Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Nabucco

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Nabucco » 11 ное 2018 14:09

damyanov1963 написа:
Nabucco написа:
damyanov1963 написа:Представям си, ако Левски бие някой с такива вратарски грешки какъв вой до небето ще се вдигне, че мача е уреден по нареждане на Бойко Борисов, Путин, Сорос и Делян Пеевски :geek:

вий твърде дълго го правихте това. Ваш`те шефове не са чели приказката за лъжливото оФчарче и си карат по една пътека-сички са срещу нас, а ний сме ангельи небесни, в цяла Европа извесни!

Да беше научил поне правописа на български, както владееш турлашкия, или кой беше там диалект, да ти повярвам, ама то...
Пише се извесТни и Всички, а ангелЬИ на какъв език е, носталгия по отминалото Съветско време ли?

[offtopic]Щеш ли да ми станеш учител, штото в наше село немаше читави?
Левски беше симпатичен отбор преди да се появят фенове, като разградския левскар, който живее в някъде си и говори за селяни..или като мексиканския вулкан. Изобщо, преди да решите, че всички са ви длъжни, особено тези, които някога са играли при вас! С викове от рода на "Умрете селяни!" трудно ще предизвикате симпатии в чуждите фенове (не говоря за ребрандираните). През последните 10 дена не спряхте да обиждате Варна, варненци и Черно море, но никой от вас не извади доказателства за твърденията си-само плюнки, което не ви прави чест и не ви подхожда на претенциите, че сте "граждани"! Левски сигурно пак ще бъде силен отбор, ако го поеме разбиращ от мениджмънт човек и сложи правилни хора на правилните позиции (не Русев да казва на треньора кой къде да играе), но манталитетът ви ще си остане същият, което надали ще е от полза за вас.[/offtopic]
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 11 ное 2018 14:10

modor написа:Защитникът на ЛЕВСКИ Холмар Ейолфсон се оперира. Бранителят получи тежка контузия в безобидна ситуация при загубата от Черно море за Купата на България миналата седмица. Исландецът е със скъсани кръстни връзки на дясното коляно и увреден менискус. Операцията на Холмар бе извършена в Барселона от световноизвестния хирург Рамон Кугат.

В най-добрия случай защитникът ще се възстановява около 6 месеца от контузията. Мрачните прогнози са, че той може да не играе близо една година.

Пожелавам на Холмар успешно възстановяване и да си върне формата, което никак няма да е лесно.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 ное 2018 14:27

Малката Перука пиян и от наргиле бара да го изкараме пак ще пази по-добре от тия двамата некадърника.
Иначе Луков ми е фаворит, но малката Перука щеше да свърши работа до зимата. За 4 мача няма смисъл.
Да ги гонят и двамата некадърника. Особено тоя словак е тотал щета. Не знам кой го е гледал тоя, ама се надявам повече да не играе за Левски. Същото важи и за големия юноша дето е почнал да ни дъни от 2007 г. от един шампионски мач на Надежда. След това Аик, 1-3 на Герена от Покойниците, Верея, мога да изброя един куп още грешки на тоя със синьото сърце.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 11 ное 2018 18:39

Честито на д-р Тиам! :)

Изображение
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 ное 2018 23:40

Честито на Тиам! Голяма радост е това, да му е живо и здраво!
Наскоро моето имаше РД, та го оставихме вечерта при баба му, а ние с майка му тихо и напоително си седнахме да изпием 1-2 бутилки Финландия...колко бързо тече времето! Кога беше мръвчица, дето ми се сбираше в дланта, докато го къпехме вечер, кога стана 39 кг говедо, дето шута му цепи гредата и хвърчат трески. Малко ни беше толкоз години с агитката, та сега и там, и с него по стадионите. Съдба. Каквото-такова :) .
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 ное 2018 10:02

Абе, тоя кога пак успя да се контузи?! :shock: Като му дадоха червен картон в мача за купата ли получи новата контузия, ебати... Зимата трябва да бъде изритан с 200 от Герена. Абсолютен безполезник. Плаща му се, за да гледа мачове отблизо и да ходи на тренировка от време на време. Въпросът е с Васчук какво се случва и каква е тая контузия, от която не може да се оправи вече толкова време.

Левски успя дa се договори с Монтана за контрола в предстоящата пауза в първенството заради участието на националния отбор в турнира Лига на нациите.

Сините ще срещнат на "Герена" втория в класирането на Втора лига в събота, 17 ноември. Двата щаба са преценили спарингът да започне в 11:30 часа.

След загубата с 0:1 от Черно море на "Тича", футболистите на Левски бяха пуснати в тридневна почивка. Травми в състава на сините лекуват Богдан Вашчук, Илия Димитров и Ривалдиньо. Холмар Ейолфсон пък се възстановява в родината си след операция на коляното.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2018 10:19

За мен, като единици, имаме отбор за шампионска титла. Били посредствени футболистите, казват някои колеги тук... Може да са посредствени. За Бундеслигата, френската Лига 1, но за България - не. Поне така мисля. Не е там проблема. Първият е, че сякаш нямаме много футболисти с топки. А в "Левски" това винаги е било важно. И другото е, че в един мач виждам екипност, да играят един за друг, в следващия мач, повечето си играят за себе си. Трябва всеки мач да са като юмрук. Може ли Славиша да ни направи шампиони...? Кой знае?! Явно е, че и при него има грешки на растежа. От началото на сезона поне в два мача прави грешки. Сега са допустими (за Купата грешките му всъщност бяха фатални). Не е грижа. Но в репешажите, всяка грешка се пише.

Футболно има недостатъци също. За мен в средата на терена си остава проблем. Просто противниците ни преодоляват много лесно централната линия. Това определено не беше така миналата година по същото време, тъй като Дельо наблягаше много на контрола точно там. Отборът правеше нещо като обръч около тяхното наказателно и противникът се луташе и бъркаше. За това помагаше много и това с т.нар. "обърнати крила". Но особено диктатурата на Гомес и Нашименто (Панайотов). Ако използвам думите на Роси, сега сякаш се опитваме да тичаме, а не сме се доучили да ходим. Използваме атакуваща схема и тактика, а нямаме удари във вратата. Как става това, не знам. Аз бих искал да изглеждаме по-внимателни, по-мислещи и разнообразни. Почва Яблонеца атака, подава на Тиам, той търси Габи, всъщност всички търсят Габи, белким той измисли нещо, хвърля на Кабрал, той се омотва - контра. Предвидими сме и недостатъчно разнообразни. А с това и лимитирани. Габи не е Бардон, Мариани не е нито Бедоя, нито Дарко. Дано се подобрят нещата. Мачът с Берое ще се яви, според мен отговора на много въпроси.
Последна промяна от metodito на 12 ное 2018 10:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 ное 2018 10:25

specter написа:Абе, тоя кога пак успя да се контузи?! :shock: Като му дадоха червен картон в мача за купата ли получи новата контузия, ебати... Зимата трябва да бъде изритан с 200 от Герена. Абсолютен безполезник. Плаща му се, за да гледа мачове отблизо и да ходи на тренировка от време на време.

Зимата Ривалдиньо, Буш, Полачек и Митрев трябва да бъдат изхвърлени... А, лятото и Белаидчо! ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 ное 2018 10:34

За съжаление зимата пак ще трябва да се приличат 4-5 играчи: вратар,десен бек,вътрешен халф,крило и нападател!
Митрев,Буш,Боримиров,Ривалдиньо да ги махат.Някои юноши да се преотстъпят като Кабов,Найденов ,Илия Димитров. И задължително спортен директор.
Лятото Белаид,Белмонт,Полачек и Кабрал да изчезват.
И нов треньор на вратарите!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 ное 2018 12:04

Задължително ни трябва поне вратар. Аз съм твърдо против Илиев. Още при нас стана твърде надут. Обикаляше заведенията и мисля, че му вкараха 3 гола от центъра. Нека също някой извади статистика колко време го чакахме да хване дузпа. Единствено харесвах, че има добър рефлекс от близко разстояние. Яд ме е, че махнахме Блажевич. Най недооценения вратар, който сме имали след ерата Петков. Когато дойде в Левски беше оценяван на 2 милиона евро.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”