TristaNNN написа:specter написа:Eminem написа:Извън мача срещу Черно море, според мен, мнението, че терена е еднакъв за всички е много грешно. Дори играчите на Барселона са се оплаквали от лош терен. Когато един отбор е свикнал да играе на перфектни терени, а другият на картофени ниви, отборът играещ на ниви има предимство. Отново повтарям, това го казвам извън вчерашния мач.
Ами, точно за това става въпрос. Няколко пъти го написах и в темата за мача с ЧМ - всеки терен е различен, всеки стадион е различен, всичко е различно. Аз, честно казвам, не мога да си спомня футболист на Черно море да се подхлъзна на тая нива. Или толкова еднократно е било, че дори не ми е направило впечатление. Докато от нашите може би само Митрев не се подхлъзна, защото не тича. Странно защо така, след като е еднакъв и за двата отбора? Сигурно нашите са нескопосани и не знаят как се тича...И честно казано, ръководството ни също не трябва да спира да надава вой за всичките им селски прийоми вчера, които използваха, за да ни победят, защото след точно 9 дни сме отново там. И никак няма да е ОК да изгубим точки и да се контузи още някой заради същите неща.
Грешиш, Митрев се подхлъзна при първия гол на тия. Аз смея да твърдя, че ако не беше това подхлъзване щеше да има шанс да плонжира и евентуално да спаси.
Да, видях на повторение сега като каза... Аз вчера изпуснах първите петнайсетина минути от мача и не съм и видял след това техния първи гол. Това си беше абсоюлтно елеметарна топка, която щеше да я хване без проблем, със сигурност. Та, явно и гол им е донесъл този терен.