mikata написа:Още един провален сезон
И аз мисля така ... колкото и да ми е тъжно .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Още един провален сезон
1914.1902 написа:mikata написа:Още един провален сезон
И аз мисля така ... колкото и да ми е тъжно .
bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.
Тая тенекия не може и не трябва да ни оправя сезона.
bilyaletdinov написа:Тая тенекия не може и не трябва да ни оправя сезона.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.
koisa написа:bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.
Че вратар нямаме е ясно, но къде бяха останалите 10 човека през всичките 120 минути, че да разчитаме на Митрев при дузпите? То е лесно да го обвиним, че не е хванал дузпа, ама има и други грешници... Примерно мега звездата на ППЛ с голямата заплата дето втори мач се крие на терена...
koisa написа:bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.
Че вратар нямаме е ясно, но къде бяха останалите 10 човека през всичките 120 минути, че да разчитаме на Митрев при дузпите? То е лесно да го обвиним, че не е хванал дузпа, ама има и други грешници... Примерно мега звездата на ППЛ с голямата заплата дето втори мач се крие на терена...
Elliah написа:koisa написа:bilyaletdinov написа:Тва е да имаш вратар. Браун хвана две дузпи и ги класира. Нашата примадона дори не плонжира.
Ще цитирам себе си от загубения мач с Лудогорец :
"Хич не ме кефи, че изпляска Мариани на крилото, а Обертан в средата. Мариани просто не е достатъчно бърз за крило, а скоростта на Обертан се губи в средата. Имало е някакъв замисъл там, но аз нещо не го разбрах. "
Още миналия сезон се видя, че Обертан зад нападателя не може да играе. Дано Славиша да е по-малко твърдоглав от Роси и това да е последната ни загуба заради такива грешки. Тази грешка е много по-сериозна от пускането на Насшименто да бие дузпа, защото говори за непознаване на качествата на играчите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта