Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 09 окт 2018 22:58

TristaNNN написа:
phd написа:За съжаление, не можахме ние да им уволним треньора на Л-ц, съвсем навреме си го махат... Но интересно с кого ще го заменят. И въобще е интересно на какво се дължи тази брутална хирургия там, шефа на школата аут, спортният директор аут, навярно Киро нещо се е разбеснял и ги е попилял за нищо. Да се оправят. Дано си хванем шанса този път!

Да, наистина много странна рокада или по-скоро странен момент за нея. Единственото разумно обяснение е, че бразилиерото наистина е искал да се прибира из Латинска Америка, ама защо тогава бият шута на Томанов паралелно с това? :roll: Както и да е, да се оправят. Сега е много интересно как ще играят срещу нас, ама наистина е много интересно дали ще се помотват или ще го ударят на чест и уважение в името на последния мач на тренера.

Томанов доведе Аутуори за треньор, а бразилеца май нещо не му хареса и майв бързал да си търси работа в латинска Америка, според мен за това го отнася.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 09 окт 2018 23:03

Serafim написа:
TristaNNN написа:
phd написа:За съжаление, не можахме ние да им уволним треньора на Л-ц, съвсем навреме си го махат... Но интересно с кого ще го заменят. И въобще е интересно на какво се дължи тази брутална хирургия там, шефа на школата аут, спортният директор аут, навярно Киро нещо се е разбеснял и ги е попилял за нищо. Да се оправят. Дано си хванем шанса този път!

Да, наистина много странна рокада или по-скоро странен момент за нея. Единственото разумно обяснение е, че бразилиерото наистина е искал да се прибира из Латинска Америка, ама защо тогава бият шута на Томанов паралелно с това? :roll: Както и да е, да се оправят. Сега е много интересно как ще играят срещу нас, ама наистина е много интересно дали ще се помотват или ще го ударят на чест и уважение в името на последния мач на тренера.

Томанов доведе Аутуори за треньор, а бразилеца май нещо не му хареса и майв бързал да си търси работа в латинска Америка, според мен за това го отнася.

Емиии, не знам, идеята за бразилски треньор при толкова бразилски футболисти, които не слушкат, може да е била и от по-високо, знам ли. За единия мач с Цюрих..... и няколко неубедителни мача.... странно е, според мене Киро е изгърмял, вече трета или четвърта неудачна треньорска смяна прави по тоя начин, със Сухия начело целта ще е отборът да играе независимо от треньора.

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 09 окт 2018 23:27

Всичко е ясно. Томанов става спортен директор при нас :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 окт 2018 00:32

Томанов принципно е цесекар, ама от ония, дето фалираха. Сега не го знам в какви отношения е с Ганчев и тн., но малко се съмнявам да получи покана от Левски, та и да я приеме дори.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 10 окт 2018 01:54

Soulen написа:Добре, да приемем хипотетично, че на нас ни скачат всички, а на Лц им правят шпалир. Хубаво стават шампиони, а ние сме 2-3. Уж трябва да сме по-силни от тях, нали сме играли истински мачове, а те не са си давали зор. Е как става така, че последните 6 години те имат 3 пъти ЛЕ групи с 2 излизания и 2 пъти ШЛ с едно излизане към ЛЕ, а ние отпадаме от..... Вадуц :lol: :lol: :lol:

Мачовете в Европа показват къде си. Едно време Литекс си купуваше титлата и в Европа кой ги хванеше ги мачкаше.

Тази година и зелените са зле, така че шанса за различен шампион се увеличава с една идея. Ако Левски е достатъчно силен ще стане шампион или поне ще направи достойно представяне в ЛЕ, което да покаже надграждане.

Анализът ти е точен. Разминаванията ни са в периода, който разглеждаме. Аз не обобщавам от началото на разградския проект до наши дни. Констатирам подозрения, които ми избождат очите към днешна дата. Функционерите от Разград си дават много адекватно сметка, че КЪМ МОМЕНТА превъзходството им се крепи на връх на карфица, за разлика от минали години. Тогава нямаше нужда да взимат мерки, просто бяха безкомпромисно много по-силни. Сега не е така. Ефекта на пеперудата е напълно възможен и съответното падане от върха на иглата. А то може да се превърне в тенденция(справка Лион). И със сигурност може да е, ако не края на този проект, то поне обезценяването му, защото той е много зависим от изходната позиция за Европа. Едно е от шампионския поток да попаднеш в Лига Европа, друго е през пресявките ала Копенхаген и Аталанта. А и ако направят още 2 повторения на тазгодишната си кампания в Европа, току виж и коефициента се е постопил.
Домусчиеви разбират това много добре и, според мен се презастраховат. Искат да намалят турбуленцията от кадровата криза. При тях се очертава такава.
Продължавам да смятам, че Ботев (Пд) изтъргуваха скъпо 3-те точки на полувремето, а техните адаши от Враца направо анексираха мача в посока Разград още преди началото му.
Не искам никой да ангажирам с мнението си. Просто анализирам процеси.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2018 02:15

Michael_Buble написа:Анализът ти е точен. Разминаванията ни са в периода, който разглеждаме. Аз не обобщавам от началото на разградския проект до наши дни. Констатирам подозрения, които ми избождат очите към днешна дата. Функционерите от Разград си дават много адекватно сметка, че КЪМ МОМЕНТА превъзходството им се крепи на връх на карфица, за разлика от минали години. Тогава нямаше нужда да взимат мерки, просто бяха безкомпромисно много по-силни. Сега не е така. Ефекта на пеперудата е напълно възможен и съответното падане от върха на иглата. А то може да се превърне в тенденция(справка Лион). И със сигурност може да е, ако не края на този проект, то поне обезценяването му, защото той е много зависим от изходната позиция за Европа. Едно е от шампионския поток да попаднеш в Лига Европа, друго е през пресявките ала Копенхаген и Аталанта. А и ако направят още 2 повторения на тазгодишната си кампания в Европа, току виж и коефициента се е постопил.
Домусчиеви разбират това много добре и, според мен се презастраховат. Искат да намалят турбуленцията от кадровата криза. При тях се очертава такава.
Продължавам да смятам, че Ботев (Пд) изтъргуваха скъпо 3-те точки на полувремето, а техните адаши от Враца направо анексираха мача в посока Разград още преди началото му.

За Л-ц е жизнено важно да се класира за ШЛ. Спрат ли постъпленията оттам за някоя и друга година - това е краят!!! Да не би някой да си мисли, че Домусчиев ще се бръкне в джоба, за да издържа този грандомански проект???
И затова правят ВСИЧКО възможно, за да станат шампиони. ;) Сравненията с представянето им навън не са много коректни. Защото ТАЗИ година са много зле!
Паднаха от МОЛ, които не можеха 3 паса подред да вържат. Паднаха от Цюрих, които не можеха 3 паса да вържат. Да кажем, че Байер са друга бира...
И вътре са гола вода. Да не изброявам всички издънки. В никакъв случай не са "мачкащия" Лудогорец от миналото.
Ако сега не ги изгермечим(имам предвид за титлата) - не знам кога.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 10 окт 2018 02:45

blue avalanche написа:
Michael_Buble написа:Анализът ти е точен. Разминаванията ни са в периода, който разглеждаме. Аз не обобщавам от началото на разградския проект до наши дни. Констатирам подозрения, които ми избождат очите към днешна дата. Функционерите от Разград си дават много адекватно сметка, че КЪМ МОМЕНТА превъзходството им се крепи на връх на карфица, за разлика от минали години. Тогава нямаше нужда да взимат мерки, просто бяха безкомпромисно много по-силни. Сега не е така. Ефекта на пеперудата е напълно възможен и съответното падане от върха на иглата. А то може да се превърне в тенденция(справка Лион). И със сигурност може да е, ако не края на този проект, то поне обезценяването му, защото той е много зависим от изходната позиция за Европа. Едно е от шампионския поток да попаднеш в Лига Европа, друго е през пресявките ала Копенхаген и Аталанта. А и ако направят още 2 повторения на тазгодишната си кампания в Европа, току виж и коефициента се е постопил.

За Л-ц е жизнено важно да се класира за ШЛ. Спрат ли постъпленията оттам за някоя и друга година - това е краят!!! Да не би някой да си мисли, че Домусчиев ще се бръкне в джоба, за да издържа този грандомански проект???
И затова правят ВСИЧКО възможно, за да станат шампиони. ;) Сравненията с представянето им навън не са много коректни. Защото ТАЗИ година са много зле!
Паднаха от МОЛ, които не можеха 3 паса подред да вържат. Паднаха от Цюрих, които не можеха 3 паса да вържат. Да кажем, че Байер са друга бира...
И вътре са гола вода. Да не изброявам всички издънки. В никакъв случай не са "мачкащия" Лудогорец от миналото.
Ако сега не ги изгермечим(имам предвид за титлата) - не знам кога.

Абсолютно!
ПРИ ТЯХ- застаряващ гръбнак на отбора, неаклиматизирани нови, кадрови срив в структурата
ПРИ НАС- добър треньор, отлична атмосфера и сплотеност, наченки на сработеност, вдъхновена публика.
Господ ни е намигнал и, ако сега не се възползваме, ще е много жалко.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 10 окт 2018 02:54

Трябва да разберете едно - Ето,пиша го в момент на еуфория и серия добри резултати.Титлата в България към момента е НЕВЪЗМОЖНО да бъде спечелена от отбор различен от Разград.Няма никакво значение,кой е треньора,СТД,централния им нападател или резервния им ляв бек.Просто докато на Домусчиев му се занимава(а той е човек с голямо его,обича големия интерес и скоро няма да се откаже),титлата ще е за тях.Освен ако не сме смени конюнктурата в държавата.Тогава,кой знае? :roll: Ето два прости примера - В момента когато Лудогорец е разклатен,играе слабо и нищо не върви се взимат безпроблемни три точки във Враца.Съперник е на терена само духом и не дава никакъв отпор.Изведнъж на Черно Море се контузиха 5-6-7 или там колкото са основни играчи и загубиха с 5:1.Е,там знаем,че треньора на въпросния отбор,чака мачовете само срещу определен противник за да се доказва,но то затова и нивото му е нищо повече то Верея/Черно Море... :roll:
От друга страна,когато главния съдия(в тогавашния случай Станислав Тодоров) усети и видя,че Левски играе слаб мач,веднага побърза да бутне едно солидно рамо на Локо Пд и точки бяха загубени.Е онази загуба дойде в точния момент за нас,така че всяко зло за добро....Но шампиони аз не вярвам,че има шанс да станем.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2018 09:08

sinfen14 написа:Трябва да разберете едно - Ето,пиша го в момент на еуфория и серия добри резултати.Титлата в България към момента е НЕВЪЗМОЖНО да бъде спечелена от отбор различен от Разград.Няма никакво значение,кой е треньора,СТД,централния им нападател или резервния им ляв бек.Просто докато на Домусчиев му се занимава(а той е човек с голямо его,обича големия интерес и скоро няма да се откаже),титлата ще е за тях.Освен ако не сме смени конюнктурата в държавата.Тогава,кой знае? :roll: Ето два прости примера - В момента когато Лудогорец е разклатен,играе слабо и нищо не върви се взимат безпроблемни три точки във Враца.Съперник е на терена само духом и не дава никакъв отпор.Изведнъж на Черно Море се контузиха 5-6-7 или там колкото са основни играчи и загубиха с 5:1.Е,там знаем,че треньора на въпросния отбор,чака мачовете само срещу определен противник за да се доказва,но то затова и нивото му е нищо повече то Верея/Черно Море... :roll:
От друга страна,когато главния съдия(в тогавашния случай Станислав Тодоров) усети и видя,че Левски играе слаб мач,веднага побърза да бутне едно солидно рамо на Локо Пд и точки бяха загубени.Е онази загуба дойде в точния момент за нас,така че всяко зло за добро....Но шампиони аз не вярвам,че има шанс да станем.

Ние сме длъжни да направим това, което зависи от нас. А за другото...
Никой няма да се сърди на играчите, ако направят всичко възможно, а някакви "игри" ни попречат.

way
Контакти:

Мнениеот way » 10 окт 2018 10:02

Базил си го каза точно и ясно преди няколко години.

Върни се в “Левски”