Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Странджата » 05 сеп 2018 11:32

Сутринта прочетох коментар на думите ми от Методито, сега не го намирам.Това е поводът да пиша отново за Мъри и около него.
За съжаление не мога да разчитам на паметта си за детайли и по тази причина моля да бъда извинен и коригиран.
Уважавам Мъри като успял - последния успял треньор на Левски. Казвам последният, за да не се мисли, че за мене той е най-успелият. Помня Витлачил, който направи Гунди, помня Шпайдела, който направи Левски такъв, че за да го спрат, трябваше да го разбият и преименуват, да не говорим за други - не толкова ярки примери - например Василев, който направи нас шампиони, а после повтори с друг отбор - на бившето ЦСКА. За Люпко не пиша, защото той има достатъчно богата визтка.
Мъри за три години изгради отбор. с който стигна до четвъртфинал за Купата на УЕФА и влезе в групите. Имаше ужасен късмет за групите - добре, че успяхме поне един гол да вкараме ... И толкова. След това отборът му не се вдигна. И това е.
След това отиде в Литекс - не в ЦСКА, а в Литекс - при Гришата. После - в Ботев - при онзи Василев от онази банка (на Батков парите не са с по-ясен произход). Затова усилията да се глорифицира и митолигизира като треньор-левскар е за мене неморално спрямо и предишни, и сегашни наши треньори.
Завършвам с това, че имаме много заслужили треньори. Всички заслужават уважение, а настоящият - който и да е той - подкрепа, докато не провокира противното. А ако не е предизвикал недоволството ни, какво означава да се пише за друг, който бил останал в иконостаса като светец над светиите?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2018 12:02

Пропуснал си Васил Спасов - Валяка, който за едногодишния си престой в Левски го направи шампион, носител на купата и 1/4 финалист за КНК, като записа рекордните победи над Рейпас и за малко да отстрани Атлетико Мадрид.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 05 сеп 2018 12:13

Словенският специалист Славиша Стоянович заяви в интервю за siol.net в родината си, че е отхвърлил две оферти, за да поеме Левски.

"Всичко стана напълно случайно. Бях близо до договор с клуб от Северна Европа. Оставаше да уточним последните детайли, когато ми се обади мениджър от България. Представи ми офертата на Левски и тя ми хареса. Бързо се договорихме, буквално за два дни. Говорих и с президента на клуба и той ми обясни визията си. След това нямах никакви съмнения.

Не искам да коментирам името на клуба, с който бях близо до договор. Те разбраха моето решение. Интересното е, че малко преди да подпиша с Левски, получих и още едно интригуващо предложение, но вече се бях разбрал с президента на Левски и реших да спазя думата си", обясни Стоянович.

Той стартира много убедително в българския футбол, като Левски постигна пет поредни победи под негово ръководство и оглави класирането в Първа лига.

"Направихме добър старт. Спечелихме пет поредни победи, три от които в гостувания. Беше доста трудно. Но мислим мач за мач. Шампионатът едва сега започва. Най-важното е играчите да повярват във вижданията ми и начина ми на работа и да следват указанията.

Все още сме в началото. Имаме още много работа. Предстоят ни и големите дербита с ЦСКА и Лудогорец. От много време съм във футбола, така че не летя в облаците. Еуфорията е забранена. В последния ни мач победихме Берое. Имаше много публика. Атмосферата беше страхотна", заяви той.

Стоянович очаква тежка битка за титлата с Лудогорец и ЦСКА-София.

"В България има доста добри отбори. Шампионът Лудогорец има 12 бразилци и чернокожи играчи, ЦСКА също има много чужденци и национали. Битката за титлата ще бъде тежка, ще караме стъпка по стъпка", каза словенецът.

Той е доволен от условията в Левски, но е наясно, че предстои много работа.

"Като във всеки първи сезон на ново място е трудно и изискващо, защото трябва да организираш нещата, да поставиш нови основи и да въведеш нова философия, но пък от друга страна съм доволен от условията в София. Свиквам бързо, защото футболът много прилича на този в Белград, а и езикова бариера почти няма, защото разбирам много от българския", каза Стоянович.

"Левски е абсолютен гранд и това може да бъде видяно на всяка крачка в България. Отборът има много привърженици, които са изключително ентусиазирани. Доста си прилича с Цървена звезда. Още повече, че феновете поддържат добри връзки със Звезда. Те знаят, че съм бил треньор там, а това че съм спечелил и титлата, значи много за тях", каза още той.

Стоянович смята, че Габриел Обертан е най-голямата звезда в българския футбол.

"Габриел Обертан е най-голямата звезда в Левски и може би в целия български клубен футбол. Неговата биография е феноменална. Бившите му клубове казват всичко. Той се чувства добре в Левски", каза той.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 сеп 2018 13:28

В Словения сипят похвали за непобедимия Левски на Стоянович
"Справя се, въпреки тежкото наследство от Делио Роси", пишат местните медииТреньорът на Левски Славиша Стоянович се върна отново на първите страници в медиите в Словения, след като успя да запише пета поредна победа начело на „сините“. „Бившият селекционер не знае какво е загуба на новата се служба. Освен това не даде и нито една точка на съперниците. Сезонът е още в началото си, но Левски вече даде ясна заявка за титлата“, обяви „Екипа“.
„Стоянович седна стабилна скамейката на Левски с пет поредни победи. Той бе получил доста тежко наследство от Делио Роси, който се издъни срещу Вадуц и загуби службата си. Стоянович обаче се представя добре в клуб, където треньорите са под постоянен обстрел“, отчете „Ногомания“, цитиран от "Тема спорт".„Словенският треньор Славиша Стоянович и Левски продължават да са непобедими. В събота те взеха дербито с Берое, който също до този момент не познаваше загубата“, коментира и Сио1.
Прочети още на: https://m.gol.bg/levski/2018-09-04/v-sl ... toyanovich
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2018 15:33

NOMER14 написа:
Nuke написа:Ако всеки левскар дава по един лев месечно за отбора, можем да имаме не само Траоре. Ако розовите даваха по толкова, клубът им никога нямаше да фалира. Моите 5 стинки.

Това го приказвам от година-две. Като абонат на различните услуги на Виваком мога да давам месечно за отбора левчета срещу някаква промоцийка или услуга, но няма кой да го направи. В инетрес на истината преди година имаше някакви диплянки с не помня каква уж отстъпка за феновете на Левски. Мацката в офиса ми казва, че трябвало да си извадя документ от окръжния фен клуб. Ще ходя аз в по-големия град да се доказвам пред някакви хлапетии, че съм Левскар. Айсектир, бе!

"Доказва се" с членска карта, ти как предлагаш да стане, за да не се възползват "външни" хора от това?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 сеп 2018 17:48

specter написа:
Вълчан написа:Продължават да вземат дървета отзад.Колко още трябва да се тръби че нападателите ни са смотани.Тъпа работа.Онези червените си вземат хора които им решават мачовете а ние се подсилваме отзад.Дано оня прът дълъг подпише че иначе сме за смях.

Кои са "дърветата" отзад и какво са взели оранжевите толкова много? Кои мачове точно са им решили "хората"? Тези с Рига, когато едвам измъкнаха нещата с дузпи, Копенхаген и Лудогорец ли? Или този с Ботев? Айде няма нужда толкова да бъдат прехвалвани. И щом казваш, че сме за смях, когато сме на първо място и сме непобедени до момента - ОК, щом казваш. :roll: Иначе да, нападател ни е жизнено нужен, за да продължим да бъдем на това първо място.

Щом си отпаднал от такъв Европеиски колос и то във 2 мача няма нужда да се споменава как сме ги спрели техните нападатели.Аиде да не са дървета но са много посредствени.Тепърва ще се види като започнат по сериозните мачове на чужд терен във България.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 сеп 2018 19:37

25.09 /вторник/
Предст.Югоизток - Левски, 16:00 часа

X кръг
29 септември (събота) - 17:00 часа - ЦСКА-София - Левски - Национален стадион "Васил Левски"

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 сеп 2018 19:42

1914.1902 написа:
X кръг
29 септември (събота) - 17:00 часа - ЦСКА-София - Левски - Национален стадион "Васил Левски"

Тогава съм на концерт в Маймунарника. Екстра се връзва.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 сеп 2018 19:51

Неделев втори път прави сечено на ЦСКА-София , да не му се играе Герена ! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 сеп 2018 19:57

miro_rz написа:Неделев втори път прави сечено на ЦСКА-София , да не му се играе Герена ! :roll:

Много неща може да му се правят на неукия жълтур :mrgreen:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”