Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

NAKEV
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот NAKEV » 04 фев 2012 10:25

шивача написа:Като махнете 4-та юноши ви остават 17 човека, от които 4 крила :o и 2-ма вратари.......общо взето -доста не балансирани отбор сте, което си е добре за нас, де! :)

:) Абре момко абре пиле розово.......щом се навърташ тъдява то значи бая сте се притеснили но вече може да се поотпуснеш щото гледам че са ви придошли африканците които тъй дълго очаквахте. :roll:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 фев 2012 10:28

Това ми хареса най-много от интервюто на Костов:
Много съм доволен от младите футболисти и това е бъдещето на Левски. Със сигурност ще залагам на някои от тях. Имам по-специално отношение, тъй като играчите ми харесват. С доста добри амбиции са. Изпробвахме ги срещу доста силни отбори”

:)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 фев 2012 10:30

шивача написа:Като махнете 4-та юноши ви остават 17 човека, от които 4 крила :o и 2-ма вратари.......общо взето -доста не балансирани отбор сте, което си е добре за нас, де! :)

Недей да вадиш юношите, защото с юноши ви записахме две 7-ци, като нищо с тези ще ви запишем и трета 7-ца. Нали уж 777 било на щастие?! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 фев 2012 10:39

kartago написа:шивача, за сега само изтрих! По-леко с определенията, че да не те "ушия" аз! На "чужда" територия си, бъди по-толерантен!!!

[offtopic]Щом си трил, значи си видял от къде започва всичко. Пиша си по правилата, а което е извън темата- е с офтопик. Определения раздавам само след такива по мой адрес. Невинен съм!!! Виж, какъв рев са оревали срещу мен, а те почват да се заяждат.Уж големи деца, ама мама не може да им помогне и се молят на Господ. Представям си какви лични си получил :lol: :oops:.....от безпомощните на слова и мисли тук![/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 фев 2012 12:01

Официално: В понеделник обявяват мощната институция, която ще вкарва Левски в ШЛ

Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че сините ще се сдобият с нов мощен спонсор до часове, а най-вероятно ще бъде обявено официално в понеделник. "Постигнали сме договорка по всички въпроси. Много мощна институция влиза в Левски. Всичко е въпрос на часове. Хайде, не до часове, тъй като са почивни дни, но най-вероятно в понеделник ще излезем с официално съобщение. Желанието на двете страни е да обявим всичко заедно", категоричен е Батков, който бе гост на ТВ 7.

Относно това дали ще бъде "господин Никой", Батков обяви: "Не знам как ще съм господин Никой с 90 % от акциите. Мога да кажа, че съм много доволен от работата на всички в Левски, на Иво Тонев. Надявам се, че още следващата година Левски отново ще е европейски отбор. Вървим по правилен път", категоричен е адвокатът.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 фев 2012 12:02

Батков: Подозираме, че целият тим на ЦСКА бе допингиран на "Герена" - бяха като гладиатори

Собственикът на Левски Тодор Батков изказа интересно мнение, че в "синия" клуб подозират, че целият отбор на ЦСКА е бил стимулиран с допинг при победата преди година на "Герена" с 3:1.

"Слушах на Симонович обясненията за допинга и за малко да се разплача. Това е несериозно. Подозираме, че в първия пролетен кръг през миналия сезон целият отбор на ЦСКА бе стимулиран. Те тогава бяха като гладиатори по терена. В сегашния случай докторът на отбора има вина, но аз не чух нито нотка самокритика, нито съжаление за станалото от страна на клуба. Вместо това адвокатите на ЦСКА излизаха, обясняваха както трябва да е наказанието. Заплашваха, че ще обжалват. Наказанието, което последва за играчите е странно", каза Батков в предаването пред "Пред банята" по TV7. Босът на Левски бе категоричен, че в Левски никога не е имало употребяване на допинг, за което се закле в трите си деца.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 фев 2012 13:12

искам да споделя нещо относно състава за на пролет.На всички е ясно че мястото на
Дани Младенов изстина,след пристигането на Рамос,в тази връзка дали би било добре Костов да го използва като ,,лек нападател,,.
Ще има мачове в които ще трябва бързина,Цветков я няма тази бързина.
Все си мисля че Дани може да се справи с тази позиция.
LEVSKI_FOREVER

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 фев 2012 16:03

zlatan написа:искам да споделя нещо относно състава за на пролет.На всички е ясно че мястото на
Дани Младенов изстина,след пристигането на Рамос,в тази връзка дали би било добре Костов да го използва като ,,лек нападател,,.
Ще има мачове в които ще трябва бързина,Цветков я няма тази бързина.
Все си мисля че Дани може да се справи с тази позиция.

И аз все това се питам.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 фев 2012 16:10

Костов за новия вЛевски
"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България.

Явно, че не много доволен от трансфера ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 04 фев 2012 16:25

Гледах "Пред банята"и Тодор Батков ми хареса от доста време насам........явно е че на ЛЕВСКИ му предстои светло бъдеще и Тодор е до лятото.........чудя се на Кошлука защо покани Лупи като на него не може и не трябва да се вярва за нищо.Предаването се превърна в преизподня и чак жал да ти стане за добриятк вълк.....единствено чаках да чуя новост за така чакания СПОНСОР/бъдещ собственик на най добрите в БГ/и ми стана приятно когато Тодор каза че всичко е о.к.само малко търпение още.Спомнете си при цска каква драма.....какво чудо беше когато Титаня приемаше властта от Лупи?Е ...... ние сме ЕВРОПЕЙЦИ и го показваме с това че Тонев и Батков са намерили общ език и всеки знае за какво иде реч.ЧЕСТИТО НА СИНЯ БЪЛГАРИЯ.......ДА НИ Е ЧЕСТИТА И ТИТЛАТА И КУПАТА. :P

Върни се в “Левски”