Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

phd
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот phd » 09 сеп 2018 23:43

gzagorov написа:Някой може ли да ми изтълкува думите на гнилолъскащия, че при сегашния формат на първенството отборите са близо по точки в края? Като имаме предвид класирането май месец, друг шампионат ли е следил или аз нещо съм се объркал?
Иначе "Левски" уж беше гнила ябълка, но само няколко месеца по-късно "промени се това, че сега съм на друга длъжност". No comment!
За мен най-неприятната фигура в клуба в момента, дано ме опровергае. Спирам дотук.

Според мен гнилостта на ябълката за Букарев се е изразявала във фигурата, справянето на Роси като треньор.
И когато е обяснил вижданията си на Русев, вторият е заел позиция ЗА италианеца. Затова напуска.
После Русев вижда, че Букарев е бил прав, и си оправят отношенията.
Обаче дали е такова сценариото - само те си знаят.
Историята с Ивков изглежда сходна.
Защо по дяволите не казаха каквото имат да казват публично... ей това не го разбирам.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 10 сеп 2018 07:36

Някой да знае какво става с Деян Иванов ???? Отново контузия ?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 сеп 2018 11:38

Халфът на Левски Филипе Нашименто се е отървал без наранявания от контролата с Радник Сурдулица. "Сините" и сърбиет изиграха контролна среща в събота, а португалецът отнесе няколко здрави ритника от съперниците.

Той току-що се беше възстановил от тежка травма, която ограничи минутите му на терена в края на миналия и в началото на този сезон. И в лагера на столичани се притесняваха проблемите му да не се възобновят след тези удари.

Халфът мина прегледи в деня след двубоя, които обаче показаха, че няма нищо притеснително. Така той ще може да тренира напълно нормално заедно с останалите си съотборници и да е на линия за мача с Локомотив Пловдив, ако наставникът Славиша Стоянович прецени да му гласува доверие.

Левски ще преследва първа победа като гост над този съперник от май 2015 г. От тогава насам лидерът в класирането на Първа лига има две равенства и три загуби на "Лаута" и ще се стреми да сложи край на тази черна серия, за да си гарантира върха и след 8-ия кръг.

Супер! Добре че се размина пак с някоя травма...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2018 12:41

Гледах само първото полувреме (и малко от второто) със Сурдулица, но това, което ми направи впечатление...
Васчук е страхотно попадение. Нашименто има страхотна техника, но както отбеляза и един колега, може би скоростта малко му куца. Което не е голям проблем. Всеки помни Рикелме с неговата мечешка походка и как се кандилка по терена, за да даде в следващия момент пас по конец. Реиш. Едно полувреме е малко, но и за него съм обнадежден. Играе много по-чисто от Тиам и има по-добър поглед от Кали. Личи си, че е научен футболист, който е свикнал да играе "правилен" футбол. Буш. Аз вече имам чувството, че това момче саботира. Що пасове провали и атаки, не е истина просто. Ако не го прави нарочно... просто не мога да повярвам, че "толкова си може". Малките. Кабов. За мен добро включване. Направи едно-две много добри слизания по крилото. Показва сработеност с колегите си. Но трудно ще хване ръка от Габи... :roll: Макар и за кратко на терена и да сбърка, Мартин Петров, за когото се говори толкова, изглежда много интересен футболист. Найденов. Кога ще го видим на титулярната му позиция? ОК, показва по-голямо самочувствие на бека, но... За новото франсе на бека, не мога да кажа нищо. Има впечатляваща физика, но се боеше сякаш да се впуска в пробиви. Все пак помагаше и на защита и на халфове.

Въобще, оптимист съм за този сезон. И то силен оптимист. Сега, ако Славиша водеше "Левски" срещу Вадуц... Няма да разберем. Но аз смятам, че беше правилно. Беше коректно Роси да бъде оставен и за Европа. Така че, каквото било-било. Гледаме напред. Но с това наказание, не знам. Много ще ни е трудно в първите предварителни кръгове. А ако те са... от "онзи" другия турнир, тея са направо за трепане. :evil: защото може да се окаже, че постъпките им имат потенциала да лишат клуба от милиони.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 сеп 2018 16:56

Всички които храните Белмонд си помнете приказките за да може след година да му се извинявате от сърце когато го боготворите.За мен Белмонд ще стане един от най-стабилните играчи на Левски.До година и половина ще го продадем за 1.5 мил. евро.
На мача с Берое беше един от най-добрите но много му пречеше Оберта.В много случай Обертан не покриваше човека си (макар ,че Белмонд му казваше с жестове но нали сме велики...)та се налагаше Белмонд да покрива по двама играчи наведнъж и затова грешеше.
Ако не вярвате изгледайте мача с Берое и следете само действията ма Белмонд и Обертан и сами ще се уверите.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 10 сеп 2018 20:12

Kris_men2000 написа:Всички които храните Белмонд си помнете приказките за да може след година да му се извинявате от сърце когато го боготворите.За мен Белмонд ще стане един от най-стабилните играчи на Левски.До година и половина ще го продадем за 1.5 мил. евро.
На мача с Берое беше един от най-добрите но много му пречеше Оберта.В много случай Обертан не покриваше човека си (макар ,че Белмонд му казваше с жестове но нали сме велики...)та се налагаше Белмонд да покрива по двама играчи наведнъж и затова грешеше.
Ако не вярвате изгледайте мача с Берое и следете само действията ма Белмонд и Обертан и сами ще се уверите.

Абсолютно подкрепям това мнение! И за мен в Белмонд има много хляб.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 сеп 2018 20:33

Значи за Белмонт знам следното: и при Роси, и при Славиша се влага много в тренировките, показва много добри неща там, остава да се готви самостоятелно. На мачовете обаче се спича-явно някакъв психологически проблем.
Но сигурно има нещо в него, щом и двамата тренери го харесват. Да не го отписваме толкова с лека ръка, че не се знае от кое грозно пате ще излезе лебед...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 10 сеп 2018 22:14

sin4ec написа:Значи за Белмонт знам следното: и при Роси, и при Славиша се влага много в тренировките, показва много добри неща там, остава да се готви самостоятелно. На мачовете обаче се спича-явно някакъв психологически проблем.
Но сигурно има нещо в него, щом и двамата тренери го харесват. Да не го отписваме толкова с лека ръка, че не се знае от кое грозно пате ще излезе лебед...

Ако има психологически проблем да му осигурят психолог. Едно време май имахме отборен психолог, но явно вече не им е нужен.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 сеп 2018 08:05

То психолога беше по времето на Батков. Мариани, в едно интервю с кого е близък и тн, спомена, че Белмонт е много добро момче, но му е много трудно, каквото и да значи. Явно наистина трудно се адаптира.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2018 10:55

То на българите ни е трудно да се адаптираме в тази тиня, пък камо ли някакво франсе. :mrgreen: А на мен не ми изглежда нищо особено. Просто не виждам с кого да го сравня, за да кажа, че е по-добър от него. За мен това, което показва досега е на нивото на Сърмата или Старокин.

Върни се в “Левски”