Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vvessel » 07 ное 2018 22:16

mikata написа:Ще си отворя едно Лъвско за здраве на митрев :mrgreen:

Това Лъвско само в София ли го има?
Някаква информация за дистрибуция във Варна?
В нета нищо не намерих.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 ное 2018 00:09

Ще е несериозно за вашите амбиции да продадете Яблонски през паузата ! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2018 11:00

specter написа:
phd написа:
TristaNNN написа:
phd написа:Нашите въобще не били стартирали преговори с Яблонски. :oops: https://gong.bg/bg-football/parva-liga/poliaci-mytiat-glavata-na-iablonski-513687
Незабавно да му предлагат, какви са тия глупости! И на Цветко, и на Кабрал!

Ами, нашите чакат да видят какво ще стане с обжалването, нормално. Щото я си представи, че му резнат правата за 1-2 години, какво ще го правим, ще си го водим с нас в публиката да шлюпка семки ли? :roll:

Не съм запознат с правната страна на въпроса, но не може ли в договора да има клауза "ако ти резнат правата за 1-2 годинки, договорът ни се прекъсва и може да се преподнови или прекрати окончателно от клуба след изтичане на наказанието"?

В повечето договори клаузите могат да се вписват свободно. Тоест, освен ако няма някакви особености при този тип договори между клуб и футболист, което ме съмнява, преспокойно би могло да се впише такава клауза, за да се предпази клубът, което пък ще бъде и най-разумният ход. Обаче ако се забавят още малко, накрая наистина ще вземем да го изпуснем и ще е много дебилно. Има си начини да се застраховат от една евентуална присъда и последвало спиране на правата, въпросът е дали това е партенка (знаем, че Яблонски им е любим на медиите за такива неща), или Дарик са се докопали до някаква състоятелна информация.

Mи, хубаво тогава. Да кажем, че аз съм Яблонски, за целта на примера. Левски ми предлагат да преподпиша, но добавят една клауза, че ако чичовците от Нион ми резнат правата за 1-2 години, клубът ме освобождава, сиреч - бие ми шута директно и оставам безработен. Понеже не съм тъп, се сещам, че никой няма да ме иска, докато съм със спрени права и на практика ще съм безработен и трениращ за здраве. Паралелно с това обаче, друг отбор, примерно Лех Познан, ми предлага същите условия, но без горната клауза. С две думи, дори чичовците от Нион да ми резнат правата за 1-2, Лех ще си ми плаща заплатката, докато си шлюпкам семки и тренирам за здраве с Б отбора им. Та, питам, аз кой оферта бих избрал?
Давам тази хипотетична ситуация за пример, белким осмислите, че не всичко в този живот става като по филмите или в някакви компютърни игри и нещата не винага са такива, каквито ни се нравят. Едва ли ще вденете (не вие конкретно) и ще спрете да давате акъли и оценки на ръководството, ама все пак. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 ное 2018 11:09

От твояпример илиза, че онези от Лех ядат доматоте с колците :).
При всекиподновен договор на Левски започват спекулации, които имат една цел - да затруднят или да оскъпят новият. как пък за оранджевите веднаж не се писа, че предстои подписване - само "новини" за предстощи продажби - разбирай - този е скъп, ако го искате, или от другия сорт - подписал следващият за три-пет години. Навярно е така, защото преди подписването Стойкас им вика - гледай да не закуцукаш като мене, а подписват договорите в багажника на колата на Г.Г., а там само той знае какво става :)

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 ное 2018 11:12

TristaNNN написа:
specter написа:
phd написа:
TristaNNN написа:
phd написа:Нашите въобще не били стартирали преговори с Яблонски. :oops: https://gong.bg/bg-football/parva-liga/poliaci-mytiat-glavata-na-iablonski-513687

Ами, нашите чакат да видят какво ще стане с обжалването, нормално. Щото я си представи, че му резнат правата за 1-2 години, какво ще го правим, ще си го водим с нас в публиката да шлюпка семки ли? :roll:

Не съм запознат с правната страна на въпроса, но не може ли в договора да има клауза "ако ти резнат правата за 1-2 годинки, договорът ни се прекъсва и може да се преподнови или прекрати окончателно от клуба след изтичане на наказанието"?

В повечето договори клаузите могат да се вписват свободно. Тоест, освен ако няма някакви особености при този тип договори между клуб и футболист, което ме съмнява, преспокойно би могло да се впише такава клауза, за да се предпази клубът, което пък ще бъде и най-разумният ход. Обаче ако се забавят още малко, накрая наистина ще вземем да го изпуснем и ще е много дебилно. Има си начини да се застраховат от една евентуална присъда и последвало спиране на правата, въпросът е дали това е партенка (знаем, че Яблонски им е любим на медиите за такива неща), или Дарик са се докопали до някаква състоятелна информация.

Mи, хубаво тогава. Да кажем, че аз съм Яблонски, за целта на примера. Левски ми предлагат да преподпиша, но добавят една клауза, че ако чичовците от Нион ми резнат правата за 1-2 години, клубът ме освобождава, сиреч - бие ми шута директно и оставам безработен. Понеже не съм тъп, се сещам, че никой няма да ме иска, докато съм със спрени права и на практика ще съм безработен и трениращ за здраве. Паралелно с това обаче, друг отбор, примерно Лех Познан, ми предлага същите условия, но без горната клауза. С две думи, дори чичовците от Нион да ми резнат правата за 1-2, Лех ще си ми плаща заплатката, докато си шлюпкам семки и тренирам за здраве с Б отбора им. Та, питам, аз кой оферта бих избрал?
Давам тази хипотетична ситуация за пример, белким осмислите, че не всичко в този живот става като по филмите или в някакви компютърни игри и нещата не винага са такива, каквито ни се нравят. Едва ли ще вденете и ще спрете да давате акъли и оценки на ръководството, ама все пак. :roll:

Честно казано, не мога да разбера защо постоянно трябва да се изказваш по всяка тема като много по-знаещ от останалите и да ни изкарваш някакви глупаци, които не разбират от нищо. :roll: Удоволствие ли ти доставя, не знам, но вече няколко пъти го забелязвам. Отговарям му на човека какви са възможните правни действия, ти започваш с някакви глупави хипотетични ситуации. Но айде ще се включа и аз с една такава, белким и ти осмислиш, че не всичко е цветя и розички в реалния свят, каквато ситуация си представил - аз съм спортния директор на Лех и отговарям за селекцията. Следя ситуацията с Яблонски и искам да му предложа договор, уговарям шефовете ми да го привлечем, защото е много класен ЦЗ, но знам, че ако го привлечем и му спрат правата за половин или една година, или две години, както си написал, няколко дни по-късно без да сме се застраховали ще изглеждам като най-големият глупак на земята и феновете ще ме псуват до откат, а като нищо може и да ме уволнят. Дали няма да включа същата такава клауза, за да се застраховам? Никой не дава оценки и акъл на ръководството, а обсъждаме разни теми. Форум е. :roll: Не мисля, че някой тук е тръгнал да уговаря Краси на лично как да си върши работата. :)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 ное 2018 11:18

TristaNNN написа:
specter написа:
phd написа:
TristaNNN написа:

Mи, хубаво тогава. Да кажем, че аз съм Яблонски, за целта на примера. Левски ми предлагат да преподпиша,

Опаа, казусът ти отиде на кино, защото тая първа стъпка не е направена от ръководството.
Останалата част от мнението ти е разумна като съдържание (ако приемем, че в Лех имат милиарди за даване на играчи, дето няма да играят), но тонът ти е малко... не както трябва. Аз не давам акъли и оценки, а искам да се почнат разговори сега с тези, на които изтичат договорите, както го направиха с Обертан. В Европа това се прави година и половина по-рано.
Последна промяна от phd на 08 ное 2018 11:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 ное 2018 11:28

Така е, ама не става, когато вземаш някого, за когото най-малко след шест месеца можеш да разбереш що за играч е, защото до тогава не е играл и затова е без пари. А между другото затова и си подписал договор за две години. И едната, и другата страна не са сигурни в правилността на избора си, за това и договорите са краткотрайни и без откупващи клаузи.
Но наистина е малко наивно да се смята, че това, което на нас ни е "ясно", на онези, които управляват клуба им е мъгливо :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2018 11:42

specter написа:[offtopic]
TristaNNN написа:
specter написа:
phd написа:
TristaNNN написа:

Давам тази хипотетична ситуация за пример, белким осмислите, че не всичко в този живот става като по филмите или в някакви компютърни игри и нещата не винага са такива, каквито ни се нравят. Едва ли ще вденете и ще спрете да давате акъли и оценки на ръководството, ама все пак. :roll:
[/offtopic]

Честно казано, не мога да разбера защо постоянно трябва да се изказваш по всяка тема като много по-знаещ от останалите и да ни изкарваш някакви глупаци, които не разбират от нищо. :roll: Удоволствие ли ти доставя, не знам, но вече няколко пъти го забелязвам. Отговарям му на човека какви са възможните правни действия, ти започваш с някакви глупави хипотетични ситуации. Но айде ще се включа и аз с една такава, белким и ти осмислиш, че не всичко е цветя и розички в реалния свят, каквато ситуация си представил - аз съм спортния директор на Лех и отговарям за селекцията. Следя ситуацията с Яблонски и искам да му предложа договор, уговарям шефовете ми да го привлечем, защото е много класен ЦЗ, но знам, че ако го привлечем и му спрат правата за половин или една година, или две години, както си написал, няколко дни по-късно без да сме се застраховали ще изглеждам като най-големият глупак на земята и феновете ще ме псуват до откат, а като нищо може и да ме уволнят. Дали няма да включа същата такава клауза, за да се застраховам? Никой не дава оценки и акъл на ръководството, а обсъждаме разни теми. Форум е. :roll: Не мисля, че някой тук е тръгнал да уговаря Краси на лично как да си върши работата. :)

Съжалявам ако си се засегнал нещо (ПП важи и за другия колега, сега му видях мнението), съвсем не целях това и изобщо не се смятам за много по-знаещ от останалите. Че е форум, форум е, но пък дай тогава всеки да се вживее в ролята на директор, ръководител и т.н. , щото е форум. :roll: Хипотетични примери може да си даваме един на друг до утре, но истината е една - ние реално не знаем какво се случва в офисите на Герена, а медиите и хората могат да си плямпат каквото им скимне. Нека само си спомним как наскоро форумът се наводни от рев по Прохазка и плюнки по ръководството, а какво излезе накрая?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 ное 2018 12:28

Браво на нашето момче! 8-)

Голмайсторът на Левски Станислав Костов спечели приза за Футболист №1 на месец октомври според индекса на ИНСТАТ. Наградата бе учредена през настоящия сезон от Асоциацията на българските футболисти, в сътрудничество с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

Стана ми интересно какво представлява въпросния ИНСТАТ и ето какво намерих. Споделям го тук, ако случайно и други колеги проявяват интерес: https://www.youtube.com/watch?v=EAB88WvPwdw
[offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 ное 2018 12:50

vvessel написа:
mikata написа:Ще си отворя едно Лъвско за здраве на митрев :mrgreen:

Това Лъвско само в София ли го има?
Някаква информация за дистрибуция във Варна?
В нета нищо не намерих.

Май само в София го има засега :roll:

Тук има карта със заведенията които я предлагат
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 95206&z=13
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”