Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Michael_Buble » 06 юни 2019 12:20

ikar написа:
Michael_Buble написа:
ikar написа:Да побързат да вземат триото от Септември - току виж някой европейски колос ни превари :lol:

Някой колос по конен спорт наистина може да ни изпревари за тях. :) :lol:
Сега сериозно. Момчетата не с чак толкова зле, но към момента нямат класата за Левски. Виж, 13 номер(З. Димитров) след 2-3 години смятам, че евентуално ще ни свърши работа по левия фланг. Но не съм ок да взимаме играч, който да развиваме 3 години. Ако ще е така, предпочитам да инвестираме търпение в нашите юноши.

Единственото младо момче, което хваща окото в Септември е Иван Тилев , но той е повече дефанзивен.В момента отбора има крещяща нужда от конструктор, но не такъв като Мариани.....

Нямам никакви впечатления от Тилев, но виж за Мариани споделям напълно. Той има няколко адвокати във форума, изтъкващи головете и асистенциите му. Но, кел ти файда, че е изпъкнал срещу Славия, Дунав или Етър, например. "Нямаше" го на терена в големите мачове, а това е показателното. Не ми харесва центрирането му, демаража му, често е алчен и изпуска тайминга за финалнато подаване, върти се като пумпал и гледа надолу в краката си.Освен нова е и Сърдитко-Петко. Няма да ми липсва.
Проблема е, че това което искаме ти и аз, струма много пари и най-вероятно не иска в България. Има един човек в школата, който го чака голямо бъдеще, но е още малък(16г.). Казва се Даниел Начев.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 06 юни 2019 12:28

Михайлов
Миланов-Реиш-Ейолофсон-Горанов
Тиам-Райнов
Ст. Иванов-Мариани-Паулиньо
Костов

Дори така да останем до мачовете в Европа, няма страшно, но наистина освен Юруков, Петков, Саидахмед и Божинов реално нямаме нито една друга резерва, на която да може да се разчита, че може да замени адекватно титулярния състав.
Само дето и Ейолофсон няма да е готов за първите мачове ...
Аз между другото не бих се изненадал и на някой изходящ трансфер, което още повече да промени нещата. Костов и/или Мариани е напълно реално да си тръгнат, ако има кой да им плати трансферни суми. Холмар лично за мен е при нас до зимата освен, ако дотогава не сме направили толкова силен полусезон, че да е почти сигурна титлата.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 06 юни 2019 13:40

Мариани има такова самочувствие, което ако отговаря на неговият футболен потенциал спокойно би играл в ТОП5 - първенство. Играе в момента защото няма алтернатива.Да Дани Начев е момче с доказан талант и със сигурност ще бъде привлечен на подготовката, но е доста малък за да бъде товарен с отговорност да гради играта. Доста приемлива е единадесеторката на колегата riftwar Лично аз бих предпочел Юруков вместо Райнов - футболист на който познавам цялата футболна биография и при почти 200мача в професионалният футбол има не повече от 5-6 запомнящи.....Това може би е достатъчно да бъдеш лидер в Берое, но недостатъчно да бъдеш титуляр в Левски.
С наличният потенциал в момента ще бъде чудо ако успеем да преминем два предварителни кръга в ЛЕ.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 юни 2019 13:46

specter написа:
drvasko98 написа:
metodito написа:Говорейки за визитки, в последните трансферни прозорци се появиха хора със сериозни визитки, като Йерсон, Гомес, Обертан, Холмс, Ники, които се вижда, че стават.

От тия за футбол става единствено Холмар, а Ники е просто крачка в правилната посока, спрямо Митрев и Полачек, но не вратарят, който искам да виждам под рамката. Останалите стават само да си прибират заплатите и евентуално да се навадуцят

Какво му е на Ники пък специално? Откакто ни е вратар кое ти е направило чак толкова лошо впечатление в неговата игра, та да е едва "крачка в правилната посока спрямо Полачек и Митрев"? :shock:

Усещането за несигурност. Пласира се добре, което му е най-голямото предимство. Има добър рефлекс за удари в обхвата му, дори и силни, но трудно възстановява позиция и се придвижва бавно с крака, което прави всеки по-добре насочен удар извън обсега му гол. Това се вижда от самолет. Не е особено убедителен и при центриранията, пак заради бавното придвижване. С този ръст буквално трябва да ги гази в полето си

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 06 юни 2019 13:49

ikar написа:Мариани има такова самочувствие, което ако отговаря на неговият футболен потенциал спокойно би играл в ТОП5 - първенство. Играе в момента защото няма алтернатива.Да Дани Начев е момче с доказан талант и със сигурност ще бъде привлечен на подготовката, но е доста малък за да бъде товарен с отговорност да гради играта. Доста приемлива е единадесеторката на колегата riftwar Лично аз бих предпочел Юруков вместо Райнов - футболист на който познавам цялата футболна биография и при почти 200мача в професионалният футбол има не повече от 5-6 запомнящи.....Това може би е достатъчно да бъдеш лидер в Берое, но недостатъчно да бъдеш титуляр в Левски.
С наличният потенциал в момента ще бъде чудо ако успеем да преминем два предварителни кръга в ЛЕ.

Върнем ли Краев или друг с подобни качества, то Мариани е аут.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 юни 2019 13:58

metodito написа:
По- важното е, че Хубчев е отсвирил Бекали и трансферите са поверени на него и Колев.

Ти уби всичко деЦко в мен, човек. Тамън коментирам как пускат поредна спекулация, ти казваш, че може да е вярно. Дано не е. На мен проблемът ми с мамалигата не е това, че няма око и нюх. Друга ми е грижата с Бекали - че са компрометирани, и делигирането им на пълни права за трансферите. Което поставя "Левски" в деликатна ситуация, обвързвайки се с едни такива хора... Иначе, Муту не беше ли откритие на Бекали?
Хич не съм впечатлен от подобна вероятност:
и трансферите са поверени на него и Колев.

Идеалната ситуация е и трите страни да работят заедно.

Бекали е лъжицата катран в меда. Виж в момента в Румъния какво става заради него. Надявам се те да си го знаят по- добре.
" За целта ще търсим футболисти, които не струват много. Те ще са млади, за да може след това да донесат пари на клуба. Най-важното е, че вече в Левски няма да има играчи с договори за 25-30 000 евро на месец."
https://topsport.bg/levski/dzhovani-bek ... zhkov.html
Разминаването:
Матиа Монтини от Динамо (Букурещ)- " ... ако някой изсипе лопата с пари, може да размислим и да го продадем."
27 годишен, цена според Трансфермаркета 550 Th. €.
Диего Фабрини- " от "Армията" са предложили на Диего 25 хил. евро на месец." Имали пари бол- дали...
Ибрахима Тандиа- " ... 24 мача, 10 гола, 5 асистенции и 5 жълти картона." 25 годишен, цена според Трансфермаркета 1,00 Mill. €.
Стелиано Филип- " Лудогорец предложи 600 000 лева за румънец? " 25 годишен, цена според Трансфермаркета 500 Th. €.
Александру Йоница- " В шампионата Алекс има 23 мача, 12 от които като титуляр и два гола. В последните 4 срещи веднъж остана неизползвана резерва, а в останалите три - извън групата. 24 годишен, цена според Трансфермаркета 900 Th. €.
Денис Алибек- вижте му контузиите:
От До Контузия
23.07.2018 27.07.2018 Контузия
04.02.2018 10.03.2018 Контузия на прасеца
06.12.2017 02.02.2018 Контузия на коляното
30.10.2016 16.11.2016 Контузия на коляното
18.10.2016 19.10.2016 Контузия
20.07.2016 17.08.2016 Контузия на коляното
Закупен от FCSB за 1,40 Mill. €. Astra Giurgiu за колко биха ни го продали?
Това е на кратко голямата уста Бекали. Надявам се, че времето на абдалите в Левски приключи. Дано по- сериозни хора се заемат с транферите. И задължително да се обърнат към ДЮШ. Акцента да е там. Има да се работи по методики на обучение, нови методисти, осезаемо подобряване на битовите условия, нови терени, балони за лоши атмосферни условия и какво ли още не. Много работа предстои за да наваксаме пропиляното и отново да се превърнем в клуб от средноевропейска величина.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2019 14:13

wilge написа:
metodito написа:
По- важното е, че Хубчев е отсвирил Бекали и трансферите са поверени на него и Колев.

Ти уби всичко деЦко в мен, човек. Тамън коментирам как пускат поредна спекулация, ти казваш, че може да е вярно. Дано не е. На мен проблемът ми с мамалигата не е това, че няма око и нюх. Друга ми е грижата с Бекали - че са компрометирани, и делигирането им на пълни права за трансферите. Което поставя "Левски" в деликатна ситуация, обвързвайки се с едни такива хора... Иначе, Муту не беше ли откритие на Бекали?
Хич не съм впечатлен от подобна вероятност:
и трансферите са поверени на него и Колев.

Идеалната ситуация е и трите страни да работят заедно.

Бекали е лъжицата катран в меда. Виж в момента в Румъния какво става заради него. Надявам се те да си го знаят по- добре.
" За целта ще търсим футболисти, които не струват много. Те ще са млади, за да може след това да донесат пари на клуба. Най-важното е, че вече в Левски няма да има играчи с договори за 25-30 000 евро на месец."
https://topsport.bg/levski/dzhovani-bek ... zhkov.html
Разминаването:
Матиа Монтини от Динамо (Букурещ)- " ... ако някой изсипе лопата с пари, може да размислим и да го продадем."
27 годишен, цена според Трансфермаркета 550 Th. €.
Диего Фабрини- " от "Армията" са предложили на Диего 25 хил. евро на месец." Имали пари бол- дали...
Ибрахима Тандиа- " ... 24 мача, 10 гола, 5 асистенции и 5 жълти картона." 25 годишен, цена според Трансфермаркета 1,00 Mill. €.
Стелиано Филип- " Лудогорец предложи 600 000 лева за румънец? " 25 годишен, цена според Трансфермаркета 500 Th. €.
Александру Йоница- " В шампионата Алекс има 23 мача, 12 от които като титуляр и два гола. В последните 4 срещи веднъж остана неизползвана резерва, а в останалите три - извън групата. 24 годишен, цена според Трансфермаркета 900 Th. €.
Денис Алибек- вижте му контузиите:
От До Контузия
23.07.2018 27.07.2018 Контузия
04.02.2018 10.03.2018 Контузия на прасеца
06.12.2017 02.02.2018 Контузия на коляното
30.10.2016 16.11.2016 Контузия на коляното
18.10.2016 19.10.2016 Контузия
20.07.2016 17.08.2016 Контузия на коляното
Закупен от FCSB за 1,40 Mill. €. Astra Giurgiu за колко биха ни го продали?
Това е на кратко голямата уста Бекали. Надявам се, че времето на абдалите в Левски приключи. Дано по- сериозни хора се заемат с транферите. И задължително да се обърнат към ДЮШ. Акцента да е там. Има да се работи по методики на обучение, нови методисти, осезаемо подобряване на битовите условия, нови терени, балони за лоши атмосферни условия и какво ли още не. Много работа предстои за да наваксаме пропиляното и отново да се превърнем в клуб от средноевропейска величина.

Дано. Иначе от горните имена ми направиха впечатление тея Монтини и Тандиа.
Това, което е идеалния вариант е чужденци, не повече от четирима в титулярния състав, но които да се открояват и да носят класа. Значи, принципно може да случим на такива и без трансферна сума, но човек, съгласи се, че в голяма част от случаите, ако един футболист си няма отбор, нещо има. Макар че имаме и примери за обратното. Веднага се сещам за Роман. :lol: Но това са изключение и е малко на късмет. Та, до четирима чужденеца - такива, дето не можем намери тук. Плюс двама млади играча, да речем + няколко опитни кучета-пердета българи. Но без пари, не виждам как ще стане подобен сценарий.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2019 14:22

Нямам никакви впечатления от Тилев, но виж за Мариани споделям напълно. Той има няколко адвокати във форума, изтъкващи головете и асистенциите му. Но, кел ти файда, че е изпъкнал срещу Славия, Дунав или Етър, например.

Това сериозно ли? :lol:
Аз съм вероятно един от "адвокатите" му, които визираш и трябва да ти кажа, че в началото го приех с голямо недоверие, но ме спечели определено. Това, което отчитам като голям минус при него е, че явно се влияе от приказки и глупости от "разбирачи". Ако ти е слабо пипето и си в "Левски", хич не е на добре. Другият му голям минус - статичните, но както казах, има си човек, който казва кой да ги бие. Бих го заменил за един Неделев, но няма начин.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 юни 2019 15:58

Тия прикзаки за рабирачи, неразбирачи и тн. ги има само в БГ. Ако погледнете чуждите форуми, туитъри и тн мрежи ще видите, че всеки има право на мнение, без постояно некой "пасивно - агресивно" да пише как той най разбирал.
Дрваско и бубле там ще си счупат пръстите само да пишат тва :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 юни 2019 16:08

ikar написа:Мариани има такова самочувствие, което ако отговаря на неговият футболен потенциал спокойно би играл в ТОП5 - първенство. Играе в момента защото няма алтернатива.Да Дани Начев е момче с доказан талант и със сигурност ще бъде привлечен на подготовката, но е доста малък за да бъде товарен с отговорност да гради играта. Доста приемлива е единадесеторката на колегата riftwar Лично аз бих предпочел Юруков вместо Райнов - футболист на който познавам цялата футболна биография и при почти 200мача в професионалният футбол има не повече от 5-6 запомнящи.....Това може би е достатъчно да бъдеш лидер в Берое, но недостатъчно да бъдеш титуляр в Левски.

Основната преносна единица на информация между поколенията - Задвратника. Точно това е нужно на Начев в момента. Видимо е , че превъзхожда връстниците си , техника , талант , идея .... но пада прекалено лесно , лесно се отказва.

Върни се в “Левски”