mikata написа:Ще си отворя едно Лъвско за здраве на митрев
Това Лъвско само в София ли го има?
Някаква информация за дистрибуция във Варна?
В нета нищо не намерих.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Ще си отворя едно Лъвско за здраве на митрев
specter написа:phd написа:TristaNNN написа:phd написа:Нашите въобще не били стартирали преговори с Яблонски.https://gong.bg/bg-football/parva-liga/poliaci-mytiat-glavata-na-iablonski-513687
Незабавно да му предлагат, какви са тия глупости! И на Цветко, и на Кабрал!
Ами, нашите чакат да видят какво ще стане с обжалването, нормално. Щото я си представи, че му резнат правата за 1-2 години, какво ще го правим, ще си го водим с нас в публиката да шлюпка семки ли?
Не съм запознат с правната страна на въпроса, но не може ли в договора да има клауза "ако ти резнат правата за 1-2 годинки, договорът ни се прекъсва и може да се преподнови или прекрати окончателно от клуба след изтичане на наказанието"?
В повечето договори клаузите могат да се вписват свободно. Тоест, освен ако няма някакви особености при този тип договори между клуб и футболист, което ме съмнява, преспокойно би могло да се впише такава клауза, за да се предпази клубът, което пък ще бъде и най-разумният ход. Обаче ако се забавят още малко, накрая наистина ще вземем да го изпуснем и ще е много дебилно. Има си начини да се застраховат от една евентуална присъда и последвало спиране на правата, въпросът е дали това е партенка (знаем, че Яблонски им е любим на медиите за такива неща), или Дарик са се докопали до някаква състоятелна информация.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:specter написа:phd написа:TristaNNN написа:phd написа:Нашите въобще не били стартирали преговори с Яблонски.https://gong.bg/bg-football/parva-liga/poliaci-mytiat-glavata-na-iablonski-513687
Ами, нашите чакат да видят какво ще стане с обжалването, нормално. Щото я си представи, че му резнат правата за 1-2 години, какво ще го правим, ще си го водим с нас в публиката да шлюпка семки ли?
Не съм запознат с правната страна на въпроса, но не може ли в договора да има клауза "ако ти резнат правата за 1-2 годинки, договорът ни се прекъсва и може да се преподнови или прекрати окончателно от клуба след изтичане на наказанието"?
В повечето договори клаузите могат да се вписват свободно. Тоест, освен ако няма някакви особености при този тип договори между клуб и футболист, което ме съмнява, преспокойно би могло да се впише такава клауза, за да се предпази клубът, което пък ще бъде и най-разумният ход. Обаче ако се забавят още малко, накрая наистина ще вземем да го изпуснем и ще е много дебилно. Има си начини да се застраховат от една евентуална присъда и последвало спиране на правата, въпросът е дали това е партенка (знаем, че Яблонски им е любим на медиите за такива неща), или Дарик са се докопали до някаква състоятелна информация.
Mи, хубаво тогава. Да кажем, че аз съм Яблонски, за целта на примера. Левски ми предлагат да преподпиша, но добавят една клауза, че ако чичовците от Нион ми резнат правата за 1-2 години, клубът ме освобождава, сиреч - бие ми шута директно и оставам безработен. Понеже не съм тъп, се сещам, че никой няма да ме иска, докато съм със спрени права и на практика ще съм безработен и трениращ за здраве. Паралелно с това обаче, друг отбор, примерно Лех Познан, ми предлага същите условия, но без горната клауза. С две думи, дори чичовците от Нион да ми резнат правата за 1-2, Лех ще си ми плаща заплатката, докато си шлюпкам семки и тренирам за здраве с Б отбора им. Та, питам, аз кой оферта бих избрал?
Давам тази хипотетична ситуация за пример, белким осмислите, че не всичко в този живот става като по филмите или в някакви компютърни игри и нещата не винага са такива, каквито ни се нравят. Едва ли ще вденете и ще спрете да давате акъли и оценки на ръководството, ама все пак.
TristaNNN написа:specter написа:phd написа:TristaNNN написа:phd написа:Нашите въобще не били стартирали преговори с Яблонски.https://gong.bg/bg-football/parva-liga/poliaci-mytiat-glavata-na-iablonski-513687
Mи, хубаво тогава. Да кажем, че аз съм Яблонски, за целта на примера. Левски ми предлагат да преподпиша,
specter написа:[offtopic][/offtopic]TristaNNN написа:specter написа:phd написа:TristaNNN написа:phd написа:Нашите въобще не били стартирали преговори с Яблонски.https://gong.bg/bg-football/parva-liga/poliaci-mytiat-glavata-na-iablonski-513687
Mи, хубаво тогава. Да кажем, че аз съм Яблонски, за целта на примера. Левски ми предлагат да преподпиша, но добавят една клауза, че ако чичовците от Нион ми резнат правата за 1-2 години, клубът ме освобождава, сиреч - бие ми шута директно и оставам безработен. Понеже не съм тъп, се сещам, че никой няма да ме иска, докато съм със спрени права и на практика ще съм безработен и трениращ за здраве. Паралелно с това обаче, друг отбор, примерно Лех Познан, ми предлага същите условия, но без горната клауза. С две думи, дори чичовците от Нион да ми резнат правата за 1-2, Лех ще си ми плаща заплатката, докато си шлюпкам семки и тренирам за здраве с Б отбора им. Та, питам, аз кой оферта бих избрал?
Давам тази хипотетична ситуация за пример, белким осмислите, че не всичко в този живот става като по филмите или в някакви компютърни игри и нещата не винага са такива, каквито ни се нравят. Едва ли ще вденете и ще спрете да давате акъли и оценки на ръководството, ама все пак.
Честно казано, не мога да разбера защо постоянно трябва да се изказваш по всяка тема като много по-знаещ от останалите и да ни изкарваш някакви глупаци, които не разбират от нищо.Удоволствие ли ти доставя, не знам, но вече няколко пъти го забелязвам. Отговарям му на човека какви са възможните правни действия, ти започваш с някакви глупави хипотетични ситуации. Но айде ще се включа и аз с една такава, белким и ти осмислиш, че не всичко е цветя и розички в реалния свят, каквато ситуация си представил - аз съм спортния директор на Лех и отговарям за селекцията. Следя ситуацията с Яблонски и искам да му предложа договор, уговарям шефовете ми да го привлечем, защото е много класен ЦЗ, но знам, че ако го привлечем и му спрат правата за половин или една година, или две години, както си написал, няколко дни по-късно без да сме се застраховали ще изглеждам като най-големият глупак на земята и феновете ще ме псуват до откат, а като нищо може и да ме уволнят. Дали няма да включа същата такава клауза, за да се застраховам? Никой не дава оценки и акъл на ръководството, а обсъждаме разни теми. Форум е.
Не мисля, че някой тук е тръгнал да уговаря Краси на лично как да си върши работата.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Голмайсторът на Левски Станислав Костов спечели приза за Футболист №1 на месец октомври според индекса на ИНСТАТ. Наградата бе учредена през настоящия сезон от Асоциацията на българските футболисти, в сътрудничество с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.
vvessel написа:mikata написа:Ще си отворя едно Лъвско за здраве на митрев
Това Лъвско само в София ли го има?
Някаква информация за дистрибуция във Варна?
В нета нищо не намерих.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, ElCochino, noo, TristaNNN и 15 госта