16 ное 2018 | 14:51
Вижте кога Левски ще има нов собственик
Анонсираното влизане на бизнесмена Румен Чандъров в клуба ще стане през първата половина на 2019 годинаАнонсираното влизане на бизнесмена Румен Чандъров в Левски вероятно ще стане през първата половина на 2019 година. Босът на Септември се очаква да придобие голям дял от акциите на „синия“ клуб. Информацията на „Тема спорт“ потвърждава и Канал 3, като според телевизията сериозните промени на най-високо в Левски ще се случат в началото на следващата година. Индикациите са, че на „Герена“ ще има изцяло нова власт, като настоящият номинален собственик на клуба Спас Русев ще се оттегли.
Според източници, близки до сините, новият президент на Левски ще бъде Румен Чандъров, който ще бъде и основен акционер. Вече информирахме, че клубът ще има и нов генерален спонсор. Поръчани са екипи от новия дизайн на Nike, на които, на досегашното място на Vivacom, ще бъде лого на хазартна компания. По предварителна информация на Канал 3 новият спонсор ще осигурява близо 6 милиона лева на сезон за бюджета на Левски.Договорът с „Виваком“ няма да бъде прекратен - мобилната компания ще продължи да бъде част от клуба, но логото й вече няма да бъде на челно място върху екипите на отбора. Ще остане обаче сегашното име на стадиона.Все още няма яснота какво ще се случи със Септември, собственост на Румен Чандъров. Най-добрите футболисти в тима вероятно ще дойдат на „Герена“. Подобно прехвърляне Чандъров направи с Яя Меледже от Септември към Ботев Пловдив и обратно.
Прочети още на: https://m.gol.bg/levski/2018-11-16/vizh ... sobstvenik
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Всекидневната около Левски
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Кои са тия най добри футболисти на Септември
Партенка
Партенка
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Не мисля, че такива сайтове дори заслужават да бъдат цитирани и да им се генерират кликове. Вчера Томислав Русев каза, че е говорил със Спас, който е казал, че промяна в собствеността НЯМА да има, така че предпочитам май на тая информация да повярвам пред някаква на Канал 3, Тема Спорт или тия незнайни войни гол.бг
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- damyanov1963
Ами аз това го чух още миналата седмица от човек, близък до клуба.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Дори и да има смяна на собствеността, да не мислите, че ще го обявят предварително? 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- JackPackage
- Контакти:
Warped написа:Кои са тия най добри футболисти на Септември![]()
![]()
![]()
Партенка
Боби Галчев Марадоната от Добринище
Мариани и Обертан ще са му резерва
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Warped написа:Кои са тия най добри футболисти на Септември![]()
![]()
![]()
Партенка
Как кой бе
Марадоната от Добринище
п.с Джаки ме е изпреварил
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- metodito
- Контакти:
Въпросът е, хора не дали са или не партенка, тези спекулации, а че въобще се пускат. И оставете сравненията с джуджета-муджета и подобни - всеки си гледа в паничката. Ако собствеността на "Левски" беше кристално ясна подобни провокативни материали нямаше да има. Спас се изложи като кифладжия на няколко пъти вече, с което показа, че той НЕ Е собственик. Как иначе да си преведа думите, че клуба му е бил харизан, едва ли не - как го каза пред Томето, че забравих? Ами шоуто тръгвам си-идвам си?
Няма конспирации в това, драги зрителЕ. Да излезе Батков и да каже истината кой му взе акциите? Той е човекът, който знае истината! Добре беше Русев, че излезе вчера и каза, че няма такова нещо, но аз искам да им се потърси съдебна отговорност на тея - ако няма истина в това. Не приеха ли някакъв закон за разпространяване на фалшиви новини и невярна информация. Има достатъчно потенциално засегнати страни от разпространението на такава невярна информация - като почнете от акционерите и управителния съвет и стигнете до редови служители на клуба, треньор и директор. Как можеш да работиш в подобни условия?
Няма конспирации в това, драги зрителЕ. Да излезе Батков и да каже истината кой му взе акциите? Той е човекът, който знае истината! Добре беше Русев, че излезе вчера и каза, че няма такова нещо, но аз искам да им се потърси съдебна отговорност на тея - ако няма истина в това. Не приеха ли някакъв закон за разпространяване на фалшиви новини и невярна информация. Има достатъчно потенциално засегнати страни от разпространението на такава невярна информация - като почнете от акционерите и управителния съвет и стигнете до редови служители на клуба, треньор и директор. Как можеш да работиш в подобни условия?
И от какво ти прилошава пък за този мач? Направил е нещо в стил Митрев или Полачек ли?LM10 написа:rane написа:За кой мач във Варна става въпрос?LM10 написа:
Редактирах си предишния пост, след което, ако го прочетеш ще разбереш кого предпочитам. Като се сетя за мача миналата година във Варна и ми прилошава, когато чуя за Кръстев, но дано ме опровергае.
Миналия сезон, когато ги бихме с 2:3
Не казвам, че Кръстев не е правил фрапантни грешки, но точно за този мач, аз лично не се сещам за такава!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Не знам за Чандъров дали е партенка, но ако всичко при нас беше наред като собственост и задължения нямаше да има такива партенки.
На Чандъров (ако ни вземе) трябва да му е ясно, че не сме Септември, а това че не може да има два клуба лесно се прави, просто ще прехвърли акциите на брат си и ще си имаме отявлен сателит, в който ще играят юношките ни и ще се хвърля на кило кръв и ще прави чупикрак на когото тябва. Не ме кефи, но май това са начините да се борим с гелосаната мастия и полуръста. Само с игра не става, първо не сме готови все още, второ се видя как с конско ритане и благосклонен съдия могат да ни спрат.
На Чандъров (ако ни вземе) трябва да му е ясно, че не сме Септември, а това че не може да има два клуба лесно се прави, просто ще прехвърли акциите на брат си и ще си имаме отявлен сателит, в който ще играят юношките ни и ще се хвърля на кило кръв и ще прави чупикрак на когото тябва. Не ме кефи, но май това са начините да се борим с гелосаната мастия и полуръста. Само с игра не става, първо не сме готови все още, второ се видя как с конско ритане и благосклонен съдия могат да ни спрат.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.