шивача написа:Като махнете 4-та юноши ви остават 17 човека, от които 4 крилаи 2-ма вратари.......общо взето -доста не балансирани отбор сте, което си е добре за нас, де!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
шивача написа:Като махнете 4-та юноши ви остават 17 човека, от които 4 крилаи 2-ма вратари.......общо взето -доста не балансирани отбор сте, което си е добре за нас, де!
Много съм доволен от младите футболисти и това е бъдещето на Левски. Със сигурност ще залагам на някои от тях. Имам по-специално отношение, тъй като играчите ми харесват. С доста добри амбиции са. Изпробвахме ги срещу доста силни отбори”
kartago написа:шивача, за сега само изтрих! По-леко с определенията, че да не те "ушия" аз! На "чужда" територия си, бъди по-толерантен!!!
zlatan написа:искам да споделя нещо относно състава за на пролет.На всички е ясно че мястото на
Дани Младенов изстина,след пристигането на Рамос,в тази връзка дали би било добре Костов да го използва като ,,лек нападател,,.
Ще има мачове в които ще трябва бързина,Цветков я няма тази бързина.
Все си мисля че Дани може да се справи с тази позиция.
"Трансферът на Рамос не е мое еднолично решение. Допитах се и до Георги Иванов, и Иво Тонев. Наблюдавал съм много пъти този играч, просто случайно съм му гледал играта. Той е един добър футболист, но не очаквайте някакви супер изяви от този футболист. Не е бил звездата на Анортозис. След 4-5 дни ще се включи в тренировъчния процес. Той е играл при добри терени, на добри условия. Не знам доколко ще се адаптира на тези в България.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, TristaNNN и 14 госта