Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 04 сеп 2018 17:44

Warped написа:
metodito написа:
Warped написа:60 хилки заплата. Тоя всеки сезон трябва да ни вкрава в шампионска лига за тия пари :shock: :shock:

Синьор Роси колко получаваше? Мъри е искал друго, което Спас е нямало да му даде. Ако въобще е искал нещо да дава. А къде щеше да ни вкара... Ти беше ли чувал за "Астана" преди Мъри? Аз бях чувал - за колоездене, ма за футбол - не.

Ми дочух, че е взимал по 20к. И те ако проследиш ще видиш, че Астана от 2013 започнаха да наливат пари тип Лудогорец......... И без Мъри са на същото положение като гледам, при все, че с Мъри си тръгна и основен техен футболер. Иначе, при това състояние на клуба се чудя на толкова малка загуба, 800к, ако е само това е цвете

Тази мантра с големите кинти и футболисти беше разбита отдавна. Почти всичките бяха местни аборигени плюс един сърбин и две чернилки. От тях, сърбина и едната чернилка ставаше, но сърбина мисля преди два сезона му го отмъкнаха... Плюс някакви беларуси май имаше. Въобще... наредиш ли ги като единици до "Левски", според мен, "Левски" е класа. Само дето.... във футбола колектива винаги е по-важен. Плюс това, кой футболист с акъла си ще иска да ходи на майната си в Казахстан. Та те като единици може и да не бяха нищо особено, но тренерът си им беше много силен. И се надиграваха с Атлетико. Точно, както и "Левски" по негово време беше съставен от знаеш какви футболисти, но се надиграваше спокойно с ЦСКА (Москва), Марсилия, Оксер и Вердер. ;) Не знам защо много хора вярват безрезервно на думите на Спас. :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2018 17:48

delqnski47 написа:
metodito написа:[offtopic]форумО не позволява[/offtopic]

[offtopic]Е,тва е проклятие вече. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Е, аз против човека Роси нямам нищо против. Как наби само онова сръбско мекере. :lol:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 04 сеп 2018 18:08

metodito написа:Тази мантра с големите кинти и футболисти беше разбита отдавна. Почти всичките бяха местни аборигени плюс един сърбин и две чернилки. От тях, сърбина и едната чернилка ставаше, но сърбина мисля преди два сезона му го отмъкнаха... Плюс някакви беларуси май имаше. Въобще... наредиш ли ги като единици до "Левски", според мен, "Левски" е класа. Само дето.... във футбола колектива винаги е по-важен. Пл:

Ама как ше е разбита като 2010та Локомотив Астана става ФК Астана и бюджета му се увеличава 2- 3 пъти :) Рукавина ли е евтин или чернилката за която говориш, която сега играе в Ла Лига (Алавес). Кабанага играеше в шампиона на Сауд. Арабия, а сърбина го дадоха на Валенсия......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2018 18:27

Да, този сърбин си беше много добър. Ами първо на няколко пъти, Мъри спомена, че имат някаква забрана за трансфери, за това, че им бавели заплатите.

Състав от първия голям успех:

Изображение
и от втория такъв:
Изображение

Няма интернационален състав с 10 чужденци, юноша на Фейенорд, юноша на Барселона, играл в Юнайтед...

Иначе за трансферите... И ние да направим такива евроучастия и ние ще направим такива изходящи трансфери. Но си седим в кочинката и никой няма да ни гледа отвън тук.
Последна промяна от metodito на 04 сеп 2018 18:33, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2018 18:29

Истината за алчният "гуру на правилния футбол" лъсна! А именно: той НИКОГА не е искал да да се върне и работи в клуба, който го направи от АНОНИМНИК - нещо!!! ;)
За такива стоиловисти като др.Методи ще напомня, че когато Динамо К вършееше по европейските терени, в отбора нямаше нито "сърбин", нито "две чернилки", нито "плюс някакви белоруси"! ВСИЧКИ бяха "местни аборигени"! ;)
А когато "проектът Лудогорец" стартира, първата титла беше спечелена от БЪЛГАРИТЕ Минев, Генчев, М.Иванов, Гъргоров, Дяков, М.Александров, Ив.Стоянов, Д.Бакалов! Подкрепени, разбира се от Барт, Гулдан и Марселиньо...
Така, че когато събереш в един отбор каймака на казахстанския футбол - и баба знае! ;)
Гледам, че и без Синоптика, Астана са си много добре...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 04 сеп 2018 18:30

Едно и също е на снимките.. Друг е въпроса, че хората са "харесали" Мъри от изявите му в Левски, и са преценили, че успешно ще развие проекта им, както и стана
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2018 18:37

Warped написа:Едно и също е на снимките.. Друг е въпроса, че хората са "харесали" Мъри от изявите му в Левски, и са преценили, че успешно ще развие проекта им, както и стана

Оправих ги.
П.С. офтопик. Според мен Мъри направи грешка с поемането на националния състав на страната им, но ще видим. Трябваше да си намери някой скромен отбор от Централна Европа (Чехия, Австрия, средняк от Швейцария) и да си кюта спокойно, но вероятно парите са си казали думата.
Иначе това, което се случва в момента с Астана е същото, което се случи с "Левски", когато Батко го махна, според мен. Отборът си играе сам почти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 сеп 2018 18:57

blue avalanche написа:Истината за алчният "гуру на правилния футбол" лъсна! А именно: той НИКОГА не е искал да да се върне и работи в клуба, който го направи от АНОНИМНИК - нещо!!! ;)
За такива стоиловисти като др.Методи ще напомня, че когато Динамо К вършееше по европейските терени, в отбора нямаше нито "сърбин", нито "две чернилки", нито "плюс някакви белоруси"! ВСИЧКИ бяха "местни аборигени"! ;)
А когато "проектът Лудогорец" стартира, първата титла беше спечелена от БЪЛГАРИТЕ Минев, Генчев, М.Иванов, Гъргоров, Дяков, М.Александров, Ив.Стоянов, Д.Бакалов! Подкрепени, разбира се от Барт, Гулдан и Марселиньо...
Така, че когато събереш в един отбор каймака на казахстанския футбол - и баба знае! ;)

Баси сбърканата работа.В чужда държава го боготворят,а тука феновете на любимия му отбор го плюят... :roll: Логика няма.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 сеп 2018 19:03

Каква да е логиката, като когато стане дума за треньор и почва едно хранене по ръководството, как видиш ли не искали да вземат Мъри. И в крайна сметка излиза, че е точно обратното и са му обещани парите, които иска, а не които клубът може да си позволи. И накрая - пак отказал. Ми фък оф!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2018 19:04

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:Истината за алчният "гуру на правилния футбол" лъсна! А именно: той НИКОГА не е искал да да се върне и работи в клуба, който го направи от АНОНИМНИК - нещо!!! ;)

Баси сбърканата работа.В чужда държава го боготворят,а тука феновете на любимия му отбор го плюят... :roll: Логика няма.

Те, в тази "държава" боготворят и цар Нурсултан Назарбаев, и Аллах, и още някои други неща... Тъй, че - нема нужда!!!

Върни се в “Левски”