си ги има качествата, ама ... И какво като е вкарал два гола на Герена, той и Камбуров вкара. И доста други вкараха на Герена. Доста други играчи в синьо вкараха и за да стигнем изобщо до баражите. Ама нали това им е работата, за това взимат заплати - да вкарват! Значи, понеже са си свършили работата, за която им се плаща никак не малко, трябва да останат доживот, така ли?
И защо постоянно споменаваш Михайлов, да не сме го пратили и него във Враца?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 06 сеп 2019 14:26

Ония били некадърни, тия били некадърни. Вие ли сте най-кадърните? Още не мога да проумея какво е това мрънкане за тая политика? Парите са си техни и ще провеждат политиката си както поискат, а ако някой може да предложи повече, нека се обърне към тях... Стига да има ресурсите. Предлагам да назначат Методи там, със сигурност ще се справи.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 14:28

TristaNNN написа:Каза се точно и ясно - Не щем звезди, лидери, ербапи, вдигачи на полувремето, както искаш го наречи, а искаме отбор и колектив. Той може да си ги има футболните качества, но явно не се вписва в по-голямата картинка. Балотели, примерно, също си ги има качествата, ама ... И какво като е вкарал два гола на Герена, той и Камбуров вкара. И доста други вкараха на Герена. Доста други играчи в синьо вкараха и за да стигнем изобщо до баражите. Ама нали това им е работата, за това взимат заплати - да вкарват! Значи, понеже са си свършили работата, за която им се плаща никак не малко, трябва да останат доживот, така ли?

Еми, като не щеш звезди и вдигачи, ще имаш един отбор от пут6овци.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 14:36

ChelseaFUN написа:Предлагам да назначат Методи там, със сигурност ще се справи.

За разлика от тях имам морал и ще откажа. А ти откъде знаеш кой и какво плаща? Щото то нали... "Спас плаща 8-) ". Пак имаше голямо обиждане и подобни. Не заставай зад кауза, която не е твоя.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 14:46

metodito написа:
TristaNNN написа:Каза се точно и ясно - Не щем звезди, лидери, ербапи, вдигачи на полувремето, както искаш го наречи, а искаме отбор и колектив. Той може да си ги има футболните качества, но явно не се вписва в по-голямата картинка. Балотели, примерно, също си ги има качествата, ама ... И какво като е вкарал два гола на Герена, той и Камбуров вкара. И доста други вкараха на Герена. Доста други играчи в синьо вкараха и за да стигнем изобщо до баражите. Ама нали това им е работата, за това взимат заплати - да вкарват! Значи, понеже са си свършили работата, за която им се плаща никак не малко, трябва да останат доживот, така ли?

Ми ето ти ги звездите в Разград и на Народна армия - виждаш ли какви ги вършат така наречените лидери? Тази ситуация по-добра ли е за отбора? Айде не в Левски, моля!
От друга страна ето ти го и незвездния колектив на Локо Пд, за който също четохме доста комплименти в продължение на няколко месеца. Друг пример е любимата ти Аталанта, по която въздишаше тука цяла година, там как са с Божи-тата?
....А като се замисля как се зарадвах, че най-сетне спряхме да четем за Роман, сега до зимата ще ни мъчиш с Божинов ли? :?
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 15:27

TristaNNN написа:
metodito написа:

Ми ето ти ги звездите в Разград и на Народна армия - виждаш ли какви ги вършат така наречените лидери? Тази ситуация по-добра ли е за отбора? Айде не в Левски, моля!
От друга страна ето ти го и незвездния колектив на Локо Пд, за който също четохме доста комплименти в продължение на няколко месеца. Друг пример е любимата ти Аталанта, по която въздишаше тука цяла година, там как са с Божи-тата?
....А като се замисля как се зарадвах, че най-сетне спряхме да четем за Роман, сега до зимата ще ни мъчиш с Божинов ли? :?

Уаууу, ти ме закопа направо. За Лудогорец ли говориш и оня вечно хилещия се, дето се прави на треньор и искаше да натири Марселиньо. Ам влязоха в Лига Европа. С негова помощ. А не с помощта на Стоев. За онова от Армията... за тея дето се взеха в ръце и от 0-2 направиха 2-2? За тях ли питаш? :lol: Брат, знаеш, че съм прав - че трябва да има силни личности в съблекалнята, ама се правиш.
Хубси е избрал да се прави на генерал в съблекалнята? Иска само послушковци. Ми... ноу къмент. Не е първия, нито последния, който го прави.
Последна промяна от metodito на 06 сеп 2019 15:32, променено общо 1 път.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 сеп 2019 15:31

Методи я ми опиши футболните качества на нападателя Божинов, там дрибъл, скорост, шут, печелене на единоборства и т.н., ама не от Лече и Фиорентина, а 13 годинки по-късно.

П. С. Силните личности в съблекалнята трябва да са силни и на терена - Сираков, Гонзо, Боримиров и да Марселиньо, Камбуров, Бодуров са от тях.
Моля те, лекета като Божинов, Перуци да не бъдат причислявани там
Последна промяна от drvasko98 на 06 сеп 2019 15:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2019 15:32

drvasko98 написа:Методи я ми опиши футболните качества на нападателя Божинов, там дрибъл, скорост, шут, печелене на единоборства и т.н., ама не от Лече и Фиорентина, а 13 годинки по-късно

Два гола на Герена във вратата на "Левски", и гол за 500 000 лева, с който си плати заплатите, които клуба му е дал.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2019 15:39

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:

Уаууу, ти ме закопа направо. За Лудогорец ли говориш и оня вечно хилещия се, дето се прави на треньор и искаше да натири Марселиньо. Ам влязоха в Лига Европа. С негова помощ. За онова от Армията... за тея дето се взеха в ръце и от 0-2 направиха 2-2? За тях ли питаш? :lol: Брат, знаеш, че съм прав - че трябва да има силни личности в съблекалнята, ама се правиш.

С "вечно хилещия се, дето се прави на треньор" почнаха да си пишат европейската история, ама това не е важно, а? И до голяма степен с неговата заслуга през годините разни латиноси от гладни бразилчета станаха звезди, за да литнат високо в космоса и да решат, че са по-големи от него. Това ли искаш и в Левски, наистина? А онова от Армията що не се взе в ръце срещу дървосекачите от Зоря или в Русе, примерно? Страшни звезди, страшни лидери, няма какво. Прав си, да. :lol:
[offtopic]

Върни се в “Левски”