ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Мнениеот veni__85 » 17 юли 2018 22:38

mikata написа:
veni__85 написа:
mikata написа:
W84me написа:
“Знам, че е така. Питайте ръководството защо Панайотов си тръгна, а Белмонт остана”

Белмонт има още две години договор и трябва да му се плаша неустойка,затова изгониха Панайотов :oops:

Ми закови на пейката Белмонт за сметка на Панайотов, пускай го така между другото в 89 минута, да видиш как сам ще иска да напусне и ще си търси отбор след 3-6 месеца.
Защото след две години на пейка после ще го вземе на дедо ми ...а !

Е той една година седя на пейката,но не иска да си ходи!

Значи клуба трябва да робува на футболистите ли ? Ми , ако случайно някой футболист реши , че ще е контузен 2 години.
Аз лично за нищо не обвинявам Белмонт и аз да съм на негово място ( в друг отбор не Левски) и аз ще се правя на ударен.
" Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава".
Не знам кой е давал такива договори на Роси и някои футболисти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юли 2018 22:39

Serafim написа:На стадиона беше супер тягостно. Отдавна не бях виждал такива чувства у хората, да виждат, че има потенциал в отбора, да вярват, че може да се получи нещо, но по една или друга причина да не става и да се чудят кого да винят.
Днес за пореден път бяхме с някаква много слаба тактическа дисциплина, защитата мега палава... Ясно е, че вината е на Роси и вярвам, че ще бъде освободен, само не знам кого ще вземе Спас. А и колко време ще му трябва да го намери.

За мен добри решения са Дерменджиев или Ясен Петров, ако не - чужденец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юли 2018 22:39

W84me написа:
alexdb написа:Не виждам логиката и връзката. Просто Дедото не е искал Панайотов. По какви причини той си знае. Иначе Белмонт не е проблем да си седи. Трябва ни скамейка (каквато сега изобщо нямаме) и няма проблем да поритва срещу Витоша, Царско село или на смяна срещу някой друг. Какво го мислят (ако изобщо може да говорим за мислене) нямам представа, но реално в отбора има само 2 бека, само 2 крила, само един опорен халф, за сметка на това имаме 4 централни нападатели и един куп някакви халфове плюс 5-ма централни защитници и 4 вратари :lol:

Какви халфове имаме? Нашименто и Тиам контузени. Махнаха Прохазка, Панайотов, Рошу. Левски днес игра с половин НОВ отбор, за пореден път НОВ отбор или поне такъв, който не е играл заедно.

Ами имаме си ги - Гомез, Обертан, Мариани, Найденов, Юруков, Нашименто, Белмонт, Ст. Иванов, Кабов. Малко ли са? Друг въпрос е кой колко е качествен.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юли 2018 22:43

alexdb написа:
Ами имаме си ги - Гомез, Обертан, Мариани, Найденов, Юруков, Нашименто, Белмонт, Ст. Иванов, Кабов. Малко ли са? Друг въпрос е кой колко е качествен.

От изброените, само Гомез и Нашименто са халфове. Левски днес игра с ПОЛОВИН нов отбор, ако гледаме мачовете с Тирето за Купата. Холмар, Прохазка, Тиам, Паулиньо, Нашименто, Панайотов. Няма как да стане така.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юли 2018 22:45

Не мога да повярвам какъв шанс изпуснахме днес. Мъките нямат край.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юли 2018 22:47

W84me написа:
Serafim написа:На стадиона беше супер тягостно. Отдавна не бях виждал такива чувства у хората, да виждат, че има потенциал в отбора, да вярват, че може да се получи нещо, но по една или друга причина да не става и да се чудят кого да винят.
Днес за пореден път бяхме с някаква много слаба тактическа дисциплина, защитата мега палава... Ясно е, че вината е на Роси и вярвам, че ще бъде освободен, само не знам кого ще вземе Спас. А и колко време ще му трябва да го намери.

И двамата си имат отбори и едва ли ще се върнат в кочината, та баш в Левски. Не си спомням този век извън Петрович чужденец да е постигал нещо с български отбор. Иначе възможни опции разбира се, че има. На мен един Войнов би ми бил интересен като треньор на Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юли 2018 22:48

alexdb написа:
И двамата си имат отбори и едва ли ще се върнат в кочината, та баш в Левски. Не си спомням този век извън Петрович чужденец да е постигал нещо с български отбор. Иначе възможни опции разбира се, че има. На мен един Войнов би ми бил интересен като треньор на Левски.

Дерменджиев май напусна Казахстан.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 юли 2018 22:49

alexdb написа:
W84me написа:

Кажи ме че се шегуваш за Войнов.

Херо с Наско това е истината.Или Стойчо Стоев отново с Наско.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 17 юли 2018 22:49

Трябваше да оставите Стойчо Стоев. С кви дървета направи отбор но бързо го махнахте. Оттам все надолу
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юли 2018 22:51

W84me написа:
alexdb написа:

От изброените, само Гомез и Нашименто са халфове. Левски днес игра с ПОЛОВИН нов отбор, ако гледаме мачовете с Тирето за Купата. Холмар, Прохазка, Тиам, Паулиньо, Нашименто, Панайотов. Няма как да стане така.

Да бе. Другите са?
Това, че Дедо е преквалифицира кой както си иска от оригиналност на променя факта, че Обертан е халф, Найденов също. А това, че този треньор играе с едни и същи цяла година и не е интегрирал и сработил другите поради което като някой го контузят или накажат става пожар е негова вина. Особено пък при положение, че ние извън купата в първенството не играехме за нищо.

Върни се в “Левски”