k20dan4o написа:Само да питам на мача ви в Рз кой беше тоя отляво на Спас Русев...колкото пъти го даваха все си цъкаше на телефона, не беше особено заинтересуван. Тва да не е сина му.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... ski-510730
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k20dan4o написа:Само да питам на мача ви в Рз кой беше тоя отляво на Спас Русев...колкото пъти го даваха все си цъкаше на телефона, не беше особено заинтересуван. Тва да не е сина му.
mikata написа:k20dan4o написа:Само да питам на мача ви в Рз кой беше тоя отляво на Спас Русев...колкото пъти го даваха все си цъкаше на телефона, не беше особено заинтересуван. Тва да не е сина му.
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... ski-510730
Stailio написа:В спортал намерих статистика за елитните групи до 17 и до 19 години. От сезон 2010/2011 ние нямаме първо място там, да не кажа по силни думи. Нито в едната до 17, нито в другата до 19. Не знам какви млади футболисти чакаме да излезнат от тази школа, но тя явно копае дъното си и това не е от вчера или от днес. Странно защо никой не повдига въпроса. Това са 10 години хвърлени на вятъра плюс идващите няколко. Статистиката е потресаваща за гранд. Срам е меко казано.
ogrizko написа:Обикновено в нета гледам клипове с хубавите отигравания на играчите, обикновено дето ги гледаме в трансферните периоди. И някак си ...много ми се иска да видя един хубав клип с всички невероятни изпълнения на Божката Митрев, някак много ме забавлява това момче ...не знам дали има вратар в детската градина дето да му минава почти всеки мач топката през ръцете и да не може да я хване като се тупнеСъбирате ли всички тия прекрасни негови бисери ...това е богатство, което трябва да се запази за поколенията и да стане част от учебника на вратарите "как не трябва да се прави" и да се гледа многократно ...а пък другите просто да се позабавляваме с тия комични намеси
![]()
ralka_levskarka написа:ogrizko написа:Обикновено в нета гледам клипове с хубавите отигравания на играчите, обикновено дето ги гледаме в трансферните периоди. И някак си ...много ми се иска да видя един хубав клип с всички невероятни изпълнения на Божката Митрев, някак много ме забавлява това момче ...не знам дали има вратар в детската градина дето да му минава почти всеки мач топката през ръцете и да не може да я хване като се тупнеСъбирате ли всички тия прекрасни негови бисери ...това е богатство, което трябва да се запази за поколенията и да стане част от учебника на вратарите "как не трябва да се прави" и да се гледа многократно ...а пък другите просто да се позабавляваме с тия комични намеси
![]()
Пиши в тубата Bozhidar Mitrev - mad skillz
wilge написа:koisa написа:Стига глупости и оправдания... Имахме достатъчно възможности в мача да победим, но не се възползвахме... Костов можеше да качи резултата до 3:1 и всичко приключваше. Преди това Мариани не можа да уцели топката... Имаше и други ситуации изиграни брутално глупаво. Имаше и треньорски грешки и такива в защитата, Обертан се скри втори пореден мач... Добавяме и факта, че отидохме неподготвени за такъв терен. Да не носиш резервни обувки за подобни ситуации си е пълна аматьорщина!
Подкрепям. Все някой друг ни е виновен. Тези мачове са с предизвестен край майки предвид неадекватните управленски решения в Левски. Нещата започват от там. Липсата на СТД е очевАдна. Трябва ни човек с опит, качества и респект във футболната централа.
Не намирам за опрадано присъствието на лица като Кирил Вангелов в управата. На книга той носи отговорност за селекцията. Защо отбора играе без алтернативни бекове, а в нападение се мърдосват Костов, Буш, Ривалдиньо, Виана, Димитров и Иванов. Само първият става, но по- скоро за резерва. Защото не само за купата пропусна да промени статутквото. В делиорманско топката му мина между краката на 50 см пред голлинията. Благодариние на К.В. има вратарска криза. Митрев, Полачек, Кръстев, Иванов, че даже и Шейтанов се мотае там. Един не е за титуляр. Аз ли трябваше да проуча гиганта, аз ли трябваше да разбера за смешните му и неадекватни изцепки? Със сигурност Мартин Луков е по- добър от гореизброените. Да разкараш Панайотов за да вземеш човек от второто ниво на швейцарския футбол си е лекомислие. Не виждам с какво Мариани го превъзхожда- физика, техника, тактика, борбеност, издръжливост. Вярно- пропуска повече. Но е чужденец. Дайте да му дадем шанс. Има едно неписано правило- първо купуваш заместник после продаваш. В Левски е обратното. И като не могат да намерят в срок купуват на пожар. Но не всеки е Паулиньо. Повечето са като скъпата резерва Белмонт. Ако въпросният Вангелов не е отговорен за транферите и е прескачан трябва да си тръгне. Значи няма тежест и респект пред ръководството.
Вторият по големина акционер щеше да преструктурира ДЮШ и тя да заработи по европейски! Има една поговорка "Надай се *** на пияни жени". Нищо. Таланти продължават да бягат. Остават само некадърни синчета на платежеспособни родители.
Смятам, че преди всеки мач ябълколъскачът познавайки добре родния шампионат трабва да запознае в подробности щаба за особеностите на противника- стадион, футболисти, прийоми, публика, отношение на съдиите. Дори откъде духа вятъра и в коя врата свети слънцето. И той вегетира.
Пак стигаме до вината. Наша си е. Когато организацията на ръководството и синхрона на играчите стигнат нивото на дрийм тима, тогава можем да очакваме титли, купи и европейски успехи.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта