Спас Русев: Очаквам Павел Колев да реформира Левски
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-515664
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Последна промяна от mikata на 21 ное 2018 17:06, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Някои пак се вкараха във филма .

- ralka_levskarka
- Контакти:
Те излизали ли са от него, та да се вкарват пак ?
А ето и потвърждение на новината.
А ето и потвърждение на новината.
„Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и Детско-юношеската школа“, сподели силният човек на „Герена“.
„Бяхме коректни и изчакахме да приключи участието на България в турнира Лига на Нациите, където господин Колев беше изключително ангажиран и спомогна за добрата организация на домакинските ни мачове. Затова сега обявяваме официално тази новина. Смея да твърдя, че представителният отбор на Левски има сериозен игрови облик благодарение на треньора Славиша Стоянович и неговия екип, затова се надявам, че Павел Колев, който ще има свобода на действие, ще успее да реформира и организира клуба до високи европейски стандарти. Досегашният изпълнителен директор Красимир Иванов остава в клуба като финансов директор“, заяви Спас Русев пред Дарик радио.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Малката перука немой мръдна ...!!!
Тате му праща надзорник!

Тате му праща надзорник!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- ralka_levskarka
- Контакти:
Слушах малко дарик: Михайлов ще подпише с Левски, а Иванков - треньор на вратарите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Голям удар на Спас е привличането на Павел Колев 

България има природни богатства,
не изглежда като лоша новина това за Колев, но ще се въздържа от други коментари следвайки принципа, че човек не бива да се радва на малко прасенце и нов началник" 

Тоя Павел Колев няма нищо общо с "Левски".
Отборът има от нужда само от истински син спортен директор, защото този път случи на треньор.
Спас Русев пак е в някакви маркетинг филми и експериментира с нетрадиционни ходове, да не се ослушва а да намери спортен директор.
Отборът има от нужда само от истински син спортен директор, защото този път случи на треньор.
Спас Русев пак е в някакви маркетинг филми и експериментира с нетрадиционни ходове, да не се ослушва а да намери спортен директор.
Добра новина е това за Колев. Интелигентен и образован човек с доста връзки и познанства. Беше ясно, че на Красимир Иванов това не му е силата. Сега и един добър ИД (слуховете за Вангелов не ме радват) и бих казал, че определено имаме някакво положително развитие.
110 години любов!
- Странджата
- Контакти:
Мисля си какво ли би казал Павел Колев след Нова година, ако го попитат как стана така, че Литекс се премести на Армията ...
Но по отношение на развитието на Левски това е маргинален въпрос - повече за екзотика. Ще очаквам решенията на Павел Колев след Нова година и най-вече какво ще стане с школата, с връщането на публиката на Левски такава, каквато е била, и , разбира се. с изграждането на боеспособен за Европа отбор. Според мене си струваше чакането, свързано с новия спортен директор.
Още веднаж ние, разбирачите, бяхме изненадани - този път изглежда приятно. Е, аз не съм от тези - академиците - но все пак анонсирам някакво познание, което аз лично не знам от къде може да дойде
Приятна вечер след приятната новина за всички левскари. Хич нищо да не стане, то стига , че нашите "доброжелатели" - има ги тука двама-трима, се задрусаха и запениха
Но по отношение на развитието на Левски това е маргинален въпрос - повече за екзотика. Ще очаквам решенията на Павел Колев след Нова година и най-вече какво ще стане с школата, с връщането на публиката на Левски такава, каквато е била, и , разбира се. с изграждането на боеспособен за Европа отбор. Според мене си струваше чакането, свързано с новия спортен директор.
Още веднаж ние, разбирачите, бяхме изненадани - този път изглежда приятно. Е, аз не съм от тези - академиците - но все пак анонсирам някакво познание, което аз лично не знам от къде може да дойде

Приятна вечер след приятната новина за всички левскари. Хич нищо да не стане, то стига , че нашите "доброжелатели" - има ги тука двама-трима, се задрусаха и запениха