Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 15 ное 2018 19:46

По Нова телевизия току-що казаха, че в оставащите пет мача на вратата ще е Николай Кръстев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 15 ное 2018 19:54

От трън, та на глог :mrgreen:

Този се е доказал, че е същия кашкавалчо като Неможката и бодибилдъра. Трябваше да дадат шанс на Петър Иванов - единствения ни вратар без допуснати елементарни грешки, макар че има само 90 минути игра :mrgreen:
Последна промяна от LM10 на 15 ное 2018 19:59, променено общо 1 път.
Изображение

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 15 ное 2018 19:58

LM10 написа:От трън, та на глог :mrgreen:

Ти кого би поставил от наличните? Нойер и де Хея не са свободни.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 15 ное 2018 19:59

Не че искам да предизвиквам съдбата, ама по-зле от Митрев и Полачек в момента трудно... :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 15 ное 2018 20:02

Nabucco написа:

Ти кого би поставил от наличните? Нойер и де Хея не са свободни.

Редактирах си предишния пост, след което, ако го прочетеш ще разбереш кого предпочитам. Като се сетя за мача миналата година във Варна и ми прилошава, когато чуя за Кръстев, но дано ме опровергае.
Изображение

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 15 ное 2018 20:26

Този се е доказал, че е същия кашкавалчо като Неможката и бодибилдъра. Трябваше да дадат шанс на Петър Иванов - единствения ни вратар без допуснати елементарни грешки, макар че има само 90 минути игра :mrgreen:

Вие май сте единственият отбор с петима вратари, от които и петимата не стават..като ви чета :roll: А имаше време, когато за титулярно място се бореха Иванков, Здравков и Попов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 ное 2018 20:41

Много тънък момент за Кръстев, Иванов и Шейтанов. Или ще станат вратари, или ще си закопаят кариерите и ги чакат Пирин, Враца, а Морето и Берое ще са сред грандовете, за които може евентуално да играят.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2018 21:11

TristaNNN написа:
metodito написа:А аз бих искал да видя една двойка в дефанзивния вал като Нашименто-Рейш, Рейш-Васчук. ...

Колегата пак почна да реди едни такива много странни тактически схеми и да създава противоречиви подредби на играчите... :lol: Добре де, човек, как ще забиеш плеймейкър-техничар като Нашименто или офанзивен халф като Васчук в дефанзивния вал? :shock:

Е, извинявай, сега Мариани не е ли в дефанзивния вал. Фелипе при нас винаги е бил дефанзивен. А Васчук... на мен ми изглежда като структура и начин на придвижване дефанзивен - много здрав, не особено бърз, но борбен. Не разбрах защо два пъти се появява напред... Не съм гледал мачовете на онова от Армията с Рига, така че не знам къде оперира. Не знам за вас, на мен много ми липсва Гомес в халфовата линия. За Роман, знаете. :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 ное 2018 21:17

+++ И аз съм на същото мнение. И за Пепи, и за Кръстев.
Кръстев има фигура за голям вратар, но дали е от младостта му или е нещо друго, не знам, но... :oops: Помните ли една греда, не помня срещу Етър ли беше. Беше много комично. Аз си мисля, че ако Кръстев го хване един много добър треньор, от него ще излезе нещо добро.

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 15 ное 2018 21:33

Serafim написа:Много тънък момент за Кръстев, Иванов и Шейтанов. Или ще станат вратари, или ще си закопаят кариерите и ги чакат Пирин, Враца, а Морето и Берое ще са сред грандовете, за които може евентуално да играят.

Вие сте поставили вратарите си под такова напрежение, че те вече грешат от страх да не сгрешат.

Върни се в “Левски”