Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1914.1902 » 31 окт 2018 18:56

mikata написа:Още един провален сезон :twisted:

И аз мисля така ... колкото и да ми е тъжно .

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 31 окт 2018 20:53

1914.1902 написа:
mikata написа:Още един провален сезон :twisted:

И аз мисля така ... колкото и да ми е тъжно .

Първенството отписахте ли го вече? Предадохте ли се след едва 13 кръга и една нещастна загуба от Черно море за купата? :oops: Айде да даваме оценки за сезона около май месец. Не с такова пораженско мислене едва в края на октомври, когато все още сме на 100% в борбата и играем хубав футбол...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 31 окт 2018 21:47

Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.
Тая тенекия не може и не трябва да ни оправя сезона.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 окт 2018 22:15

bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.

Лудогорец имат вратари, в това няма спор, ама и изпълнителите на Славия спомогнаха. Не може 4 от 5 дузпи да ги биеш на едно и също място, като в нашия мач с тях, биха само в средата, само че Браун се хвърля на едно и също място, а нашия - йок :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 ное 2018 07:49

bilyaletdinov написа:Тая тенекия не може и не трябва да ни оправя сезона.

Аха ок, само дето сезона свърши! Пак чакаме догодина началото на евротурнирите, за където имаме 99% шанс да се класираме.
И това забележете можем да го кажем през октомври месец 2018та
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 ное 2018 08:10

bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.

Че вратар нямаме е ясно, но къде бяха останалите 10 човека през всичките 120 минути, че да разчитаме на Митрев при дузпите? То е лесно да го обвиним, че не е хванал дузпа, ама има и други грешници... Примерно мега звездата на ППЛ с голямата заплата дето втори мач се крие на терена...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 ное 2018 09:01

koisa написа:

Че вратар нямаме е ясно, но къде бяха останалите 10 човека през всичките 120 минути, че да разчитаме на Митрев при дузпите? То е лесно да го обвиним, че не е хванал дузпа, ама има и други грешници... Примерно мега звездата на ППЛ с голямата заплата дето втори мач се крие на терена...

А добър ден.. от миналия сезон се пръснах да обяснявам, че Обертан ми къса здраво нервите. Добре е, че още хора започват да го виждат и да не са заслепени от визитката му.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 01 ное 2018 09:02

koisa написа:

Ще цитирам себе си от загубения мач с Лудогорец :
"Хич не ме кефи, че изпляска Мариани на крилото, а Обертан в средата. Мариани просто не е достатъчно бърз за крило, а скоростта на Обертан се губи в средата. Имало е някакъв замисъл там, но аз нещо не го разбрах. "
Още миналия сезон се видя, че Обертан зад нападателя не може да играе. Дано Славиша да е по-малко твърдоглав от Роси и това да е последната ни загуба заради такива грешки. Тази грешка е много по-сериозна от пускането на Насшименто да бие дузпа, защото говори за непознаване на качествата на играчите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 ное 2018 09:16

Заради една загуба, някои сме отписали сезона! Е, не е само една, като прибавим Локо и Лц, загубите ни с/у по сериозни съперници, които ни се опънат стават, хронични, а така сезон не се печели.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 ное 2018 09:19

Elliah написа:
koisa написа:

Ще цитирам себе си от загубения мач с Лудогорец :
"Хич не ме кефи, че изпляска Мариани на крилото, а Обертан в средата. Мариани просто не е достатъчно бърз за крило, а скоростта на Обертан се губи в средата. Имало е някакъв замисъл там, но аз нещо не го разбрах. "
Още миналия сезон се видя, че Обертан зад нападателя не може да играе. Дано Славиша да е по-малко твърдоглав от Роси и това да е последната ни загуба заради такива грешки. Тази грешка е много по-сериозна от пускането на Насшименто да бие дузпа, защото говори за непознаване на качествата на играчите.

На пистата на интервюто след Лудогорец каза, че ги реди така, защото Обертан не се връща в защита. Заради една звезда страда цял отбор.
Да не говорим, че за последните два мача има един удар, който беше далече в аут.
Последна промяна от ralka_levskarka на 01 ное 2018 09:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”