Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZlHbXPSG7Qw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaRoQoQ-xf4[/youtube]

- milen.hristov
- Контакти:
sangio написа:така писаха и преди време ... нека сложат подписите , пък тогава вече , ще можем да си отдъхнем ... !!!
Ще съм спокоен за Левски когато видя Георги Иванов да си събира куфарите от Герена, и да поеме възможно най-надалеч
Като махнете 4-та юноши ви остават 17 човека, от които 4 крила
и 2-ма вратари.......общо взето -доста не балансирани отбор сте, което си е добре за нас, де! 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
В групата на заминаващите не видях името на другия близнак.
Синьо сърце написа:
Е, аз не съм се съмнявал, но контузията на Зезиньо беше наистина неприятна...Колкото до парите-отдавна говоря и твърдя, че са факт.За добро или зло Левски има нов собственик и тръгва по нов път.Всяко начало е трудно-поне трима футболисти са отказали да дойдат.И са прави-кой титуляр във Франция или Гърция ще дойде на полусезона в България??? Това е и основният проблем при преговорите-не парите.Но всичко ще дойде на място, както казах няколко пъти-полека лека.Защитник ни трябва и сме готови, ако пък и тоя от Партизан дойде-то всички плюли по селекцията ще трябва да се извинят.Но това не е на дневен ред.
Между впрочем някои се бъзикаха с казваното от мен предния месец и го удариха на подигравка.Лошо няма-не съм обидчив, нито злопаметен.Но ще поизчакам още малко и ще тресна едно агиттабло с цитатчета-просто справедливостта го изисква.
Ти хубаво говореше за парите обаче няма доказателства, че са някакви сериозни пари и да има нещо не си личи .Да не говорим,че още няма нищо черно на бяло.Много дати се смениха,а що се отнася до селекцията за какво трябва да се извиняват хората? Ако за тебе това е сериозна селекция или се подиграваш ,или не разбираш.Този пич с разтежението ли го броиш за качествена и навременна селекция.Тоя ще влезе в игра заедно с наказаните за допинг от ЦСКА и то без да е водил подготовка и да е изиграл нито един мач със съотборниците си.Отделно не е търсеният централен нападател явно ще правите компот от крила за това е взет.
blue avalanche написа:
Пиши по темата!
Прав си

аз пиша само по темата, това е всекидневна. Тук всичко се дискутира от ежедневието. Сега, спора е, че нямате ЦЗ, Ц.Н. и ДХ. Разбери го най-накраЯ!!!
шивача, за сега само изтрих! По-леко с определенията, че да не те "ушия" аз! На "чужда" територия си, бъди по-толерантен!!!
- blue avalanche
- Контакти:
Стилян Шишков, който бе обявен за изпълнителен директор на Левски в средата на декември от Тодор Батков, все още доуточнява условията си в клуба. Той не бе приет топло от феновете, които изкараха декларация против него няколко дни след като се разбра, че ще работи на „Герена".
"Предстои да се водят допълнителни разговори, в които ще уточним как точно ще действаме. До началото на пролетния полусезон със сигурност ще започна моята дейност в Левски. Засега не мога да ви кажа повече, потърсете ме по-късно този месец", кратък бе Шишков пред „Тема Спорт". Очаква се Шишков да се занимава с мърчандайзинга на сините."
"Предстои да се водят допълнителни разговори, в които ще уточним как точно ще действаме. До началото на пролетния полусезон със сигурност ще започна моята дейност в Левски. Засега не мога да ви кажа повече, потърсете ме по-късно този месец", кратък бе Шишков пред „Тема Спорт". Очаква се Шишков да се занимава с мърчандайзинга на сините."
Днес темата около Левски е поредното им завръщане в Турция, прави впечатление че от 21 души има 6 !!! голобради момчета (в т.ч. Пламенчо Илиев) Ще ми се да вярвам, че ще имаме поне още 2 класни попълнения, за да бъде по-силна атаката на дубъла, недай боже тежки контузии или наказания и не се знае младоците колко ще удържат фронта