Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 06 ное 2018 13:34

pyrwaka написа:
TristaNNN написа:Хм, тая "новина" за новата косачка малко ме тревожи. Разбирам да сме си купили самолет или нов автобус, че да има отделна статия, ама бива ли нова косачка в професионален футболен клуб да е цяла новина... :roll:

Ами смятай "прфесионализма" на отборите ни щом пускат такива "сериозни"новини".....Кой купил косачка,кой маркуч за поливане,кой нова метла.... :lol: :lol: :mrgreen:

Знам един от вашите, който със сигурност ще бъде много доволен от новата придобивка, ...... особено ако и терените на школите намажат ;) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 06 ное 2018 13:41

Тогава да наемат един спортен психолог. На обществено достояние е, че такъв много е помогнал на Пуул и Рони Осъливан.
Изображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 06 ное 2018 13:57

Имаше един десен защитник в Левски, Петър Пенчев, викахме му Косачката :shock: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 ное 2018 14:04

Red_Neck написа:
pyrwaka написа:
TristaNNN написа:Хм, тая "новина" за новата косачка малко ме тревожи. Разбирам да сме си купили самолет или нов автобус, че да има отделна статия, ама бива ли нова косачка в професионален футболен клуб да е цяла новина... :roll:

Ами смятай "прфесионализма" на отборите ни щом пускат такива "сериозни"новини".....Кой купил косачка,кой маркуч за поливане,кой нова метла.... :lol: :lol: :mrgreen:

Знам един от вашите, който със сигурност ще бъде много доволен от новата придобивка, ...... особено ако и терените на школите намажат ;) :)

Ааааааа, да бе, вярно че Синчеца беше повдигнал тази тема преди време, сега би трябвало да е доволен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 06 ное 2018 14:07

LM10 написа:Тогава да наемат един спортен психолог. На обществено достояние е, че такъв много е помогнал на Пуул и Рони Осъливан.

Определено някои футболисти в отбора имат нужда от такъв и е редно да обмислят тоя вариант. Не е лошо просто да има един такъв човек в клуба, та дори и да е като "външен консултант". В крайна сметка и футболистите са хора, а напрежението при тях е изключително голямо в дадени моменти. А и е ясно, че не малка част от доброто представяне на терена, от вратари до нападатели, зависи от това какво ти е в главата.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 ное 2018 15:03

Е, да...по-добре късно , отколкото никога. Вече си имаме косачка, а ДЮФК Национал си имат пък нов терен за ф7 с чистак нов балон, с отопление и LED осветление, да има къде да им тренират децата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 ное 2018 20:18

TristaNNN написа:
popokutepetel написа:
mikata написа:Клуба трябва да прати всичките вратари и Нашименто на психолог!
Всички са сринати и нямат самочувствие!

Да бе, сринато. Я мини в някоя чалготека да видиш какво самочувствие вадят ;)

Нещо не си представям Полачеков и Нашиментов да ма'ат гюбеци. Виж, разни Митревци, Божиновци и Бодуровци, да. :lol:

Абе не знам как става ама някак отвътре им идва и бързо се научават :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 ное 2018 12:46

Мадре мия, един от Струмска слава и Септември ще е на 1/2 финал за Купата :lol: :mrgreen:

Добре че мачовете са февруари, че можеше някой измежду Джон Смит и Антъни Сухий да бъде пратен в бюрото по труда преди Коледа :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 ное 2018 12:48

JackPackage написа:Мадре мия, един от Струмска слава и Септември ще е на 1/2 финал за Купата :lol: :mrgreen:

Добре че мачовете са февруари, че можеше някой измежду Джон Смит и Антъни Сухий да бъде пратен в бюрото по труда преди Коледа :lol: :mrgreen:

Очаквам Кабачето да им свири мача , както преди година . :lol:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 ное 2018 13:13

mikata написа:Клуба трябва да прати всичките вратари и Нашименто на психолог!
Всички са сринати и нямат самочувствие!

Няма нужда да си хабим парите за тези глупости.Недоказани играчи и вече ще ги свестяваме с приказки.
Щом са психически лабилни значи не стават за гранд като Левски и никога няма да постигнат нищо футболно.Те са за отбор от Б група да си ритат на спокойствие и без напрежение.
На нас ни трябват мъже с големи топки и непукисти.Играчи на които не им влияе голямото напрежение стават легенди.
Кучето ако нямаше този непукизъм и тъпанарщина в главата нямаше никога да постигне това което е постигнал.Трябват ни добри играчи и малко безскрупулни идиоти а не женчовци и госпожички.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”