Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 18 ное 2018 16:30

specter написа:Именно това е нещото, което доста хора не могат да проумеят и отказват да разберат. Загубата на един, два, три и повече мачове през сезона не означава абдикиране от битката. Загуба в контрола не означава абдикиране от битката. Взимане на победи с по-слаб и невзрачен футбол не означава абдикиране от битката. И точно защото е сложна процедура се налага да взимаме и да махаме по 3-4-5 футболисти на няколко месеца, докато най-накрая съумеем да сглобим качествен отбор и това вече се случва лека полека.

Точно защото е дълга и сложна процедура свързана с доста грешки би трябвало да ви подскаже, че това намалява шансовете ни за титла с всяка изгубена точица. А, ние все пак говорим за този сезон, не след 1-2 години когато би трябвало сложната процедура да е завършена и вече да дава резултати... Макар, че като гледам как основни играчи се дърпат за нови договори, то може никога да не приключим с процедурите!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2018 16:58

specter написа:[И точно защото е сложна процедура се налага да взимаме и да махаме по 3-4-5 футболисти на няколко месеца, докато най-накрая съумеем да сглобим

Човек, това е изключително несъстоятелно. Никой не успява така. Плюс това, ние махаме читави футболисти, вземаме някакви посредственици обикновено. Не, селектираш отбор и го оставяш поне сезон. Не буташ този отбор поне сезон. И чак после може да добавиш нещо, но трима-четирима титуляри да махаш на сезон е непрофесионално и откровено лаишко поведение за всеки клуб с амбиции. Още 2016 се разбра Русев що за стока е. Защо не иска да назначи футболен човек, който да поеме грижата за футболните неща? Лудогорец направиха една сериозна поправка на състава си - преди десетина години. След това всеки първи мач от сезона, 8-9 играча са били титуляри и в първия мач на изминалата година. Направи сравнение: първия ни мач за 2015, първия мач за 2016, първия мач за 2017 и за 2018. Преброй новите имена в титулярите. НЕ Е СЕРИОЗНО. Както беше посочил wilge по друг въпрос, не може да правиш едни и същи неща и да очакваш различен резултат.

Освен това, футболът е отборна игра и често не единиците, а екипът е по-важен. Ако разваляш всеки сезон екипа, ако само рушиш, няма как да стане. Но, в интерес на истината, това е проблем на "Левски" не от Русев насам, а от доста по-далеч. Тръгнал си да атакуваш групите на Лига Европа и продаваш Дембеле, да речем. Ми не е сериозно. Заковаваш му една цена от 10 милиона, като искат да го купуват.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 ное 2018 17:06

metodito написа:
specter написа:[И точно защото е сложна процедура се налага да взимаме и да махаме по 3-4-5 футболисти на няколко месеца, докато най-накрая съумеем да сглобим

Човек, това е изключително несъстоятелно. Никой не успява така. Плюс това, ние махаме читави футболисти, вземаме някакви посредственици обикновено. Не, селектираш отбор и го оставяш поне сезон. Не буташ този отбор поне сезон. И чак после може да добавиш нещо, но трима-четирима титуляри да махаш на сезон е непрофесионално и откровено лаишко поведение за всеки клуб с амбиции. Още 2016 се разбра Русев що за стока е. Защо не иска да назначи футболен човек, който да поеме грижата за футболните неща? Лудогорец направиха една сериозна поправка на състава си - преди десетина години. След това всеки първи мач от сезона, 8-9 играча са били титуляри и в първия мач на изминалата година. Направи сравнение: първия ни мач за 2015, първия мач за 2016, първия мач за 2017 и за 2018. Преброй новите имена в титулярите. НЕ Е СЕРИОЗНО. Както беше посочил wilge по друг въпрос, не може да правиш едни и същи неща и да очакваш различен резултат.

Освен това, футболът е отборна игра и често не единиците, а екипът е по-важен. Ако разваляш всеки сезон екипа, ако само рушиш, няма как да стане. Но, в интерес на истината, това е проблем на "Левски" не от Русев насам, а от доста по-далеч. Тръгнал си да атакуваш групите на Лига Европа и продаваш Дембеле, да речем. Ми не е сериозно. Заковаваш му една цена от 10 милиона, като искат да го купуват.

Не, аз нямах предвид да махаме титулярните футболисти и основните резерви, а тези, които се оказват ненужни или с недостатъчно качества, за да стоят в Левски, защото риск при трансфери винаги има, особено когато гледаш да минеш тънко с трансферната сума, ако изобщо се дава такава. Конкретно примерът ми беше за това, което се очертава зимата - Полачек, Митрев, Буш, Ривалдиньо, евентуално Белмонт... Доста ненужни футболисти има в отбора в момента, които с нищо не помагат и не могат да помогнат. Ако изпуснем покрай тях и Цветкович, Яблонски, Кабрал, Нашименто е ясна ситуацията, но аз все още имам надежди. Това за спортния директор е факт. Не разбирам защо не се случва - човек ли не може да намери, не иска ли да намери, не знам, но от това страдат и треньорът, и футболистите.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2018 17:21

specter написа: Това за спортния директор е факт. Не разбирам защо не се случва - човек ли не може да намери, не иска ли да намери, не знам, но от това страдат и треньорът, и футболистите.

И аз не знам. Най-лесното е да се впуснем в конспирации, но...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 ное 2018 21:30

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5z3pyHbRZKM[/youtube]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 ное 2018 21:45

[offtopic]
1914.1902 написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5z3pyHbRZKM[/youtube]
[/offtopic]
Тунде и Нар бяха нешлифовани диаманти, но нямаше достатъчно търпение за да разкрият потенциала си!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 ное 2018 22:11

Ozzimozzi написа:[offtopic]
[/offtopic]
Тунде и Нар бяха нешлифовани диаманти, но нямаше достатъчно търпение за да разкрият потенциала си!

Що, вие шлифовахте ли си ловешкия диамант Десподов?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 ное 2018 22:20

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:[offtopic]
[/offtopic]

Що, вие шлифовахте ли си ловешкия диамант Десподов?
Припозна ли се бре? Не се спичай толкоз! :)
Последна промяна от Ozzimozzi на 18 ное 2018 23:31, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 18 ное 2018 23:31

Паузата без мачове нещо ви идва в повече :).
Абдикираме от титлата,собственици сменяме, треньори махаме, половината отбор гоним, а има още толкова много мачове дори до плейофите.
На мен отбора тази година ми харесва повече от миналата по ред причини. Смятам, че имаме сериозни шансове да се борим до последно за титла. Не мисля, че имаме шансове да я спечелим... пак по ред причини(футболните са най-малко), но със сигурност може да се борим.
Много се радвах последните мачове на Герена с толкова много хора наоколо. Не само бройката, а и настроението е друго. Айде да не си разваляме сами това, което сме постигнали. Отбора се старае да играе добре. Допуска грешки,но... и конкурентите допускат. Дано се поучим от тези грешки и да излезем по-добри.
Колкото до финансови драми, собственици и всякакви такива... - това не мисля, че ни касае чак толкова, а и според мен 90% от изписаното и изговореното тия дни са откровени лъжи.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 ное 2018 08:24

Легенда на Левски пред завръщане на "Герена", за да реши проблемите с вратарите
https://www.sportal.bg/news.php?news=756722
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”