Michael_Buble написа:Анализът ти е точен. Разминаванията ни са в периода, който разглеждаме. Аз не обобщавам от началото на разградския проект до наши дни. Констатирам подозрения, които ми избождат очите към днешна дата. Функционерите от Разград си дават много адекватно сметка, че КЪМ МОМЕНТА превъзходството им се крепи на връх на карфица, за разлика от минали години. Тогава нямаше нужда да взимат мерки, просто бяха безкомпромисно много по-силни. Сега не е така. Ефекта на пеперудата е напълно възможен и съответното падане от върха на иглата. А то може да се превърне в тенденция(справка Лион). И със сигурност може да е, ако не края на този проект, то поне обезценяването му, защото той е много зависим от изходната позиция за Европа. Едно е от шампионския поток да попаднеш в Лига Европа, друго е през пресявките ала Копенхаген и Аталанта. А и ако направят още 2 повторения на тазгодишната си кампания в Европа, току виж и коефициента се е постопил.
Домусчиеви разбират това много добре и, според мен се презастраховат. Искат да намалят турбуленцията от кадровата криза. При тях се очертава такава.
Продължавам да смятам, че Ботев (Пд) изтъргуваха скъпо 3-те точки на полувремето, а техните адаши от Враца направо анексираха мача в посока Разград още преди началото му.
Не искам никой да ангажирам с мнението си. Просто анализирам процеси.
За Л-ц е жизнено важно да се класира за ШЛ. Спрат ли постъпленията оттам за някоя и друга година - това е краят!!! Да не би някой да си мисли, че Домусчиев ще се бръкне в джоба, за да издържа този грандомански проект???
И затова правят ВСИЧКО възможно, за да станат шампиони.

Сравненията с представянето им навън не са много коректни. Защото ТАЗИ година са много зле!
Паднаха от МОЛ, които не можеха 3 паса подред да вържат. Паднаха от Цюрих, които не можеха 3 паса да вържат. Да кажем, че Байер са друга бира...
И вътре са гола вода. Да не изброявам всички издънки. В никакъв случай не са "мачкащия" Лудогорец от миналото.
Ако сега не ги изгермечим(имам предвид за титлата) - не знам кога.