Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Sisi 1914 » 12 ное 2018 19:27

Бошков щял да купува Левски!
Надявам се, че е поредната спекулация. :shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2018 20:01

Вълчан написа:
mikata написа:ЕКСКЛУЗИВНО само в Gol.bg: Васил Божков купува Левски?

Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-11-12/ek ... uva-levski

Това ще е супер.Но няма как ми се струва.Русев е свидлив и не гледа на отбора както трябва.Много бързо си помисли че отборът е доина крава ама не става това във България.В краина сметка взе за каквото се бе наточил така че може да се маха ако наистина Божков се интересува....

Мислиш ли, че "Левски" е на Спас? В смисъл, не питам, като някой "знаещ" (няма как), но според мен "Левски" не е на Русев.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 ное 2018 22:22

Не споря - сигурно е бил Стайков. Но и Бисер Михайлов ги пускаше такива. Е, не е било редовно, но пак си мисля, че то е от загуба на концентация - топката далече, ти си отпуснат. Та пак казвам - не знам, не разбирам, но мисля, че би могло затова вратарите на Левски в последно време да са толкова трагични - просто добрата ни защита твърде много ги успокоява. Кога вратарят е герой на мача - най-често, когато защитата пред него е слаба. В другите случаи - при добра защита, явно класата на вратаря трябва да е друга, за да не бъде изненадван. А нашите я нямат тази класа ... Те на тренировките може да показват чудеса, защото са поставени в постоянно напрежение. На на самия мач може би се отпускат, не следят играта достатъчно ангажирано, липсва им аперцепция в игровите ситуации ...

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 ное 2018 22:35

Странджата написа:На знам, не разбирам, но проблеми с вратарите сме имали неведнаж - още от времето на Бисер Михайлов (Жеков му вкара от центъра) После не един от нашите вратари пускаха голове от далече или от безобидни наглед ситуации, а вадеха неспасяеми удари.

Едно е в два мача на сезон вратаря да се осере, друго е да го прави във всеки втори мач. А тези двамата дрисльовци и нищо неспасяемо не вадят

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2018 00:07

Полачек е като Робокоп. И по същия начин се хвърля. Топката е ритната, лети, той започва насочването си към нея. Все едно го контролират дистанционно. А Божката... не знам какво му е на това момче. Да, и аз помня онзи мач с Локо Сф, откъде му вкараха. Явно е, че има проблем, но не съм сигурен от какво естество е - спортен или умствен. Жалко, защото аз съм от хората, които смятат, че той незаслужено беше пренебрегнат за мача с Вердер... Ма кой знай дали и той нямаше да се представи като Ники. Аз пак да повторя, че искам да видя повече от Петър Иванов. Кръстев и той си има някакъв дерт. Шейтанов... или пък него. Няма начин да се представят по-зле. Аз го разбирам Славиша, но мисля, че в случая да поставиш млад вратар не е риск. Но да поставяш всеки от тея двете несретни души - е. И все пак, в мача с "морето"... колко бяха точните ни удари във вратата. Понякога малко се преекспонира това. Да сме имали примерно 1 на 5 удара във вратата, и другия да е извардил всичките ни удари, а Полачек единствения да е издънил - ок, ама... В мачовете с Вадуц... там е друго.

Веднага да отиват при Йорга и да го питат за вратар!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 ное 2018 08:13

Вълчан написа:
mikata написа:ЕКСКЛУЗИВНО само в Gol.bg: Васил Божков купува Левски?

Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-11-12/ek ... uva-levski

Това ще е супер.Но няма как ми се струва.Русев е свидлив и не гледа на отбора както трябва.Много бързо си помисли че отборът е доина крава ама не става това във България.В краина сметка взе за каквото се бе наточил така че може да се маха ако наистина Божков се интересува....

Той щото Черепа е топ филантропът в БГ футбола :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 ное 2018 08:21

Странджата написа:Не споря - сигурно е бил Стайков. Но и Бисер Михайлов ги пускаше такива. Е, не е било редовно, но пак си мисля, че то е от загуба на концентация - топката далече, ти си отпуснат. Та пак казвам - не знам, не разбирам, но мисля, че би могло затова вратарите на Левски в последно време да са толкова трагични - просто добрата ни защита твърде много ги успокоява. Кога вратарят е герой на мача - най-често, когато защитата пред него е слаба. В другите случаи - при добра защита, явно класата на вратаря трябва да е друга, за да не бъде изненадван. А нашите я нямат тази класа ... Те на тренировките може да показват чудеса, защото са поставени в постоянно напрежение. На на самия мач може би се отпускат, не следят играта достатъчно ангажирано, липсва им аперцепция в игровите ситуации ...

Прав си братче, само аперцепция му е майката!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2018 12:59

Какво става, дявол го взел, с тези контузии? Ние имаме по 5-6 човека в лазарета. И излизат недоизлекувани. Ето Паулиньо му личи, че се бои, както преди да влиза в единоборства. Може ли да е недоизлекуван? Васчук, Виана, сега Холмар. Всъщност, Виана контузен ли е или е треньорска контузия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2018 13:58

metodito написа:Какво става, дявол го взел, с тези контузии?

Застудя времето.Не загряват достатъчно. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 ное 2018 14:12

Делио Роси е виновен за всичко :lol:
В интерес на истината, нищо койзнае какво не е станало. Мача за купата бе 100 пъти по важен. В шампионата сме твърдо 2ри или 3ти няма разлика
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”