blue avalanche написа:Всичко това,дето си го изписал,променя ли факта,че имаме най-лесната програма?
С какво е по-лесна от тази на ЦСКА?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Всичко това,дето си го изписал,променя ли факта,че имаме най-лесната програма?
mistreated написа:Я ми припомни ЦСКА на кого гостува от преките конкуренти? Левски има гостувания на Локо Пд и Литекс, а ЦСКА на Черноморец, Локо Пд и Лудогорец. Нека не забравяме, че имаме и 3 точки преднина, както и чиста победа в прекия двубой (накрая може да се окаже много важно това).
THE G.A.M.E написа:Абе вашите хора ще завършат с едва 7-8 победи ...
Това го знаете и вие и ние.
Незнам защо въобще се залъгвате ...
"Титан-ите" ако искаха да се борите за титлата, нямаше да разпродават отбора !
Вие не сте в сметките и колкото по-бързо го разберете, толкова по-лесно ще приемете това, което ще се случи през пролетта.
mistreated написа:Защо не си заложиш къщата на това, щом си толкова убеден?
THE G.A.M.E написа:mistreated написа:Защо не си заложиш къщата на това, щом си толкова убеден?
Заложил съм си прилична сума за титла на Левски, при много изгоден коефицент.
Няма смисъл да навлизам в цифри и "хвалби" ...
mistreated написа:THE G.A.M.E написа:mistreated написа:Защо не си заложиш къщата на това, щом си толкова убеден?
Заложил съм си прилична сума за титла на Левски, при много изгоден коефицент.
Няма смисъл да навлизам в цифри и "хвалби" ...
[offtopic]Един съвет от мен за залозите - никога не залагай само заради фенските ти предпочитания. В 90% от случаите ще загубиш. Левски с нищо не показва в момента, че се е научил на нещо ново в сравнение с играта им при Гонзо. А както добре си спомняме есента нямахте спечелена точка срещу пряк конкурент с тази игра.[/offtopic]
Синьо сърце написа: Ако смяташ, че Левски играе същото като есента, имаш много сериозно проблеми с футбола.Огромни.И кога ги гледа ти Левски, та им даваш оценки? Или Конкордия са по-добри от Стяуа?
mistreated написа:Ти не си никакъв, че да ми казваш какви проблеми имам, нали?! Гледах ги и срещу Стяуа, и срещу Заря. Освен един малко по-раздвижен Калво, нищо друго не видях в положителна насока от това през есента. Напротив, в защита даже изглеждате по-зле. Нямате голмайстор, затова и не сте вкарали повече от един гол във всяка контролна среща (изключвам уникалния ви мач с Агиа Напа).
Всички обективни левскари го виждат, но вие сте с капаци естествено.
blue avalanche написа:mistreated написа:Ти не си никакъв, че да ми казваш какви проблеми имам, нали?! Гледах ги и срещу Стяуа, и срещу Заря. Освен един малко по-раздвижен Калво, нищо друго не видях в положителна насока от това през есента. Напротив, в защита даже изглеждате по-зле. Нямате голмайстор, затова и не сте вкарали повече от един гол във всяка контролна среща (изключвам уникалния ви мач с Агиа Напа).
Всички обективни левскари го виждат, но вие сте с капаци естествено.
За сметка на това останалите "конкуренти" за титлата "късат мрежи" и са "бетон" в защита,нали?
"Всички обективни левскари..." и някои не толкова обективни цесекари...го виждат.
blue avalanche написа:За сметка на това останалите "конкуренти" за титлата "късат мрежи" и са "бетон" в защита,нали?
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 15 госта