ikar написа:Michael_Buble написа:ikar написа:Да побързат да вземат триото от Септември - току виж някой европейски колос ни превари
Някой колос по конен спорт наистина може да ни изпревари за тях.![]()
![]()
Сега сериозно. Момчетата не с чак толкова зле, но към момента нямат класата за Левски. Виж, 13 номер(З. Димитров) след 2-3 години смятам, че евентуално ще ни свърши работа по левия фланг. Но не съм ок да взимаме играч, който да развиваме 3 години. Ако ще е така, предпочитам да инвестираме търпение в нашите юноши.
Единственото младо момче, което хваща окото в Септември е Иван Тилев , но той е повече дефанзивен.В момента отбора има крещяща нужда от конструктор, но не такъв като Мариани.....
Нямам никакви впечатления от Тилев, но виж за Мариани споделям напълно. Той има няколко адвокати във форума, изтъкващи головете и асистенциите му. Но, кел ти файда, че е изпъкнал срещу Славия, Дунав или Етър, например. "Нямаше" го на терена в големите мачове, а това е показателното. Не ми харесва центрирането му, демаража му, често е алчен и изпуска тайминга за финалнато подаване, върти се като пумпал и гледа надолу в краката си.Освен нова е и Сърдитко-Петко. Няма да ми липсва.
Проблема е, че това което искаме ти и аз, струма много пари и най-вероятно не иска в България. Има един човек в школата, който го чака голямо бъдеще, но е още малък(16г.). Казва се Даниел Начев.