JackPackage написа:modor написа:Този даже го бях забравил
Ах, Коке, Кокеее... и тоя месец без заплата![]()
![]()
То той не е играл и 1 мин май тоя![]()
Май игра в контролата с Локото

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:modor написа:Този даже го бях забравил
Ах, Коке, Кокеее... и тоя месец без заплата![]()
![]()
То той не е играл и 1 мин май тоя![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Шефа на съдиите вика, че всички се справят супер от началото на сезона![]()
![]()
Имало дузпа за нас, имало дузпа за ЦСКА-София, ама "не помнел" да е имало дузпа срещу Кабрал от мача ни с червените![]()
Има все още натиск от президенти, той е казал на Перуката и перуката уведомил органите
JackPackage написа:Шефа на съдиите вика, че всички се справят супер от началото на сезона![]()
![]()
Имало дузпа за нас, имало дузпа за ЦСКА-София, ама "не помнел" да е имало дузпа срещу Кабрал от мача ни с червените![]()
Red_Neck написа:JackPackage написа:Шефа на съдиите вика, че всички се справят супер от началото на сезона![]()
![]()
Имало дузпа за нас, имало дузпа за ЦСКА-София, ама "не помнел" да е имало дузпа срещу Кабрал от мача ни с червените
А за дузпата във Враца нещо каза ли?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Red_Neck написа:JackPackage написа:Шефа на съдиите вика, че всички се справят супер от началото на сезона![]()
![]()
А за дузпата във Враца нещо каза ли?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 21 госта