Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 12 окт 2018 18:31

Наистина, доста интересно интервю на Славиша. Много интелигентен и интересен човек. Радаващо е, че толкова много му харесва в Левски и България цялостно, както и че успя да спечели играчите на своя страна. И едно нещо, което ми направи впечатление от интервюто му по отношение на вратарския пост:

„Сигурен съм във вратарите си. Ние анализираме грешките с треньоря на вратарите. Трябва да поправяме грешките им. Като гледах мача с Вадуц, Полачек направи грешка. Има психологическа бариера. При Митрев – също.”

Дано се справят с този психологически проблем на Полачек с излизанията. Някак нелепо е с такива физически данни да не доминира в наказателното поле при всякакви центрирания. Надявам се заедно с Вальо Захариев да успеят.

И по отношение на контузените футболисти - Буш и Ривалдиньо, че са аут как да е, но Паулиньо и Обертан много силно се надявам да бъдат възстановени до мача с Лудогорец, защото ще е невероятен удар по амбициите ни да спечелим, ако тези двамата го пропуснат.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 окт 2018 20:10

Вангелов ше ни е спортен директор! :o
Левски завинаги в моето сърце![

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 окт 2018 21:09

Нещо се съмнявам за Вангелов, ма знам ли. Май Спас го слуша. Не мога да коментирам много уменията му, но като скаут не мисля, че е справил особено добре до тук, при положение, че половината трансфери в последните две години ги прави или Спас, посредством агенции и мениджърли лично, или Боримиров още преди това.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 окт 2018 21:29

БожиВанга: Левски ще победи Лудогорец и ще стане шампион

:lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 13 окт 2018 00:22

Да порасъждаваме малко. Защо ако е Вангелов не го обявят?Какво пречи да се свика набързо една пресконференция и да се каже - Ето го новия ни СТД.Според мен,тъпспорт просто си търсят кликове.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2018 11:40

sinfen14 написа:Да порасъждаваме малко. Защо ако е Вангелов не го обявят?Какво пречи да се свика набързо една пресконференция и да се каже - Ето го новия ни СТД.Според мен,тъпспорт просто си търсят кликове.

Ми тя, "новината" си е с въпросителна. Който иска да си кликва. На собствена отговорност. :mrgreen:
Аз на такива не се хващам.
А който чете Тъпспорт си заслужава фейковете. И е за освидетелстване.
Не че другите сайтове не са кликгенератори, де... :mrgreen:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 13 окт 2018 14:40

Ако е Вангелов (в което силно се съмнявам ) трябва само да се разбере кой му е господаря и ще видим кой е истинският собственик на Левски.Вангелов стой в Левски само да контролира и гледа как се харчат парите на господаря му и да казва какви ги вършат подчинените му в клуба.Всички в Левски се кланят на Вангелов от страх да не ги натропа на господаря му и да бъдат изритани от клуба.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2018 01:15

По повод няколкото офтопика отгоре и намеците за конспирации:
И аз ще го напиша в офтопик:
[offtopic]Когато по трупа на момичето е открита сперма и следи от мангала на няколко места, когато по дрехите му е открита кръвта ѝ, не знам за какво говорите. Разследването е много добро, още на следващия ден попадат на вярна следа. Справят се перфектно, но...това няма да я върне!
Лека ѝ пръст![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 14 окт 2018 03:44

Колко е хубаво когато си на контролна среща с втородивизионен съперник и да видиш толкова пълен Сектор А!!! Малки дечица със шалчета...Безценно! Левски е по-жив от всякога!
Никак не съм съгласен с острите хули към юношите. До контузията на Кабов, всички по-опасни атаки бяха по неговия фланг. Отиграваше със самочувствие и потенциал. Не е навързал трима, правейки асистенция след това, но имаше добри, бързи и повратливи футболни отигравания. Виждам прилика със Иван Горанов, когато бе ляво крило като юноша. Тогава много колеги го определиха като напълно бездарен. Но, не би!
Може и Кабов да стане след 5 години отличен десен бек на Левски.
Найденов наистина оплеска 3-4 отлични контраатаки, но там проблемът е по-скоро психологически, отколкото технически. И това има оправяне. От него би станал приличен деф. халф на Левски, но не сега. Може би, има нужда да играе редовно 2-3 години и да се наложи на тази позиция в отбор като Етър. И да се върне при нас на 24г. по примера на Горанов(пак стигаме до него).
Юруков замота и уби в зародиш доста атаки. Подаваше доста безмислени пасове, предимно встрани.При него трябва да се работи да мисли по-бързо с главата. По-директни пасове и извеждащи подавания. Има такива специални тренировки. Иначе, технически е добре.
Понеже някои разкритикуваха по "дефолт" Белмонт, ще напиша неща, които ще прозвучат като ерес, но простете ми! Белмонт започва все повече да ми харесва. Виждам промяна при него след всеки мач. Днес раздаде няколко много меки извеждащи пасове зад бековете на Локото, които си бяха класа. Който е играл организиран футбол знае колко е трудно, когато топката си движи напред да дадеш мек, прехвърлящ бека на съперника пас, който да НЕ СЕ "ЛЪСНЕ" по тревата и да излезе в аут, докато крилото прави отчаян плонж само за да спечели аплодисментите на публиката за себераздаване. Белмонт майсторски направи 3 такива паса само в рамките на 6-7 минути. Друг е въпросът как бяха отиграни от крилата. Да, не е Тиам с пипалата на октопод, който прихваща всичко, което има пулс, но момчето се отпуска от мач на мач и прогнозата ми е, че догодина няма да го познаете. Само, ако продължава с градацията, която аз виждам.
М. Петков игра твърде малко, за да му дам оценка. Головото докосване беше класа, но ми трябва да видя поне още 5 подобни, за да го отбележа като различно от късмет.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2018 13:56

Michael_Buble написа:Колко е хубаво когато си на контролна среща с втородивизионен съперник и да видиш толкова пълен Сектор А!!! Малки дечица със шалчета...Безценно! Левски е по-жив от всякога!
Никак не съм съгласен с острите хули към юношите. До контузията на Кабов, всички по-опасни атаки бяха по неговия фланг. Отиграваше със самочувствие и потенциал. Не е навързал трима, правейки асистенция след това, но имаше добри, бързи и повратливи футболни отигравания. Виждам прилика със Иван Горанов, когато бе ляво крило като юноша. Тогава много колеги го определиха като напълно бездарен. Но, не би!
Найденов наистина оплеска 3-4 отлични контраатаки, но там проблемът е по-скоро психологически, отколкото технически. И това има оправяне. От него би станал приличен деф. халф на Левски, но не сега. Може би, има нужда да играе редовно 2-3 години и да се наложи на тази позиция в отбор като Етър. И да се върне при нас на 24г. по примера на Горанов(пак стигаме до него).
Юруков замота и уби в зародиш доста атаки. Подаваше доста безмислени пасове, предимно встрани.При него трябва да се работи да мисли по-бързо с главата. По-директни пасове и извеждащи подавания. Има такива специални тренировки. Иначе, технически е добре.

До контузията на Кабов, всички по-опасни атаки бяха по неговия фланг.

Извинявай, контузията на това "опасно" крило не стана ли когато от голлинията не можа да вкара топката в мрежата?
Като ЦЯЛО Найденов+Кабов на десния фланг=трагедия. Освен това Кабов непрекъснато се ръга в центъра. Може би се мисли за Робен. Или нещо такова...

Чудесно. Значи трябва СВЕТКАВИЧНО да го разкарат, за да може след 5 години все още да се занимава с футбол. А да... И другото условие е 5 години да сме толкова зле, че да ни стане тъжно за Кабов.
Найденов наистина оплеска 3-4 отлични контраатаки, но там проблемът е по-скоро психологически, отколкото технически. И това има оправяне. От него би станал приличен деф. халф на Левски, но не сега. Може би, има нужда да играе редовно 2-3 години и да се наложи на тази позиция в отбор като Етър.

Найденов оплеска доста повече неща и не само в този мач, ама нейсе...
Ааааа...как точно ще задължиш един отбор да пуска редовно тази супермегазвезда? Че и 2-3 години...
Едно време клубовете САМИ идваха да питам дали могат да вземат наши юноши под наем. Сега, като чуят "юноши на Левски" и си изключват телефоните и заминават по бизнесдела в чужбина. :mrgreen:
Единственото решение е - втори отбор. За съжаление Лудогорец И ТУК ни изпревариха. :evil:

Върни се в “Левски”