Eminem написа:JackPackage написа:Eminem написа:Дано да не пречи на клуба, но с подобни спекулации може да се насажда напрежение.
На мен не ми е приятно да няма яснота около собствеността на клуба. Например, кой докара нещастника тонев и онези двамата, дето никой не ги знаеше, че съществуват ? И около Спас не е чисто. Сега ще се пише Божков спонсор ли е или собственик в сянка.
Не ти ли се иска да се знае на 100% кой е собственик и да няма никаква причина за спекулация ?
Защо не спекулират кой е собственик на ЦСКА - София ?
А кой всъщност е собственик на тирето? Щото исполина от Микре не е, той никъде не фигурира като собственик, нито сега, нито в миналото в Ловеч

specter написа:Защото ако почнат да говорят за тирето, има толкова много какво да се пита и да се напише за всичките незаконни схеми, които приложиха за малко повече от две години, че край няма да има. И после гг ще пошляпва лошите журналистчета, осмелили се да кажат нещо. Знае се, че медиите обслужват интересите на тире и Лудогорец и срещу тях е забранено да се казва каквото и да е. Иначе, съдейки по изказванията от Спас и хората на Божков е ясно какво се случва в момента - първият си е собственик, а вторият евентуално би влезнал само чрез спонсорство. Ще разберем предполагам съвсем скоро кое, как и защо. Но би трябвало да се налеят още повече пари в Левски, което не е лошо.

Примерът ми не е точен, защото турската връзка на Тирето с Инджов поражда спекулации.
Забравете го този пример, няма значение. Въпросът е, че не е приятно всяка година да се спекулира със собствеността на нашия отбор. Иска ми се всичко да стане ясно и тези спекулации да спрат.
Виж сега, журналистите и те са хора... в дупката за националните отбори все трябва нещо да се пише. Що пък да не е, че Левски си сменя собственика. Хубава новина, ще докара кликове и интерес. Това, че не е вярно никога не е било от значение

.
Спас обаче май им сряза крилцата много бързо и сега трябва да се мисли нещо друго. Няма и два дена без мачове и вече продадоха Десподов, смениха собственика на Левски и обединиха ЦСКА-София и ЦСКА 1948 .
Очаквам бомбастични заглавия скоро :
Яблонски отива в ЦСКА -София? ;
Десподов зимата в Реал Мадрид? ;
Иванков слага ръкавиците за да помогне на Левски и т.н. Ако пък направим равен с Кипърците и хептен няма какво да се пише, не ми се мисли какво ще стане