Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2018 19:34

bilyaletdinov написа:To и Кевин Бру ги правеше криви на тренировка, ама после един пас не можеше да върже :lol:

Има го и това. Талантлив играч, с качества, а като излезе на официален мач и обърква конците отвсякъде. Виждам го и при малките-все едно е друго дете, а не това от тренировката-забравя и финтове, и указания, гледа уплашено, прави глупости.... Сценична треска ли е, не знам. А има и пердета, на които от малки не им пука изобщо -факт!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 11 сеп 2018 19:37

Част от интервюто на Паулиньо... Мисля, че няма да е зле в някой мач да бъде пробвана тая схема той да играе като ЦН. Няма как да е по-зле от всичките на тая позиция, които имаме в момента със сигурност. :roll:

Как виждаш конкуренцията в Левски? Кабрал е в невероятна форма, ти си много добър футболист, а Обертан е Обертан...Три добри крила това проблем ли е?

Това е много добре както за треньора, така и за нас футболистите. Много е хубаво да има качество в твоя отбор, защото това вдига и твоето равнище. Ние трябва да помагаме на Левски да печели своите мачове. Не е важно дали играе Кабрал, дали играе Обертан, дали аз. Ние може да играем и заедно на терена.

Казваш, че може да играете заедно. Ти можеш ли да играеш централен нападател?

Да. Аз съм играл много пъти и на тази позиция в моята кариера. Мога да играя по-напред, мога да играя и на двата фланга, а и зад нападателя. Мога да играя на всичките офанзивни позиции и нямам никакъв проблем с това.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2018 20:53

specter написа:Част от интервюто на Паулиньо... Мисля, че няма да е зле в някой мач да бъде пробвана тая схема той да играе като ЦН. Няма как да е по-зле от всичките на тая позиция, които имаме в момента със сигурност. :roll:

Как виждаш конкуренцията в Левски? Кабрал е в невероятна форма, ти си много добър футболист, а Обертан е Обертан...Три добри крила това проблем ли е?

Това е много добре както за треньора, така и за нас футболистите. Много е хубаво да има качество в твоя отбор, защото това вдига и твоето равнище. Ние трябва да помагаме на Левски да печели своите мачове. Не е важно дали играе Кабрал, дали играе Обертан, дали аз. Ние може да играем и заедно на терена.

Казваш, че може да играете заедно. Ти можеш ли да играеш централен нападател?

Да. Аз съм играл много пъти и на тази позиция в моята кариера. Мога да играя по-напред, мога да играя и на двата фланга, а и зад нападателя. Мога да играя на всичките офанзивни позиции и нямам никакъв проблем с това.

И аз съм си го мислил това. Пичът е здрав физически, има добра скорост и техника, така че защо не?! А този новия бразилец, като телосложение не знам защо но ми мяза на крило, по-скоро... Ще го видим.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 сеп 2018 21:17

wilge написа:
Serafim написа:То психолога беше по времето на Батков. Мариани, в едно интервю с кого е близък и тн, спомена, че Белмонт е много добро момче, но му е много трудно, каквото и да значи. Явно наистина трудно се адаптира.

Момчето е на 22 години и за пръв път напуска родината си и отива да работи в чужбина. И то къде! В най- неевропейската част на Европейския съюз. Нормално е да му е трудно. Вижте, че по- често комуникира с Белаид, отколкото с Обертан. Явно звездата умишлено или не го пренебрегва. А по презумпция най- близките хора в такива моменти би трябвало да са сънародниците ти. Когато си в чужда страна, без приятели, без да говориш езика, обграден от хора със странни нрави и съмнително възпитание ще ти е трудно не, а невъзможно бързо да се приспособиш. Помните ли когато Яблонеца дойде как Прохазка го водеше навякъде и му превеждаше? Белмонт ще преодолее първоначалния стрес. Дори да се наложи да го изчакаме повече. Колко- не знам. Постепенно започва да се поотръсва от напрежението. Но щом двама треньори го оценяват и държат на него, значи има защо.

Между другото в много клипове съм гледал по тренировките как Белмонт се лепи на Обертан, даже имаше един клип от началото на сезона, като дойде Обертан за първа тренировка, как като куче му се радваше. Но може би го игнорира пък Габриел.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2018 21:47

Еми никъде не е казано, че Обертан ТРЯБВА да е приятел с Белмонт. Какво като са сънародници!
От личен опит знам, че, например, за българите по-гадни копелета от сънародниците в чужбина няма!!! ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 сеп 2018 13:57

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eXk9wdz24l8[/youtube] :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 сеп 2018 15:39

Много се радвам, когато видя такива клипчета от тренировките. Явно е настроението и различната позитивна нагласа във футболистите и някои от тях с изказванията си показват, че са обединени, гледат в една посока и са като семейство. А това е най-важното за успехите в един клуб - между треньорския щаб и футболистите да има изградени химия и доверие.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 сеп 2018 18:51

85' гол за Атлетик Куклен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 сеп 2018 19:39

ralka_levskarka написа:85' гол за Атлетик Куклен.

Демек ще откриваме други дестинации? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 сеп 2018 20:19

Явно и от това трябва да се впечатляваме.... :o Някакви вкарали гол......Повтарям НЯКАКВИ че да не кажа нещо друго....Нека държанието е малко по тежко щото вече е леко жалко....

Върни се в “Левски”