wilge написа:В интерес на истината Белмонт вкара случаен гол. Но този гол помогна много на отбора. Както и надявам се на него в личен план. До колкото знам, в Бългрия е първата му работа извън Франция. Нормално е да се аклиматизира по- бавно. Щом и Делио и Славиша виждат нещо в него, може и да покаже добрите си страни след като преодолее културния шок от сблъсъка с българската действителност и привикне с балканските нрави. Пък и още не сме видели в игра възстановения (надявам се) Фалшименто и Богдан дето шамароса Бодуров и Малинов в Рига. Явно и сърбинът е на мнение, че Ивайло става за резерва на Милош. Срещу Берое ми направи впечатление спадналата форма на Кабрал и Горанов. И двамата играха под нивото си. Но понеже не знам футболист от ППЛ на играе постоянно на високо ниво, без лакътушене, го приемам за нормално. Докато Буш и Паулиньо имах чувството, че все още лекуват контузии. Белаид и Мариани бяха на нивото си. Каквото- такова. И двамата не могат повече. Виж, националите бяха на обичайното високо ниво. Впечатли ме Яблонеца. За две минути обра три топки. След контузия. Обертан... Александър Томаш каза всичко за него.
Не знам доколко си гледал Белмонт ,но определено има много силен и точен удар. Вчера отправи още един удар - в началото на мача -много силен ,но в центъра на вратата и вратаря спаси. Колкото и да го окарикатуряват някои колеги говорим за футболист на 23 години идващ от Лига 1.
На няколко пъти едва ли не иронично споменаващ Мариани - все пак говорим за футболист ,който в последните 4 години на 2 пъти е играл в групите на ЛЕ ,миналата година има и гол срещу Виктория(Пилзен). Все пак говорим за футболист ,който във всяка година има по над 10точки на системата гол+пас. Миналата година -19 точки в Първа швейцарска дивизия и ЛЕ. Честно казано за мен не е много ясно как успяхме да го "излъжем" да дойде при нас. Мисля ,че е безмислено да споменавам че швейцарското първенство е по-силно от нашето.