Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 май 2023 22:41

1914.1902 написа:
W84me написа:ИИ какъв е тапир. Пак ги чакало дълго пътуване. До Разград са 150 километра, после имат разходка до Пазарджик.

Тука имаше хора, които искаха още в неделя да им е следващият мач и въобще не прецениха, че може да продължи толкова дълго двубоя днес.

Ако визираш мен, бъркаш, ревът беше от вашите шамани Русев и Касабов, а аз само припомних на един неутрален, че много пъти в България се е играло четвъртък-неделя.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2023 22:44

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Каквито сте си дружки внимавайте да не си легнете заедно.

Пели, ти пък много държиш на ЧМ.
На мен лично втория отбор ми е Локо Сф и много исках те да вземат купата.

Държа единствено на ЦСКА, но българският футбол за да е интересен има нужда от отбори като Черно море, те могат да бият всеки отбор.Достатъчно отбори има които го играят Полегнала е Тодора.

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 май 2023 22:45

1914.1902 написа:По-скоро имаше дузпа за тях.

Кои са "те" и кои сте "вие" в този мач ?
Левскогорец?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2023 22:50

drvasko98 написа:
peliforewer написа:
drvasko98 написа:Варненските бунаци хем играли 120 Мин, хем отпаднали. Но то все тая, така или иначе другия им мач е приятелски

Горкия, замислил се за следващия мач на Черно море вместо да благодари на Атанас Илиев и колегата му, че ако бяха вкарали сините звезди щяха да ритат през плейофите за здраве.

Точно щото са ни конкурент си мисля за следващия им мач. Но с очакваното качество, ние място в Европа нямаме, но не и да го дадем на варненските цървули

Хем казваш, че Варна ще лягат в понеделник, хем са Ви конкурент, хем няма да ги пускате в Европа, хем Левски няма място в Европа.Направо ме разби с този коментар,не знам как да продължа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 22:51

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Държа единствено на ЦСКА, но българският футбол за да е интересен има нужда от отбори като Черно море, те могат да бият всеки отбор.Достатъчно отбори има които го играят Полегнала е Тодора.

Хем държиш на интересния футбол, хем слагаш и Черно море ..... :D :D

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 май 2023 22:52

ugly bug написа:
krumeto написа:
ugly bug написа:Плевели, преди да правите каквито и да е(са) сметки, най (без интервал)- (без интервал)важно е да завършите 8ми клас и вземете основно образование,(точка, завършена мисъл)(главна буква, ново изречение)в противен случай ще можете да започнете работа единствено в БФС!(точка)

Неуместна забележка.
Някой трябва да завъши четвърти клас.

Учителко любима ...

Не ги изпращай хората на училище, ако не искаш да те изпратят.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2023 22:54

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Ако тази вечер не ти е бил интересен полуфинала, на останалите ни беше интересен.Ти явно си в друга орбита.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2023 22:57

ugly bug написа:
Aronaks написа:Гледката на Васил Левски на 24 май ще бъде наистина много жалка като за финал. Особено като си спомним миналата година как изглеждаше стадиона на финала. По-добре да го изиграят в Бистрица.

Перуката със сигурност ще е там а на него много публика не му трябва. Трябва му само една сервитьорка.

Аа, това се отнасяше за Батето(Славков). На един младежки турнир, мисля в Албена, или в Добрич беше, питали Батето кой от младите футболисти го е впечатли най-много, а той отговорил -Сервитьорката в ресторанта!
Та в тоя ред на мисли си спомних един випбрадър в който участваха синът му Тодор Славков(Малък Тошко) и Емил Кошлуков. Тоя втория още в началото заяви, че няма да говори с него защото дядо му го е вкарал в затвора, понеже чел Фашизмът на Ж. Желев. Една вечер обаче Малък Тошко го подхваща на няколко бири - Добре де, колко ти даде дедо ми? Кошлука отговори злобно ПЕТ ГОДИНИ! А Тошко без да се замисля каза - Много са, за тая тъпа книга е требвало най-много 2-3, не повече.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2023 23:02

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Ако тази вечер не ти е бил интересен полуфинала, на останалите ни беше интересен.Ти явно си в друга орбита.

Защо трябва само тази вечер да ми е било интересно? Нали говориш за целия български футбол, а това означава всеки уикенд да ни бъдат любопитни мачовете на отборите у нас, но това изобщо не е така.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2023 23:06

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Дейва, а как само се бяха наточили да пируват припоците след вчерашната мъка. Язък, и днес пак мъка. :))

Отървахте кожата с тея дузпи ->

Тройна мъка за припоците значи. :) Чорбата и Разград на финала, а сините в Европата. - >
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”