Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 21 окт 2018 19:41

W84me написа:
Kris_men2000 написа:До 2021 год. означава че договора е продължен за 1 година или е до декември 2019г.До е много относително. Ако някой знае по точно до кога е нека напише.Защото до юли 2021 година си е вече друга бира.Та това до много ме притеснява.Та ако може малко по точна информация много ще съм благодарен.

Според мен е до края на 2020 година.

Прав си грешката е моя.Върна ме в първи клас.Не мога да броя.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 окт 2018 19:45

JackPackage написа:Що за дивотии пишете, договора му беше до 30 юни 2019, с 2г удължен значи 30 юни 2021 :roll: :?

Ако е така отлично.Не знаех първият му договор до кога е.Но във всички сайтове пише ДО. Е това е притеснително.Може и да е до декември 2020год.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 21 окт 2018 20:55

В кръга на шегата - липсва ви бизнес нюха :lol: Кабрал навлиза във все по-добра форма и задължително да преподпише.Има добри показатели от началото на сезона(минути,голове,асистенции) и от него можем да изкараме пари.Оптималният вариант е да преподпише до декември и през януари да го продадем,след което да вземем по-добър.Ако го изпуснем обаче като свободен агент ще е тъпо.

ПС - Договора на Обертан вече е до 30.06.2021

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 окт 2018 21:13

blue avalanche написа:
ChuckNorris написа:Кабрал при първата прилична оферта трябва да бъде продаден!

И аз така мисля.
Обертан да си отива вдясно, Паулиньо отляво и тва е!!

Не трябва да бъде продаван, а да бъде резерва. Сезона е дълъг. После пак ще недоволствате, че скамейката била къса.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2018 21:18

realno написа:
blue avalanche написа:
ChuckNorris написа:Кабрал при първата прилична оферта трябва да бъде продаден!

И аз така мисля.
Обертан да си отива вдясно, Паулиньо отляво и тва е!!

Не трябва да бъде продаван, а да бъде резерва. Сезона е дълъг. После пак ще недоволствате, че скамейката била къса.

Егати и скъпата резерва. А и сърдитковци на пейката не ни трябват. Помня времето, когато беше резерва...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 окт 2018 22:25

sinfen14 написа:В кръга на шегата - липсва ви бизнес нюха :lol: Кабрал навлиза във все по-добра форма и задължително да преподпише.Има добри показатели от началото на сезона(минути,голове,асистенции) и от него можем да изкараме пари.Оптималният вариант е да преподпише до декември и през януари да го продадем,след което да вземем по-добър.Ако го изпуснем обаче като свободен агент ще е тъпо.

ПС - Договора на Обертан вече е до 30.06.2021

Именно това е и моята идея, когато написах, че и той трябва да преподпише. Абсолютно нищо против нямам да успеем да го продадем, защото според мен бихме взели прилична сума за него, но да бъде поредният изпуснат като свободен агент ще е безсмислено...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2018 22:55

Гледам това от интервюто на НЕМ

Знам, че Левски е фантастичен, невероятен и най-добрият отбор в света, но ние сме наравно в класирането сега.

Тоя май-май пак се опитва да прехвърли напрежението и се прави на остроумен. Смешник.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2018 23:00

Toя прекръстения да вземе да спечели един мач срещу сериозен отбор :lol: Като цяло си е палячо.
Искам да изгермечим 2 пъти ония варненски помияри, това е най-важното на този етап.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2018 23:04

Как да бият, като за трите важни мача имат три удара на кръст точни :roll:

Иначе за ЧМ дано, съвсем спокойно можем да направим някои леки примени срещу Верея, като например черничкото бекче да играе на мястото на Горанов, Рейш ЦЗ на мястото на Яблонски, че нещо нали уж е контузен, Васчук, ако е готов на мястото на Кабрал, нещо такова.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2018 23:11

Илиев е доста комплексиран тип. Винаги ни е скачал на кръв, специално срещу нас. Беше му даден шанс и се осра зловещо.
Чака ни яко ритане и в двата мача. Слагат ни един Станислав Тодоров и нещата стават още по-здрави. Че сме по-добрия отбор съм сигурен, ама все още сме колебливи далеч от дома.
Рейш е добър футболист и е въпрос на време да го интегрираме в отбора. Важно е да се завърнат Паулиньо и Вашчук, защото липсват.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”