Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 18 ное 2018 12:47

ralka_levskarka написа:Е, като ще абдикираме, за чий ни е спонсорът януари?

Е, че тенекията ли осмисля съществуването на този клуб само? Нещата ще си дойдат на мястото. Може да не е утре или вдругиден, ама откъде е текло пак ще потече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2018 12:51

koisa написа:Спомням си по времето на Люпко как бяха спрели премиите, защото много сме биели... Хората в УЕФА разследват мач между ПСЖ и Цървена Звезда, а ние ще изкараме Дриша лигата цвете. :oops:

Това беше просто скандално. И после конспирации само ми се привиждали. Мдааа. После излязоха разни неща наяве, ама няма проблем. Ще стане много интересно, ако... когато ударим Берое. Дали няма да има "изненада"?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 ное 2018 12:59

Warped написа:Абе с 2 думи, искате нови 5 играча през зимата..... Докога така??

Ако разкараме Митрев, Полачек, Ривалдиньо, Буш, Нашименто и не се стигне до договор с Вашчук... Според теб колко играчи трябва да привлечем?
Според мен са най-малко трима... Вратар, нападател и деф.халф/цент. защитник (тук зависи как ще процедират с Рейш).

П.С. Отделно Яблонски, Цветкович и Кабрал все още се дърпат за нови договори!
Последна промяна от koisa на 18 ное 2018 15:41, променено общо 2 пъти.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 ное 2018 13:01

Това е само мое мнение/виждане! Може и да греша. Просто в последните години все по това време започваме да падаме надолу в класирането. Дано не съм прав и тази година наистина да се борим докрай!
R.I.P.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 ное 2018 15:00

koisa написа:

Това е само мое мнение/виждане! Може и да греша. Просто в последните години все по това време започваме да падаме надолу в класирането. Дано не съм прав и тази година наистина да се борим докрай!

Ами последните години Лудогорец има по-добри от нашите играчи. Така че някъде по това време е най-нормално да започнем да губим точки, защото някои от футболистите вече са надскочили себе си и в крайна сметка това им е таванът и идва момент, в който се сриват, защото не могат да поддържат такова темпо. Ние пейка нямаме, най-нормалното нещо е да започнем да грешим. Ето - сам си изброил кои трябва да си тръгнат, ами това си е половин отбор, съответно - на повечето позиции нямаме и добри резерви. Кой да замести Тиам? А Костов? Цветкович? На Кабрал мисля, че това му е макса, Паулинката е извън всякаква форма, Васчук може и да не се върне до края на годината, Рейш трябва да играе ЦЗ, защото Белаид не става - той също трябва да си тръгне. Буш и Ривалдиньо са чао. Нашименто с повечето си отигравания изобщо не си помага да остане. Холмар е добър защитник и липсата му ще си проличи. За мен дори по-добър от Давид, когото именно исландеца е покривал мнооооого пъти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 18 ное 2018 15:14

Ники Михайлов кога за последно е пазил за сериозен отбор? С този трансфер клубът създава предпоставки вратарският проблем да се задълбочи, трима неможещи вратари вече ще е трагикомично. Пламен Илиев е доста по-удачен избор, но едва ли има намерение да се връща.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 ное 2018 15:43

ralka_levskarka написа:Ами последните години Лудогорец има по-добри от нашите играчи. Така че някъде по това време е най-нормално да започнем да губим точки, защото някои от футболистите вече са надскочили себе си и в крайна сметка това им е таванът и идва момент, в който се сриват, защото не могат да поддържат такова темпо. Ние пейка нямаме, най-нормалното нещо е да започнем да грешим. Ето - сам си изброил кои трябва да си тръгнат, ами това си е половин отбор, съответно - на повечето позиции нямаме и добри резерви. Кой да замести Тиам? А Костов? Цветкович? На Кабрал мисля, че това му е макса, Паулинката е извън всякаква форма, Васчук може и да не се върне до края на годината, Рейш трябва да играе ЦЗ, защото Белаид не става - той също трябва да си тръгне. Буш и Ривалдиньо са чао. Нашименто с повечето си отигравания изобщо не си помага да остане. Холмар е добър защитник и липсата му ще си проличи. За мен дори по-добър от Давид, когото именно исландеца е покривал мнооооого пъти.

Да, но тази година разликата в класите не е чак толкова голяма... Ако си бяхме свършили работата лятото при намирането на добър вратар, сега щяхме да сме първи.
R.I.P.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 ное 2018 15:51

Говорите глупости. Никой от нищо не абдикира. Далеч по-богати и по-мощни отбори от нас губят точки, губят мачове, не играят добре...това е част от футбола. Сглабянето на отбор е процедура сложна, дълга и изпълнена с препятствия. Зависеща от десетки фактори.
Работа трябва. Много работа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 ное 2018 16:03

sin4ec написа:Говорите глупости. Никой от нищо не абдикира. Далеч по-богати и по-мощни отбори от нас губят точки, губят мачове, не играят добре...това е част от футбола. Сглабянето на отбор е процедура сложна, дълга и изпълнена с препятствия. Зависеща от десетки фактори.
Работа трябва. Много работа!

:!: Това мнение да се закачи като важно във всяка тема, та всички да го четат. Именно това е нещото, което доста хора не могат да проумеят и отказват да разберат. Загубата на един, два, три и повече мачове през сезона не означава абдикиране от битката. Загуба в контрола не означава абдикиране от битката. Взимане на победи с по-слаб и невзрачен футбол не означава абдикиране от битката. И точно защото е сложна процедура се налага да взимаме и да махаме по 3-4-5 футболисти на няколко месеца, докато най-накрая съумеем да сглобим качествен отбор и това вече се случва лека полека. Другото - остава да се надяваме Спас, Краси и Славиша да знаят какво правят и с лагери, и с подготовки, и с трансфери, и с всичко останало. Това във връзка с евентуалния договор на Ники Михайлов го казвам, защото аз съм не по-малко скептичен от всички останали хора и то с право. Но предполагам, че Славиша също знае откога не е играл футбол, каква му е формата и т. н. А и няма нужда да слагаме каруцата пред коня и да го считаме за сигурно. Това че е ходил на един мач и се е запознал с треньора далеч не означава, че вече сме подписали с него.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 ное 2018 16:25

koisa написа:
Warped написа:Абе с 2 думи, искате нови 5 играча през зимата..... Докога така??

Ако разкараме Митрев, Полачек, Ривалдиньо, Буш, Нашименто и не се стигне до договор с Вашчук... Според теб колко играчи трябва да привлечем?
Според мен са най-малко трима... Вратар, нападател и деф.халф/цент. защитник (тук зависи как ще процедират с Рейш).

П.С. Отделно Яблонски, Цветкович и Кабрал все още се дърпат за нови договори!

Като разкараме тия за мен трябват 3ма, но класни!! Това се повтаря вече всяка година ама/...........
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”