ralka_levskarka написа:Е, като ще абдикираме, за чий ни е спонсорът януари?
Е, че тенекията ли осмисля съществуването на този клуб само? Нещата ще си дойдат на мястото. Може да не е утре или вдругиден, ама откъде е текло пак ще потече.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:Спомням си по времето на Люпко как бяха спрели премиите, защото много сме биели... Хората в УЕФА разследват мач между ПСЖ и Цървена Звезда, а ние ще изкараме Дриша лигата цвете.
Warped написа:Абе с 2 думи, искате нови 5 играча през зимата..... Докога така??
koisa написа:ralka_levskarka написа:Е, като ще абдикираме, за чий ни е спонсорът януари?
Това е само мое мнение/виждане! Може и да греша. Просто в последните години все по това време започваме да падаме надолу в класирането. Дано не съм прав и тази година наистина да се борим докрай!
ralka_levskarka написа:Ами последните години Лудогорец има по-добри от нашите играчи. Така че някъде по това време е най-нормално да започнем да губим точки, защото някои от футболистите вече са надскочили себе си и в крайна сметка това им е таванът и идва момент, в който се сриват, защото не могат да поддържат такова темпо. Ние пейка нямаме, най-нормалното нещо е да започнем да грешим. Ето - сам си изброил кои трябва да си тръгнат, ами това си е половин отбор, съответно - на повечето позиции нямаме и добри резерви. Кой да замести Тиам? А Костов? Цветкович? На Кабрал мисля, че това му е макса, Паулинката е извън всякаква форма, Васчук може и да не се върне до края на годината, Рейш трябва да играе ЦЗ, защото Белаид не става - той също трябва да си тръгне. Буш и Ривалдиньо са чао. Нашименто с повечето си отигравания изобщо не си помага да остане. Холмар е добър защитник и липсата му ще си проличи. За мен дори по-добър от Давид, когото именно исландеца е покривал мнооооого пъти.
sin4ec написа:Говорите глупости. Никой от нищо не абдикира. Далеч по-богати и по-мощни отбори от нас губят точки, губят мачове, не играят добре...това е част от футбола. Сглабянето на отбор е процедура сложна, дълга и изпълнена с препятствия. Зависеща от десетки фактори.
Работа трябва. Много работа!
koisa написа:Warped написа:Абе с 2 думи, искате нови 5 играча през зимата..... Докога така??
Ако разкараме Митрев, Полачек, Ривалдиньо, Буш, Нашименто и не се стигне до договор с Вашчук... Според теб колко играчи трябва да привлечем?
Според мен са най-малко трима... Вратар, нападател и деф.халф/цент. защитник (тук зависи как ще процедират с Рейш).
П.С. Отделно Яблонски, Цветкович и Кабрал все още се дърпат за нови договори!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Google Adsense [Bot] и 233 госта