Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 09 ное 2018 13:14

ralka_levskarka написа:
Прякорът ми дойде след един мач с ЦСКА. Доктор, доктор, чудех се защо ме наричат така. Но е интересно. Никога не са се обръщали с нещо специално към мен. Този прякор е много добър. Никога в моя живот, а и като професионален футболист, не съм искал да контузя някого. Смятам, че няма такъв човек, дори в дерби. Във всеки мач рискуваме здраве, живот, тела. Контузиите са част от играта. Завърших първото си дерби със счупен нос, но не казах нищо. В играта има агресия, но и джентълменски неща", заяви Тиам.
:oops:

Цялото интервю е доста интересно. Доста интелигентен и позитивен човек не само на терена, а и извън него... докато не решат да му чупят носа със селски номера, де. :mrgreen: Абсолютен професор е в зоната, в която играе и уцелихме джакпота с него. Хубаво е, че и в офанзивен план става все по-полезен.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 ное 2018 13:18

Да пита Рой Кийн дали няма човек, който не иска умишлено да контузи някого. :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2018 14:08

specter написа:
ralka_levskarka написа:
Прякорът ми дойде след един мач с ЦСКА. Доктор, доктор, чудех се защо ме наричат така. Но е интересно. Никога не са се обръщали с нещо специално към мен. Този прякор е много добър. Никога в моя живот, а и като професионален футболист, не съм искал да контузя някого. Смятам, че няма такъв човек, дори в дерби. Във всеки мач рискуваме здраве, живот, тела. Контузиите са част от играта. Завърших първото си дерби със счупен нос, но не казах нищо. В играта има агресия, но и джентълменски неща", заяви Тиам.
:oops:

Цялото интервю е доста интересно. Доста интелигентен и позитивен човек не само на терена, а и извън него... докато не решат да му чупят носа със селски номера, де. :mrgreen: Абсолютен професор е в зоната, в която играе и уцелихме джакпота с него. Хубаво е, че и в офанзивен план става все по-полезен.

Аз така и не разбрах кой и кога му счупи носа в тоя мач?Няква много сериозна измислица излезе всичко.
П.П. Не,онея снимки с Каранга изобщо не показват това.А и не мисля,че той контузи Каранга,за да му отмъщава за нещо.То няма и за какво.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 09 ное 2018 14:53

delqnski47 написа:
specter написа:Цялото интервю е доста интересно. Доста интелигентен и позитивен човек не само на терена, а и извън него... докато не решат да му чупят носа със селски номера, де. :mrgreen: Абсолютен професор е в зоната, в която играе и уцелихме джакпота с него. Хубаво е, че и в офанзивен план става все по-полезен.

Аз така и не разбрах кой и кога му счупи носа в тоя мач?Няква много сериозна измислица излезе всичко.
П.П. Не,онея снимки с Каранга изобщо не показват това.А и не мисля,че той контузи Каранга,за да му отмъщава за нещо.То няма и за какво.

Точно Каранга му счупи носа при една висока топка, след като го удари нарочно с лакът. Снимка в самия момент на удара в носа няма, но има достатъчно такива веднага след това, когато се вижда какъв лакът му е отпрал в лицето. А и още на стадиона в реално време се видя достатъчно ясно тая ситуация. Предполагам си я виждал снимката, която поствам и да, на нея се вижда нещо различно, но все пак е малко след удара вече.

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2018 14:59

specter написа:
delqnski47 написа:
specter написа:Цялото интервю е доста интересно. Доста интелигентен и позитивен човек не само на терена, а и извън него... докато не решат да му чупят носа със селски номера, де. :mrgreen: Абсолютен професор е в зоната, в която играе и уцелихме джакпота с него. Хубаво е, че и в офанзивен план става все по-полезен.

Точно Каранга му счупи носа при една висока топка, след като го удари нарочно с лакът. Снимка в самия момент на удара в носа няма, но има достатъчно такива веднага след това, когато се вижда какъв лакът му е отпрал в лицето. А и още на стадиона в реално време се видя достатъчно ясно тая ситуация. Предполагам си я виждал снимката, която поствам и да, на нея се вижда нещо различно, но все пак е малко след удара вече.

Изображение

Той го бил ударил в носа с лакът като са скачали и моментално след това(докато са във въздуха) пак го е изтряскал с лакът по встрани така...аха,ясно.Разясни ми се....добре.Всичко стана ясно.Подреди се схемата.Само да питам тва в коя минута беше?
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 09 ное 2018 15:06

delqnski47 написа:
specter написа:
delqnski47 написа:

Изображение

Той го е ударил в носа с лакът като са скачали и моментално след това(докато са във въздуха) пак го е изтряскал с лакът по встрани така...аха,ясно.Разясни ми се....добре.Всичко стана ясно.Подреди се схемата.Само да питам тва в коя минута беше?

Да, нанесе му двоен удар. Много е бърз. :lol: Мога да ти прикача 3-4 снимки от това положение, на които лакътят му е всеки път в различна позиция спрямо лицето на Тиам. Някакви безсмислени неща пишеш само и само да го оправдаеш и да се направиш на интересен... :lol: Не знам в коя минута е, около края на първото полувреме някъде. Достатъчно ясно се видя и от В сектор тогава. Пробвах се да намеря дори запис на мача, за да видя повторение на ситуацията, ама не успях. В репортажите го няма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2018 15:23

specter написа:
Да, нанесе му двоен удар. Много е бърз. :lol: Мога да ти прикача 3-4 снимки от това положение, на които лакътят му е всеки път в различна позиция спрямо лицето на Тиам. Някакви безсмислени неща пишеш само и само да го оправдаеш и да се направиш на интересен... :lol: Не знам в коя минута е, около края на първото полувреме някъде. Достатъчно ясно се видя и от В сектор тогава. Пробвах се да намеря дори запис на мача, за да видя повторение на ситуацията, ама не успях. В репортажите го няма.

Направил му е ''двоен удар'',това било ''в края на първото'',т.е. той е играл със счупен нос 50 минути грубо без да се обади(или по скоро без да има заснемане как му оказват помощ и без видими белези),а това интервю той се чуди що му казват ''Доктор'',при положение че УЖ грубото влизане срещу Каранга било ''за да му отмъсти'',но по думите му излиза,че той изобщо не знае за ко иде реч.
Добре.Сигурно човека не е и наясно с измислените новини с него и Каранга,в които го замесиха след това,но... :lol:
Нелепо е да обвинявате някой без да имате ясни доказателства за това.
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 ное 2018 15:32

Ае ходи на мача с тигрите бе, дано съберете трицифрен брой публика :lol: :mrgreen:
Не че после няма да ги изкарате 2500-3000 човека де :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2018 15:37

JackPackage написа:Ае ходи на мача с тигрите бе, дано съберете трицифрен брой публика :lol: :mrgreen:

:lol: Айде,айде,с тея миналата година на ''Васил Левски'' знаеш ли колко бехте бре. :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jMFYsgQlU6o[/youtube]
Повече ще сме от тука. :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 ное 2018 15:45

delqnski47 написа:
JackPackage написа:Ае ходи на мача с тигрите бе, дано съберете трицифрен брой публика :lol: :mrgreen:

:lol: Айде,айде,с тея миналата година на ''Васил Левски'' знаеш ли колко бехте бре. :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jMFYsgQlU6o[/youtube]
Повече ще сме от тука. :lol:

Със сигурност бяхме повече, отколкото вие със Септември :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”