Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
При Яблонски според мен текат едни други процеси и там вероятно ще се чакат едни решения.Нищо чудно и да изчакат някой и друг месец с него.
- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
bilyaletdinov написа:Аз съм си казал, че няма да си взема официален екип, докато не се върне Л-то на екипа изтръгнато от мазния жепеец Тонев.
Задължително е да върнат Л-то. Когато го махнаха за първи път, имаше голямо недоволство и веднага го върнаха, а сега се мълчи. Не го разбирам.
И започвам да си мисля, че Левски нищо не плаща на нап и затова не сме с оригиналната емблема, а с някаква тъпотия с клони, която е много далеч от оригиналната ни емблема.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Билетите за мача с Ботев са в продажба.
От утре и с ЧМ.
http://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-boteb-pd-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-1083099/performance.html
От утре и с ЧМ.
http://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-boteb-pd-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-1083099/performance.html
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Отстраним ли морето на мача със Сопотчани пак ще е мазало 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
ChuckNorris
- Контакти:
sinfen14 написа:При Яблонски според мен текат едни други процеси и там вероятно ще се чакат едни решения.Нищо чудно и да изчакат някой и друг месец с него.
Досещам се за какво намекваш.
Лошото е, че от 1-ви януари може свободно да започне дс преговаря с други клубове. И докато се мотаем, ще се повтори случаят Прохазка.
Eminem написа:bilyaletdinov написа:Аз съм си казал, че няма да си взема официален екип, докато не се върне Л-то на екипа изтръгнато от мазния жепеец Тонев.
Задължително е да върнат Л-то. Когато го махнаха за първи път, имаше голямо недоволство и веднага го върнаха, а сега се мълчи. Не го разбирам.
И започвам да си мисля, че Левски нищо не плаща на нап и затова не сме с оригиналната емблема, а с някаква тъпотия с клони, която е много далеч от оригиналната ни емблема.
Л-то е истината. Всичко друго е грозотии (лопати, квадрати).
А за емблемата - не работят така нещата. С едно изречение - от правна гледна точка, лавровите венци нищо не променят.
То не е само в храстите. Л-то е друго и цветовете под него са други. Това не е ли достатъчна промяна ?
По принцип си прав, че може наистина такава да е целта (не знам какво плащаме и какво не) и много лица са опитвали този номер. Но на теория тези промени не са достатъчни. Най-лесно се обяснява така - ако аз и ти гледаме емблемата, без съзнателно да търсим разлики, ще си помислим ли, че е оригиналната емблема с някакви маловажни елементи (лаврите)? Аз лично забелязах разликите, за които ти говориш, едва когато ми обърна внимание.Eminem написа:То не е само в храстите. Л-то е друго и цветовете под него са други. Това не е ли достатъчна промяна ?
П.П. точно с увеличаване и местене на райета, лаврови клонки, ръбчета и леки изменения на стилизираните букви има много казуси.
П.П.П. Сега като се загледах, наистина има много разлики, но пак недостатъчно. От друга страна нищо чудно да си прав и да е направено съзнателно.
Corwin написа:По принцип си прав, че може наистина такава да е целта (не знам какво плащаме и какво не) и много лица са опитвали този номер. Но на теория тези промени не са достатъчни. Най-лесно се обяснява така - ако аз и ти гледаме емблемата, без съзнателно да търсим разлики, ще си помислим ли, че е оригиналната емблема с някакви маловажни елементи (лаврите)? Аз лично забелязах разликите, за които ти говориш, едва когато ми обърна внимание.
П.П. точно с увеличаване и местене на райета, лаврови клонки, ръбчета и леки изменения на стилизираните букви има много казуси.
П.П.П. Сега като се загледах, наистина има много разлики, но пак недостатъчно. От друга страна нищо чудно да си прав и да е направено съзнателно.
Ами от тях всичко очаквам и затова започвам да се съмнявам. От друга страна, нап не се е оплакал още.
Но ми е странна тази промяна в емблемата. Защо беше нужна ? И други отбори стават на сто, но не си променят емблемата.