Надявам се, че е поредната спекулация.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Вълчан написа:mikata написа:ЕКСКЛУЗИВНО само в Gol.bg: Васил Божков купува Левски?
Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-11-12/ek ... uva-levski
Това ще е супер.Но няма как ми се струва.Русев е свидлив и не гледа на отбора както трябва.Много бързо си помисли че отборът е доина крава ама не става това във България.В краина сметка взе за каквото се бе наточил така че може да се маха ако наистина Божков се интересува....
Странджата написа:На знам, не разбирам, но проблеми с вратарите сме имали неведнаж - още от времето на Бисер Михайлов (Жеков му вкара от центъра) После не един от нашите вратари пускаха голове от далече или от безобидни наглед ситуации, а вадеха неспасяеми удари.
Вълчан написа:mikata написа:ЕКСКЛУЗИВНО само в Gol.bg: Васил Божков купува Левски?
Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-11-12/ek ... uva-levski
Това ще е супер.Но няма как ми се струва.Русев е свидлив и не гледа на отбора както трябва.Много бързо си помисли че отборът е доина крава ама не става това във България.В краина сметка взе за каквото се бе наточил така че може да се маха ако наистина Божков се интересува....
Странджата написа:Не споря - сигурно е бил Стайков. Но и Бисер Михайлов ги пускаше такива. Е, не е било редовно, но пак си мисля, че то е от загуба на концентация - топката далече, ти си отпуснат. Та пак казвам - не знам, не разбирам, но мисля, че би могло затова вратарите на Левски в последно време да са толкова трагични - просто добрата ни защита твърде много ги успокоява. Кога вратарят е герой на мача - най-често, когато защитата пред него е слаба. В другите случаи - при добра защита, явно класата на вратаря трябва да е друга, за да не бъде изненадван. А нашите я нямат тази класа ... Те на тренировките може да показват чудеса, защото са поставени в постоянно напрежение. На на самия мач може би се отпускат, не следят играта достатъчно ангажирано, липсва им аперцепция в игровите ситуации ...
metodito написа:Какво става, дявол го взел, с тези контузии?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта