Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 23 ное 2018 09:14

[offtopic]Не съм го познавал, но разказът ти ме разчувства. За съжаление, смъртта прибира при себе си първо най-достойните. Мир на душата му.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 ное 2018 09:31

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:....
но сега се назначи един човечец с уж прилично досие , неопетнен, .....

:mrgreen: :mrgreen:
Плачаааа :)
Та нали само преди 2 седмици пуснахте поредната кървава декларация срещу БФС, бре. Тоз "неопетнен човек с прилично досие" не е ли реално #2 в БФС-то след пиян Боби?
:) :) :)

Не, припознавачо, не е реално реално #2 в БФС-то след пиян Боби. Пък и декларацията касаеше по-скоро съдийството, каква роля има Колев там, при положение, че шефчето на съдийската комисия уж е на пряко подчинение на Михайлов? Всъщност, ти наистина ли не допускаш, че е възможно да има и читави кадри в дадена организация, или понеже на пръв поглед звучи добре за врага, то е невъзможно? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 ное 2018 12:27

Трябва да призная, че много ме радват напъните на последователите на ГГ (Мутрата безочлива и нагла, която си призна в ефир, че е действал по другите начини :!: ) да прокарат една тънка интрижка, че видиш ли, досега сме имали ебаси якото лоби в БФС, а отсега нататък, разбираш ли, с идването на Колев догодина, Левски става едва ли не БФС и почва да коли и беси навред. Усеща се една такава неприкрита тревожност, завоалирана със сладки локумени усукани изреченийца. :mrgreen:
А ние просто се надяваме човека да "успее да реформира и организира клуба до високи европейски стандарти" и "да направи пълна реформа в клуба и Детско-юношеската школа".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 23 ное 2018 13:12

Не знам колко от "розовите" приятелки във форума знаят, но Павел Колев работеше в Левски преди да отиде в БФС, но нищо в посока Левски не се промени от тогава до днес... Колко ще стане сега - силно се съмнявам...

Всички сме чували за "синьото БФС", но то е малко като НЛО - всеки е чувал, но никой не го е виждал...

Така че...

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 23 ное 2018 14:48

Това дали е вярно:
ТОПСПОРТ: Вижте колко пари ще получи Левски в следващите три години

Левски подписа нов 3-годишен договор за спонсорство с букмейкърската компания Efbet. ТОПСПОРТ първи информира за предстоящото споразумение между двете страни, което вече е факт.
От компанията и до момента помагаха на "сините", но новият контракт е със значително по-добри финансови условия в сравнение със стария. ТОПСПОРТ разбра, че на "Герена" ще получават по 184 хил. лева на месец от букмейкъра. Това означава, че в клуба ще влизат малко над 2,2 млн. лева на година или общо 6,6 млн. лева за целия срок на договора.
През следващия месец двете страни ще свикат пресконференция, на която ще обявяват допълнителни подробности около договора.

До момента логото на Efbet стоеше на гърба на екипите на Левски. Сега то ще заеме челно място на фланелките на "сините" и ще замени досегашния генерален спонсор. Не е изключено от компанията да се сдобият и с акции на 26-кратните шампиони.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 ное 2018 16:48

Ами, логичното започва да се случва, макар и с известно закъснение. Хората се позавърнаха на стадиона, отборът играе добър футбол, нормално е да се раздвижат и спонсорите. Всеки би искал да си направи реклама на гърба на най-популярния и обичан футболен клуб у нас, като разбира се трябва да поразвърже кесията за това. Ако тенденцията се запази и, Дай Боже, успеем да се преборим за нещо повече този сезон, очаквам и други, нови рекламодатели да почукат на вратите на синьото семейство. Бизнесът рано или късно ще разбере, че Левски притежава огромен потенциал чрез привържениците си (разбирай потенциални клиенти, чрез съответните пакети, промоции, отстъпки и т.н.) и не е далеч моментът, в който ще изпаднем в ситуация, в която всички ще бъдат доволни. Прост пример: Виваком - имаше промоционални пакети срещу билетче от мач или сезонна карта. Аз лично съм пращал билети на приятели из провинцията, за да захлебят с промоционален договор. Печели клиентът, печели и спонсорът. Друг пример, хипотетичен засега: Бензиностанция "Чики-Рики Ойл". Ползвателите на сезонни карти получават 10% отстъпка при зареждане. Ето нови клиенти за бензиностанцията и доволен рекламодател, вдигаш му оборота. Можем да дадем безброй такива примери, но надявам се разбирате каква е идеята и защо е важен кръга клуб-спонсор-привърженик. Вероятно тук ще се очаква добрата работа в синхрон от Колев, Тото Минев и организациите на привържениците.
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2018 18:55

vvessel написа:...За сметка на нападението. Съвсем различни типове треньори са с Роси. Надявам се след подготовката да не стане по-зле.

Абе, принципно, не сме се "разкарвали" толкова много в сравнение с миналата година. Ако не броиш разбира се онази тренировка със седем гола. По един гол на "Ботев" и онова де играе на Армията, един на Лудогорец, а на Локо Пд даже не успяхме... Да не говорим за ударите във вратата на Черно море в последния мач...

П.С. А ако вместо Костов, трябваше да разчитаме на Буш, лелеле.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 ное 2018 21:08

Бате, ти верно ли?
Тука още се коментира един провален треньор като Роси. Не е сериозно просто.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2018 23:09

bilyaletdinov написа:Бате, ти верно ли?
Тука още се коментира един провален треньор като Роси. Не е сериозно просто.

Не, просто потвърдих думите на vvessel, че се опитваме да играем далеч по-директен футбол. Но не сме се разкарвали. Думата беше за дефанзивния вал на полузащитата (де са те, де е атаката. Отплеснах се. :)). Миналата година стояхме по-добре там.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 ное 2018 09:59

metodito написа:Миналата година стояхме по-добре там.

Няма как да очакваш да сме също толкова добре в центъра след като в 90% от мачовете ни, нашата защитата е на центъра, а деф. халфове са в тяхното поле. Това е една от причините да ни вкарват от контри... Но пък този стил се харесва и лично аз го предпочитам пред скучното, бавно и грозно катеначо за 1:0. Единственото, което не ми харесва е прекалено многото подавания. Но явно класата на отбора на този етап не позволява да стигаме до положения след 3-4 паса между защитата на противника. Случва се, но рядко!
Последна промяна от koisa на 24 ное 2018 11:13, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”