Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 03 сеп 2018 01:41

Serafim написа:Аз пък се чудя какво не харесвате на Мариани, при положение, че напълно адекватно замести Гомес, който въпреки кусурите си, умееше да подава топката класно. Швейцареца изостря много повече играта и хич не бави топката, а дето се вика, е тук от 3 месеца.

Нищо му няма на Мариани. Просто сравненията с Жорди са неуместни... Гомес беше различна величина. Имаше обаче два фактора, поради които Гомес не се превърна в Бардон номер 2 (а според мен си беше по-добър даже - Барселона школовка) - първото - възрастта му, и след това Роси. ЪЪЪъъ, и разбира се Митов, как можах да го забравя. И двамата просто не могат да използват такъв играч. Най-малкото не знаят къде да го поставят. Това е. Та... Мариани си е Мариани, Жорди и е... Жорди. Беше, тоест.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2018 10:59

На мен Мариани ми се нрави, но трябва да пооправи головият си удар.
А можеби си го има, но подхожда прекалено пренавито към важните ситуации.
Но това което не може да му се отрече е, че има завидно чувство за пласиране.
Бих казал по-добро от това на "нападателите" ни Костов и Буш.
Швейцарският италианец имаше поне 4-ри чисти голови положения в последните ни два мача.
И междудругото, 3 от тях създадени от Кабрал. Тия двамцата се разбират доста добре в атака.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2018 11:56

Стоянович ТРЯБВА да намери място на терена за Обертан, Паулиньо и Кабрал!!!
Това е нашето ударно трио!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2018 13:35

Някой знае ли какво се случва около делата с продажбата на новата биричка "Лъвско пиво", че то лятото си отива ... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 сеп 2018 13:57

blue avalanche написа:Стоянович ТРЯБВА да намери място на терена за Обертан, Паулиньо и Кабрал!!!

Е обади му се, щом казваш, че е така, ще ти се доверя :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 03 сеп 2018 14:13

blue avalanche написа:Стоянович ТРЯБВА да намери място на терена за Обертан, Паулиньо и Кабрал!!!

И аз така мисля!
Ако формата на Кабрал се запази, а тази на Паулиньо се възвърне, то постройката си става почти нарисувана.
Във фаза защита сме с Тиам/Мариани дефанзивни пред отбранителната четворка, Кабрал зад Костов, а по крилата Паулиньо и Обертан. Сиреч, в традиционата 4-2-3-1.
Във атакуваща фаза ще сме 4-1-4-1. Тиам ще е дефанзивен, Кабрал и Мариани пред него(заформящи триъгълник в средата), по крилата е ясно, а нападателя е Костов.
Изхождам от предположението, че Кабрал няма добра техника на скорост, за разлика от Паулиньо. За сметка на това на малко пространство умее да "литва" и "лъже" защитниците, като същевременно е с приличен удар, което би го направило полезен зад нападателя.(еветуално)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 сеп 2018 14:23

TristaNNN написа:Някой знае ли какво се случва около делата с продажбата на новата биричка "Лъвско пиво", че то лятото си отива ... :?

Ще чакаме тъмно лъвско пиво 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 сеп 2018 14:23

Michael_Buble написа:

И аз така мисля!
Ако формата на Кабрал се запази, а тази на Паулиньо се възвърне, то постройката си става почти нарисувана.
Във фаза защита сме с Тиам/Мариани дефанзивни пред отбранителната четворка, Кабрал зад Костов, а по крилата Паулиньо и Обертан. Сиреч, в традиционата 4-2-3-1.
Във атакуваща фаза ще сме 4-1-4-1. Тиам ще е дефанзивен, Кабрал и Мариани пред него(заформящи триъгълник в средата), по крилата е ясно, а нападателя е Костов.
Изхождам от предположението, че Кабрал няма добра техника на скорост, за разлика от Паулиньо. За сметка на това на малко пространство умее да "литва" и "лъже" защитниците, като същевременно е с приличен удар, което би го направило полезен зад нападателя.(еветуално)

Стоянович да си подава оставката веднага!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 сеп 2018 15:05

Нещо интересно ще има ли утре на общото събрание?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2018 15:15

W84me написа:
Michael_Buble написа:

И аз така мисля!

Стоянович да си подава оставката веднага!

Защо да я подава? Може, пък, да ги натъкми... :?

Върни се в “Левски”