mikata написа:Клуба трябва да прати всичките вратари и Нашименто на психолог!
Всички са сринати и нямат самочувствие!
Да бе, сринато. Я мини в някоя чалготека да видиш какво самочувствие вадят

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Клуба трябва да прати всичките вратари и Нашименто на психолог!
popokutepetel написа:mikata написа:Клуба трябва да прати всичките вратари и Нашименто на психолог!
Да бе, сринато. Я мини в някоя чалготека да видиш какво самочувствие вадят
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
То хубаво, ама пак ще гледаме некви Хубчеви схеми без Ц.Н. с Попето и Космонавта.ralka_levskarka написа:Станислав Костов е в разширения състав на БългарияРазгеле.
ralka_levskarka написа:Станислав Костов е в разширения състав на БългарияРазгеле.
bilyaletdinov написа:Най-добре без наши национали. Така няма да имат шанс да се контузят. Да играе там със Селев и Космонавта и оня дърводеляц от Варна.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:bilyaletdinov написа:Най-добре без наши национали. Така няма да имат шанс да се контузят. Да играе там със Селев и Космонавта и оня дърводеляц от Варна.
+1
Да си пуска там защитата на Микренци, Занев, Делев, Космонавта и ръгачите от Берое
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ПФК Левски продължава своите усилия по модернизирането на всички аспекти от развитието на клуба и превръщането му в конкурентноспособен спрямо европейските отбори. След поредицата от усилия около защитата на своите оригинални продукти, клубът вече обслужва всичките си терени с една от най-модерните и нови машини за косене на тревното покритие - Ренсом&Джакобсен на американската фирма Текстрон.
„Все повече наши футболни отбори разбират важността от добрата поддръжка на спортните терени не само за скоростта, с която топката се движи по футболния терен, но също така и за здравето на самите футболисти. Ръководството на Левски закупи една от най-добрите косачки с възможност да регулира височината на косене до милиметър с помощта на специална призма за измерване височината на тревата. Така треньорът ще може да избира различна височина на тревното покритие срещу различните съперници. Т.е. може да се играе по-бърз или по бавен футбол.“, коментира представителят на фирма Текстрон за България г-н Йонко Йонков.
JackPackage написа:bilyaletdinov написа:Най-добре без наши национали. Така няма да имат шанс да се контузят. Да играе там със Селев и Космонавта и оня дърводеляц от Варна.
+1
Да си пуска там защитата на Микренци, Занев, Делев, Космонавта и ръгачите от Берое
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander и 12 госта