Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Дал съм пари изгорях леко голяма работа. Да гледам как се гърчат със джон смит безценно.
При положение, че играта ни върви нагоре да се занимавате с отборчета със затихващи функции е лош вкус
- Neron
- Контакти:
Къде може да се види класиране за изминали години по кръгове? Интересно ми е миналата година с колко точки бяхме по това време?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Обичам Левски написа:Дал съм пари изгорях леко голяма работа. Да гледам как се гърчат със джон смит безценно.
+1
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Сега на завъртането имаме 6т. повече от миналата есен 
Грешка,смятал съм и загубата от Лудогорец
Грешка,смятал съм и загубата от Лудогорец
Последна промяна от mikata на 28 окт 2018 11:52, променено общо 2 пъти.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Neron написа:Къде може да се види класиране за изминали години по кръгове? Интересно ми е миналата година с колко точки бяхме по това време?
Били сме с 25 точки след 13 изиграни кръга - 7 победи, 4 равенства, 2 загуби. Равенствата са с Локо Пд на Лаута, с Лудогорец на Герена, с Берое в Стара Загора и с тирето. Три от тях са 0:0, а с тирето е 2:2. Загубите са срещу Верея в Стара Загора (2:0) и срещу Ботев в Пловдив (2:1).
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
-
Serafim
- Контакти:
specter написа:Neron написа:Къде може да се види класиране за изминали години по кръгове? Интересно ми е миналата година с колко точки бяхме по това време?
Били сме с 25 точки след 13 изиграни кръга - 7 победи, 4 равенства, 2 загуби. Равенствата са с Локо Пд на Лаута, с Лудогорец на Герена, с Берое в Стара Загора и с тирето. Три от тях са 0:0, а с тирето е 2:2. Загубите са срещу Верея в Стара Загора (2:0) и срещу Ботев в Пловдив (2:1).
И със скъсани нерви и разединени и голмайстор Яблонски.
Никога не сме били разединени. Всеки е бил със собствено мнение, някои дори крайни, но с желанието за силен Левски.
-
Serafim
- Контакти:
Много благо излиза, казано така. Имаше рев защо Мапуку е продаден, защо Пиргов е продаден, защо Панайотов и Прохазка не им бяха подновени договорите, за и против Роси, то не бяха ябълки и Срас. Кофти игра, ама пък се учим да ходим, дайте време. Няма време. Бяха си тежки времена. 
Е, някои бяхме по-сдържани и по-търпеливи, защото:
Васил Левски: Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме
Васил Левски: Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме