Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Петков » 03 фев 2012 22:35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZlHbXPSG7Qw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaRoQoQ-xf4[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 фев 2012 22:36

sangio написа:така писаха и преди време ... нека сложат подписите , пък тогава вече , ще можем да си отдъхнем ... !!! :P

Ще съм спокоен за Левски когато видя Георги Иванов да си събира куфарите от Герена, и да поеме възможно най-надалеч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 фев 2012 23:45

Като махнете 4-та юноши ви остават 17 човека, от които 4 крила :o и 2-ма вратари.......общо взето -доста не балансирани отбор сте, което си е добре за нас, де! :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 03 фев 2012 23:49

В групата на заминаващите не видях името на другия близнак.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 фев 2012 23:51

Синьо сърце написа:
blue avalanche написа:Честито на всички левскари,които търпеливо и не толкова търпеливо дочакаха!
ИзображениеИзображениеИзображение

Е, аз не съм се съмнявал, но контузията на Зезиньо беше наистина неприятна...Колкото до парите-отдавна говоря и твърдя, че са факт.За добро или зло Левски има нов собственик и тръгва по нов път.Всяко начало е трудно-поне трима футболисти са отказали да дойдат.И са прави-кой титуляр във Франция или Гърция ще дойде на полусезона в България??? Това е и основният проблем при преговорите-не парите.Но всичко ще дойде на място, както казах няколко пъти-полека лека.Защитник ни трябва и сме готови, ако пък и тоя от Партизан дойде-то всички плюли по селекцията ще трябва да се извинят.Но това не е на дневен ред.
Между впрочем някои се бъзикаха с казваното от мен предния месец и го удариха на подигравка.Лошо няма-не съм обидчив, нито злопаметен.Но ще поизчакам още малко и ще тресна едно агиттабло с цитатчета-просто справедливостта го изисква.

Ти хубаво говореше за парите обаче няма доказателства, че са някакви сериозни пари и да има нещо не си личи .Да не говорим,че още няма нищо черно на бяло.Много дати се смениха,а що се отнася до селекцията за какво трябва да се извиняват хората? Ако за тебе това е сериозна селекция или се подиграваш ,или не разбираш.Този пич с разтежението ли го броиш за качествена и навременна селекция.Тоя ще влезе в игра заедно с наказаните за допинг от ЦСКА и то без да е водил подготовка и да е изиграл нито един мач със съотборниците си.Отделно не е търсеният централен нападател явно ще правите компот от крила за това е взет.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 фев 2012 00:24

blue avalanche написа:
Пиши по темата!

Прав си :lol: Много ви е не балансиран отбора, липсват ви ЦЗ, ДХ и разиграващ, Ти как Мислиш :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 фев 2012 01:04

аз пиша само по темата, това е всекидневна. Тук всичко се дискутира от ежедневието. Сега, спора е, че нямате ЦЗ, Ц.Н. и ДХ. Разбери го най-накраЯ!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 фев 2012 02:58

шивача, за сега само изтрих! По-леко с определенията, че да не те "ушия" аз! На "чужда" територия си, бъди по-толерантен!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2012 09:27

Стилян Шишков, който бе обявен за изпълнителен директор на Левски в средата на декември от Тодор Батков, все още доуточнява условията си в клуба. Той не бе приет топло от феновете, които изкараха декларация против него няколко дни след като се разбра, че ще работи на „Герена".

"Предстои да се водят допълнителни разговори, в които ще уточним как точно ще действаме. До началото на пролетния полусезон със сигурност ще започна моята дейност в Левски. Засега не мога да ви кажа повече, потърсете ме по-късно този месец", кратък бе Шишков пред „Тема Спорт". Очаква се Шишков да се занимава с мърчандайзинга на сините."

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 04 фев 2012 09:55

Днес темата около Левски е поредното им завръщане в Турция, прави впечатление че от 21 души има 6 !!! голобради момчета (в т.ч. Пламенчо Илиев) Ще ми се да вярвам, че ще имаме поне още 2 класни попълнения, за да бъде по-силна атаката на дубъла, недай боже тежки контузии или наказания и не се знае младоците колко ще удържат фронта
Изображение

Върни се в “Левски”