Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
По Нова телевизия току-що казаха, че в оставащите пет мача на вратата ще е Николай Кръстев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
От трън, та на глог 
Този се е доказал, че е същия кашкавалчо като Неможката и бодибилдъра. Трябваше да дадат шанс на Петър Иванов - единствения ни вратар без допуснати елементарни грешки, макар че има само 90 минути игра
Този се е доказал, че е същия кашкавалчо като Неможката и бодибилдъра. Трябваше да дадат шанс на Петър Иванов - единствения ни вратар без допуснати елементарни грешки, макар че има само 90 минути игра
Последна промяна от LM10 на 15 ное 2018 19:59, променено общо 1 път.

LM10 написа:От трън, та на глог
Ти кого би поставил от наличните? Нойер и де Хея не са свободни.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!
Не че искам да предизвиквам съдбата, ама по-зле от Митрев и Полачек в момента трудно... 
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Nabucco написа:LM10 написа:От трън, та на глог
Ти кого би поставил от наличните? Нойер и де Хея не са свободни.
Редактирах си предишния пост, след което, ако го прочетеш ще разбереш кого предпочитам. Като се сетя за мача миналата година във Варна и ми прилошава, когато чуя за Кръстев, но дано ме опровергае.

Вие май сте единственият отбор с петима вратари, от които и петимата не стават..като ви чета
-
Serafim
- Контакти:
Много тънък момент за Кръстев, Иванов и Шейтанов. Или ще станат вратари, или ще си закопаят кариерите и ги чакат Пирин, Враца, а Морето и Берое ще са сред грандовете, за които може евентуално да играят.
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:А аз бих искал да видя една двойка в дефанзивния вал като Нашименто-Рейш, Рейш-Васчук. ...
Колегата пак почна да реди едни такива много странни тактически схеми и да създава противоречиви подредби на играчите...Добре де, човек, как ще забиеш плеймейкър-техничар като Нашименто или офанзивен халф като Васчук в дефанзивния вал?
Е, извинявай, сега Мариани не е ли в дефанзивния вал. Фелипе при нас винаги е бил дефанзивен. А Васчук... на мен ми изглежда като структура и начин на придвижване дефанзивен - много здрав, не особено бърз, но борбен. Не разбрах защо два пъти се появява напред... Не съм гледал мачовете на онова от Армията с Рига, така че не знам къде оперира. Не знам за вас, на мен много ми липсва Гомес в халфовата линия. За Роман, знаете.
- metodito
- Контакти:
+++ И аз съм на същото мнение. И за Пепи, и за Кръстев.
Кръстев има фигура за голям вратар, но дали е от младостта му или е нещо друго, не знам, но...
Serafim написа:Много тънък момент за Кръстев, Иванов и Шейтанов. Или ще станат вратари, или ще си закопаят кариерите и ги чакат Пирин, Враца, а Морето и Берое ще са сред грандовете, за които може евентуално да играят.
Вие сте поставили вратарите си под такова напрежение, че те вече грешат от страх да не сгрешат.