Още веднаж нагледно може човек да се убеди как медиите - разбира се, не по своя воля, защото те я нямат - омърсяват човека и работят за безсмътното "и едните, и дргугите са маскари". Целта, заради която те се издържат, е да се срине каквото и да е останало от някаква вяра, от някаква почтеност, от някакъв човешки морал - с една дума - да оскотеем, да станем подластни единствено на животинското у нас.
Пиша това по повод въвличането на Спас Русев в една полемика, от която той се разграничи веднага, когато го замесиха. Но не - омърсяването продължава заради това, заради което медиите са - да развращават и да унижават човека, като го принизяват до животното.
И между другото кое кара медиите - и не само - да наричат Гр. Ганчев президент, когато той пред тях каза, че не е. И всъщност кой и защо подменя истините? Кой и кого защо припознава?
Прави впечатление и още нещо - ген Василев казва - дайте доказателства. А за какво е той - за да легитимира чужди улики или за да анализира събития и да търси причини? Свидетели сме още веднаж на крилатото - държавата е лош стопанин в други измерения - ние сме държавата, но вие ни дайте основание да бъдем държавни органи. Що се отнася до държавата и нейните способности като стопанин, всички познати ни изявления водят до едно - тя е лош стопанин - според себе си, но това не й пречи да ни дере кожите с данъци и да ги разпределя както й е угодно. На кой лош стопанин хората си поверяват парите за здраве, за пенсии, за образование?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Не съм наясно кой собственик какво точно е искал да каже и кой какво е разбрал , но Спас Русев би трябвало да е на ясно , че всяко сближаване с бандита от с. Микре и всякакъв опит за някакъв вид " коалиция " с НЕЗАКОННО ИГРАЕЩИЯ в създадената за тази цел ППЛ отбор от Етрополе -- Ловеч -- Микре ( по -- късно прекръстен и преместен в София ) ще бъде ПАГУБНО ЗА ОТБОРА НА ЛЕВСКИ , защото микренци така или иначе от това повече няма как да се омърсят . Не зная дали наистина има някакви опити за сближаване с уродливото ГМО наречено ЦСКА - София ( София ) или няма , а ако ги има , дали са под въздействието на приближения до джуджето от Микре Наско Сираков ( Раев ) , но този човек трябва да бъде държан колкото може по - далеч от клуба .
bsz1916 написа: всякакъв опит за някакъв вид " коалиция " с НЕЗАКОННО ИГРАЕЩИЯ в създадената за тази цел ППЛ отбор от Етрополе -- Ловеч -- Микре ( по -- късно прекръстен и преместен в София ) ще бъде ПАГУБНО ЗА ОТБОРА НА ЛЕВСКИ .
Стига с тия глупости бе, хора. Един палячо се изцепил пред камерите, всичките медии ще му раздухат тъпотиите, щото нали е малко пикантно, пък такива като тебе ще го популяризират и коментират. Понякога си мисля, че наистина си заслужаваме съдбата в тая държава.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
ЦСКА-Подуене 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:ЦСКА-Подуене
[offtopic]Левски-Чавдар

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Чета олигофренската позиция на Ганчев и благодаря на Господ, че не съм фен на преименувания отбор и че този няма нищо общо с Левски... 

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- JackPackage
- Контакти:
specter написа::mrgreen:

specter написа:Чета олигофренската позиция на Ганчев и благодаря на Господ, че не съм фен на преименувания отбор и че този няма нищо общо с Левски...
Можеш да изкараш човека от село, но селото от човека....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Странджата
- Контакти:
Re: specter
Не е олигофренска - напротив. Но е нагла, защото е от позицията на недосегаем, който не се интересува как изглежда пред нормалните хора. Те за него са тор, хумус. И това е най-унизителното. А той е пантократор (вседържител) - над всички и всичко - с цинична усмивчица, която се родее с онова - ех, Пратер, Пратер, живи да ви оплача ...
И ето - и в този форум се видяха плодовете на ненавистната медийна политика - започна вече да се повтаря нещо, което бе измислено и подхвърлено - както става с гнусните клевети и недомлъвки. Някои започнаха да се съмняват дали е истина или не е, други, които не са така доброжелателни към клуба ни, няма да се съмняват, а ще започнат да го цитират и да го твърдят.
И ето - и в този форум се видяха плодовете на ненавистната медийна политика - започна вече да се повтаря нещо, което бе измислено и подхвърлено - както става с гнусните клевети и недомлъвки. Някои започнаха да се съмняват дали е истина или не е, други, които не са така доброжелателни към клуба ни, няма да се съмняват, а ще започнат да го цитират и да го твърдят.
Ние добре си се хилим и гледаме сеира отстрани, ама после се чудим що никой уважаващ себе си футболист не иска да играе в България, та се налага да дирим разни печки и рециклирани звезди в залеза на кариерите си. Единият директно признава, че е уреждал титла по втория начин и твърди, че сега един друг го прави, но и трети го бил правил преди, нормално било.
Искам да си представя как Перез и Лапорта, или Абрамович и шейха, примерно, си общуват по тоя начин и с тоя тон през медиите. Ами не мога да си го представя, че е възможно, дори хипотетично, в която и да е бяла страна.

Искам да си представя как Перез и Лапорта, или Абрамович и шейха, примерно, си общуват по тоя начин и с тоя тон през медиите. Ами не мога да си го представя, че е възможно, дори хипотетично, в която и да е бяла страна.

[offtopic]
[/offtopic]