Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Последно: на Лаута играем за купата.
Щеше да е по автентично, симпатично и даже и нормално да играеме на стадиона на Атлетик, но освен тревата да е много зле невиждам друга причина. Това с феновете може да се "прескочи" и веднъж да се покаже култура като се играе на малък стадион за 1000 човека и месна публика, което е и чара на тоя кръг мачове.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Щеше да е по автентично, симпатично и даже и нормално да играеме на стадиона на Атлетик, но освен тревата да е много зле невиждам друга причина. Това с феновете може да се "прескочи" и веднъж да се покаже култура като се играе на малък стадион за 1000 човека и месна публика, което е и чара на тоя кръг мачове.
https://elhovo.news/?p=78291 - снимка, на която се виждат всичките 100 седалки в Куклен (и мястото за всички 500 човека публика). Няма чар тук, само синори.
Левскари, във връзка с продължаващи ремонтни дейности и зареждане с артикули на официалния магазин в Сектор „А“ на „Герена“ ви информираме, че официалното отваряне ще се състои на 21.09. (петък) от 17:00 часа непосредствено преди домакинския мач срещу Витоша (Бистрица).
Предстоят много изненади, а до тогава очаквайте част от новите артикули и в онлайн магазина ни!
Само Левски!

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/krayno-neser ... ofiya.html
Тоя не го знам какво друса, ма и аз искам. Бахти спрелия тип. Първо нарече всички, които критикуваха Роси луди ("не с всичкия си" , ако трябва да съм коректен), сега отписа футбалер преди да е изгледал и едно полувреме с него. На много хора ни е съмнително, ма дай да го видим човека.
П.С. Ся му допрочетох пасквила. Като намеси Роси ми стана ясно. Верно е супер спрял. Нормално е да сбъркаш. Признаваш си и това е. Не мелиш тъпотии като някакъв олигофрен, дева.
Тоя не го знам какво друса, ма и аз искам. Бахти спрелия тип. Първо нарече всички, които критикуваха Роси луди ("не с всичкия си" , ако трябва да съм коректен), сега отписа футбалер преди да е изгледал и едно полувреме с него. На много хора ни е съмнително, ма дай да го видим човека.
П.С. Ся му допрочетох пасквила. Като намеси Роси ми стана ясно. Верно е супер спрял. Нормално е да сбъркаш. Признаваш си и това е. Не мелиш тъпотии като някакъв олигофрен, дева.
тлетик Куклен ше домакинства на стадиона на пловдивското Локо.
Левски завинаги в моето сърце