Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот miro_rz » 22 окт 2018 20:54

Костов е страхотен , видях хъс и желание нещо позабравено в последно време при вас . Моци и Недялков се видяха в чудо с него във ВП !
На мен лично ми напомни на Георги Иванов !
Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 окт 2018 21:16

terata написа:Да се продаде Костов на полусезона. :o Некои хора въобще не са наред с главата. Да си продадем голмайстора... Хах само кат се сетя къв рев беше за оня идиот Мапуку, представям си за Костов какво ще е . Всъщност нищо ще е, защото е българче. Ако беше чернилка всеки ден щяхме да четем ква неземна звезда имаме и т.н. А момчето се ДОКАЗА!!! Второто полувреме срещу Лудогорец буквално поведе отбора и си правеше каквото поиска със защитата на лудите. Не разбирам защо е толкова подценявано тва момче. Раздава се на макс всеки мач, върши си работата за която е взет, а именно бележи редовно. Единствения му кусур е, че не е черен.
А помниш ли какъв рев беше за Стивънчо от Ботев? Помниш ли на колко левскари тук Стивънчо им беше мокър сън? Даваха се статистики, примери, какво ли не!
Колко от тях сега се сещат за Стивънчо? Защо не го правят, сещаш ли се? Приказката за Слънцето и кучешкия *** я знаеш предполагам? Ами Слънцето се поизмести и хората позабравиха Стивънчо! Ако така я кара Стивънчо може до 7-8 месеца да смени пореден отбор.
По едно време в началото на сезона Слънцето огря Бобчо от Берое. Същите тези, дето ревяха с пълен глас за Стивънчо, със същата сила нададоха вой за Бобчо. Защо? Защото Слънцето него го е огряло.
Слънцето беше огряло и Буш в края на миналия сезон. И Горанов също. Сега имам сериозни съмнения, че това, което виждаме в Кабрал и Костов също може да се окаже че е на принципа на приказката за Слънцето и кучето. И ако да речем на полусеона на двамата бихме могли да им вземем добри пари(половин-един милион общо), на лято, ако се върнат в старото им русло, може да се налага да ги гоним с неустойки(както най-вероятно ще стане с Неможката, Буш и Ривалдиньо, а защо не и с Полачек) или да се радваме поне, че Кабрал не е преподписал, за да не ни дразни и клуба да се не се набутва с неустойка поне за него.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 окт 2018 21:37

Пак не разбирам - какво толкова като сме направили шпалир? Не съм виждала Лудогорец да са ни лягали, та да се пишат тъпотии как сме били приятели с тях.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 22 окт 2018 21:45

Дано Славиша започне да дава все повече игрово време на Рейш. Струва ми се, че е напълно готов за титуляр заедно с Доктора пред защитата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 окт 2018 21:47

За голмайстора на ППЛ ли говорите?
Костов е безспорен талант и това не подлежи на коментар!
Всички го подиграваха-и чужди, и свои, когато Левски го взе от Джумаята. Аз единствен тогава се застъпих за него и казах, че в това момче има хляб( има архиви по темата). Никой тук даже не му даде шанс да покаже какво може...
А той наистина може много повече!
Ако продължи да работи така, и ако има късмет да е без контузии-ще стигне далече, истина ви казвам!
От 500 ЦН в Европа едва дузина ще посегнат с пета при онзи корнер...на това някои му викат Х-фактор, други-нестандартност, трети-талант. И всички те са прави.
Оставете го на мира...посрещнахте го с хули и подигравки, сега е време да позатраете!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 окт 2018 22:01

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Деба тоя шпалир деба, все едно само Левски го е направил. Отборите из Англия, Италия, Испания, Русия не го ли правят?! Понеже сме такива дружки с Лудогорец и сигурно затова не ни дадоха една титличка или купа, не знам каква е директивата.

Не,вие поддържате ''джентълменски'' отношения. :lol: Само не знам що Киро реши да ви ебава така.Той ''гадното жоже'' една лоша дума не е казал за вас,докато тоя преди се беше подписал под една декларация Газпром да дава ''на всички отбори пари'',а не само на вас,през 2013(ли кога беше) даде 1 000 000 на Славия за оня щампионски мач,а днеска се гаври на тема ''козирка''.Иначе ''жожето от Микре'' жожето нам си какво,а той жожето го боли фара.

Гела усеща че тоя сезон му пари под задника, че отбора му го пребиват на арената му с козирката и вече е много тънкообиден - те вкараха втория си гол в +1 минута на 45-те, така че да не говори как продължението нямало смисъл дали ще е 3, 4 или 5 минути - неговите коври и оня капут Кабака от 80 до 93.20 (когато свири края) изгубиха 7 (СЕДЕМ - вашето любимо число) минути! :evil:

Като сме в толкова близки отношения що Гела всеки мач с нас си хваща съдиите (ЧК на Божо Митрев в 10 минута миналия сезон, недаден ЧК на Натаниел за лакътя в лицето на Вутов), нали сме си наши отбори с един спонсор, а-у....

Ами сега ако "онзи, който е гледал козирката на Лудогорец Арена" реши и скъса договора на Виваком с тях, кво прави г-н Олигофрен :lol: :mrgreen:

П.П.: Жожето не е нужно да казва лоша дума за нас, за да ни мрази и в червата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2018 22:32

JackPackage написа:
Ами сега ако "онзи, който е гледал козирката на Лудогорец Арена" реши и скъса договора на Виваком с тях, кво прави г-н Олигофрен :lol: :mrgreen:

На Финия не му е изгода да къса договора с Виваком с тях,щот Лц правят добра реклама.А,че оня е Олигофрен и страшно зализан и комплексиран(не знам кое от двете е повече като количество :lol: ) е абсолютен факт и тук съм съгласен.Смисъл дори и аз няма да се гавря публично на тема ''козирка'',ако преди това Левски ми е направил шпалирче.Казвам го напълно отговорно.Чак гнус ме хвана как реши да повдигне темата за ''козирката''.Як комплекс го тресе него от софийските грандове,ясно е като бял ден.Просто'' жожето от Микре'' се оказа прав за комплексирания от Разград.
П.П. И ползва Фейсбук като някво 5 годишно лапе.Не че аз нямам Фейсбук,ама тук говорим за успял човек милионер,уж. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 окт 2018 22:51

Каква реклама правят на Виваком - в България никой не им ходи/гледа мачовете, в Европа ли привличат клиенти, те сигурно швейцарците си купуват предплатени карти на тях заради Гела :lol: , нали освен това че имат общо още 3 мача в ЛЕ и са чао :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2018 23:11

JackPackage написа:Каква реклама правят на Виваком - в България никой не им ходи/гледа мачовете, в Европа ли привличат клиенти, те сигурно швейцарците си купуват предплатени карти на тях заради Гела :lol: , нали освен това че имат общо още 3 мача в ЛЕ и са чао :roll:

Не е баш така,щот има 2-3 мача,които са горе долу достатъчни за добра реклама.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 окт 2018 23:17

Понеже не ми се чете 50 стр темата за мача - второто полувреме при един пробив на Костов на аутлинията и отиграване онзи ловешкия Джей Ар Юинг, дето и в Далас ходи, закъснява и го фаулира отзад - топката беше в игра, за мен това е дузпа и втори жълт картон? :roll: :?
Иначе Гела много знае и си пее за продължението как нямало да промени нищо!

Върни се в “Левски”