Warped написа:metodito написа:Warped написа:60 хилки заплата. Тоя всеки сезон трябва да ни вкрава в шампионска лига за тия пари![]()
Синьор Роси колко получаваше? Мъри е искал друго, което Спас е нямало да му даде. Ако въобще е искал нещо да дава. А къде щеше да ни вкара... Ти беше ли чувал за "Астана" преди Мъри? Аз бях чувал - за колоездене, ма за футбол - не.
Ми дочух, че е взимал по 20к. И те ако проследиш ще видиш, че Астана от 2013 започнаха да наливат пари тип Лудогорец......... И без Мъри са на същото положение като гледам, при все, че с Мъри си тръгна и основен техен футболер. Иначе, при това състояние на клуба се чудя на толкова малка загуба, 800к, ако е само това е цвете
Тази мантра с големите кинти и футболисти беше разбита отдавна. Почти всичките бяха местни аборигени плюс един сърбин и две чернилки. От тях, сърбина и едната чернилка ставаше, но сърбина мисля преди два сезона му го отмъкнаха... Плюс някакви беларуси май имаше. Въобще... наредиш ли ги като единици до "Левски", според мен, "Левски" е класа. Само дето.... във футбола колектива винаги е по-важен. Плюс това, кой футболист с акъла си ще иска да ходи на майната си в Казахстан. Та те като единици може и да не бяха нищо особено, но тренерът си им беше много силен. И се надиграваха с Атлетико. Точно, както и "Левски" по негово време беше съставен от знаеш какви футболисти, но се надиграваше спокойно с ЦСКА (Москва), Марсилия, Оксер и Вердер.