Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 16:27

шивача написа:Костов за новия вЛевски
"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България.

Явно, че не много доволен от трансфера ;)

Явно,че мисленето не ти е най-силната страна!
Прочети цялото интервю,спри всичко ,с което се занимаваш,помисли задълбочено(поне се опитай) и после пак пиши...

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 04 фев 2012 16:34

zlatan написа:искам да споделя нещо относно състава за на пролет.На всички е ясно че мястото на
Дани Младенов изстина,след пристигането на Рамос,в тази връзка дали би било добре Костов да го използва като ,,лек нападател,,.
Ще има мачове в които ще трябва бързина,Цветков я няма тази бързина.
Все си мисля че Дани може да се справи с тази позиция.

Според мен Дани е много плах като футболист/не го познавам като човек/и мисля че като играч на ЛЕВСКИ се е представял най силно когато е влизал като резерва.Не го одобрявам именно срещу мачовете му срещу цска и това ми е достатъчно да го прецевя дали става или не за СИНЯТА ЛАВИНА.Или резерва.....или да си търси друг отбор/мое мнение и не ангажирам никой/

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 фев 2012 17:43

zlatan написа:искам да споделя нещо относно състава за на пролет.На всички е ясно че мястото на
Дани Младенов изстина,след пристигането на Рамос,в тази връзка дали би било добре Костов да го използва като ,,лек нападател,,.

Дани Младенов в Пирин, при Бай Гроздан беше именно лек нападател, който играеше зад център нападателя ...
Шареше по целият фронт на атаката и не- напразно тогава направи най-силните си мачове. ;)

Според мен, Младенов е един идеален вариант за човек на върха на атаката, но като подвижен такъв.
Точно такава е и игровата концепция на Ники Костов ...
Та ще видим как ще са нещата ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 фев 2012 20:47

Дани Младенов започна много добре в Левски още на подготовката в Линдабрун преди две години. Вярно, че маниера му на бягане е тип "носене като лАстовица на вЕтър", но се вписваше в отбора, а с Гарра-та, Жо и Дарко правеха доста интересни неща в мачовете... Мисля, че Ники Костов е усетил къде може да е най-полезен и през пролетта ще си проличи...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 фев 2012 22:16

Стига с този лек нападател, колкоуспехи е постигнал Левски с подобен играч, клубът ни е бил най-силен когато отпред е имало таран,чист центален нападател,голаджия.Примери колкото искаш като започнем от Гунди и стигнем до Гонзо. Още повече като знаем как голяма част от противниците особено пък на Герена се окопават.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 фев 2012 22:21

NAKEV написа:Гледах "Пред банята"и Тодор Батков ми хареса от доста време насам........явно е че на ЛЕВСКИ му предстои светло бъдеще и Тодор е до лятото.........чудя се на Кошлука защо покани Лупи като на него не може и не трябва да се вярва за нищо.Предаването се превърна в преизподня и чак жал да ти стане за добриятк вълк.....единствено чаках да чуя новост за така чакания СПОНСОР/бъдещ собственик на най добрите в БГ/и ми стана приятно когато Тодор каза че всичко е о.к.само малко търпение още.Спомнете си при цска каква драма.....какво чудо беше когато Титаня приемаше властта от Лупи?Е ...... ние сме ЕВРОПЕЙЦИ и го показваме с това че Тонев и Батков са намерили общ език и всеки знае за какво иде реч.ЧЕСТИТО НА СИНЯ БЪЛГАРИЯ.......ДА НИ Е ЧЕСТИТА И ТИТЛАТА И КУПАТА. :P

Как разбра,че ''ЕЙ бого'' е до лятото след като той постояно повтаря,чеима 90 % от акциите и смята да ги задържи. Дано все пак си прав и да ни отърве от себе си, като си вземе и ГИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 22:23

milen.hristov написа:

Стига с този лек нападател, колкоуспехи е постигнал Левски с подобен играч, клубът ни е бил най-силен когато отпред е имало таран,чист центален нападател,голаджия.Примери колкото искаш като започнем от Гунди и стигнем до Гонзо. Още повече като знаем как голяма част от противниците особено пък на Герена се окопават.

А ти откъде знаеш как ще изглеждаме с "лек нападател",ако не пробваме?
Отбори,дето се "окопават" с "таран" ли ще ги разбиваме?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 фев 2012 22:31

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:

А ти откъде знаеш как ще изглеждаме с "лек нападател",ако не пробваме?
Отбори,дето се "окопават" с "таран" ли ще ги разбиваме?

На Левски не му отива да играе страхлив футбол, а футбол без ЦН ако не страхлив , то не е приятен за гледане(поне аз такъв не харесвам. За мен има една схема и това е 433 или343. Представяш ли си Левски как би излеждал навремето без Гунди, а без Гонзо като футболист.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 фев 2012 23:01

milen.hristov написа:Стига с този лек нападател, колкоуспехи е постигнал Левски с подобен играч

Е, четвъртфинала го постигнахме с леки, подвижни и повратливи нападатели - Домо и Емо Ангелов.

А и към момента, няма уважаваш себе си отбор, който да играе с тежки нападатели, тип - тарани.
Като почнем с Барса, Реал, Ман Юн. та минем през Сити и т.н. ;)

Системите и начините на игра с тежки тарани са в миналото и са старомодни тенденции ...
Поне сега, за сега.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 23:03

milen.hristov написа:На Левски не му отива да играе страхлив футбол, а футбол без ЦН ако не страхлив , то не е приятен за гледане(поне аз такъв не харесвам. За мен има една схема и това е 433 или343. Представяш ли си Левски как би излеждал навремето без Гунди, а без Гонзо като футболист.

Имаше мачове с Гонзо,които бяха адски мъчителни!
Не би казал,че футболът на Барса е страхлив!
Футболът на Ливърпул със Суарес по-страхлив ли е от този с Каръл?

Върни се в “Левски”