Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 02 сеп 2018 20:33

delqnski47 написа:Бих казал,че сте заслужено временен водач. ;)

Ами явно има нещо такова. Колкото и да са изненадани и противниците, и самите сини привърженици. Учудващо постоянство-без да блести и да предявява претенции, отборът взе своето.
Естествено, шампионатът тепърва предстои!
[offtopic]А на онзи чурколап Врачев не му харесва класирането...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 сеп 2018 20:42

В интерес на истината Белмонт вкара случаен гол. Но този гол помогна много на отбора. Както и надявам се на него в личен план. До колкото знам, в Бългрия е първата му работа извън Франция. Нормално е да се аклиматизира по- бавно. Щом и Делио и Славиша виждат нещо в него, може и да покаже добрите си страни след като преодолее културния шок от сблъсъка с българската действителност и привикне с балканските нрави. Пък и още не сме видели в игра възстановения (надявам се) Фалшименто и Богдан дето шамароса Бодуров и Малинов в Рига. Явно и сърбинът е на мнение, че Ивайло става за резерва на Милош. Срещу Берое ми направи впечатление спадналата форма на Кабрал и Горанов. И двамата играха под нивото си. Но понеже не знам футболист от ППЛ на играе постоянно на високо ниво, без лакътушене, го приемам за нормално. Докато Буш и Паулиньо имах чувството, че все още лекуват контузии. Белаид и Мариани бяха на нивото си. Каквото- такова. И двамата не могат повече. Виж, националите бяха на обичайното високо ниво. Впечатли ме Яблонеца. За две минути обра три топки. След контузия. Обертан... Александър Томаш каза всичко за него.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2018 21:07

wilge написа:В интерес на истината Белмонт вкара случаен гол. Но този гол помогна много на отбора. Както и надявам се на него в личен план. До колкото знам, в Бългрия е първата му работа извън Франция. Нормално е да се аклиматизира по- бавно. Щом и Делио и Славиша виждат нещо в него, може и да покаже добрите си страни след като преодолее културния шок от сблъсъка с българската действителност и привикне с балканските нрави. Пък и още не сме видели в игра възстановения (надявам се) Фалшименто и Богдан дето шамароса Бодуров и Малинов в Рига. Явно и сърбинът е на мнение, че Ивайло става за резерва на Милош. Срещу Берое ми направи впечатление спадналата форма на Кабрал и Горанов. И двамата играха под нивото си. Но понеже не знам футболист от ППЛ на играе постоянно на високо ниво, без лакътушене, го приемам за нормално. Докато Буш и Паулиньо имах чувството, че все още лекуват контузии. Белаид и Мариани бяха на нивото си. Каквото- такова. И двамата не могат повече. Виж, националите бяха на обичайното високо ниво. Впечатли ме Яблонеца. За две минути обра три топки. След контузия. Обертан... Александър Томаш каза всичко за него.

Какво е казал Томаш за Обертан?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 02 сеп 2018 21:11

W84me написа:
wilge написа:В интерес на истината Белмонт вкара случаен гол. Но този гол помогна много на отбора. Както и надявам се на него в личен план. До колкото знам, в Бългрия е първата му работа извън Франция. Нормално е да се аклиматизира по- бавно. Щом и Делио и Славиша виждат нещо в него, може и да покаже добрите си страни след като преодолее културния шок от сблъсъка с българската действителност и привикне с балканските нрави. Пък и още не сме видели в игра възстановения (надявам се) Фалшименто и Богдан дето шамароса Бодуров и Малинов в Рига. Явно и сърбинът е на мнение, че Ивайло става за резерва на Милош. Срещу Берое ми направи впечатление спадналата форма на Кабрал и Горанов. И двамата играха под нивото си. Но понеже не знам футболист от ППЛ на играе постоянно на високо ниво, без лакътушене, го приемам за нормално. Докато Буш и Паулиньо имах чувството, че все още лекуват контузии. Белаид и Мариани бяха на нивото си. Каквото- такова. И двамата не могат повече. Виж, националите бяха на обичайното високо ниво. Впечатли ме Яблонеца. За две минути обра три топки. След контузия. Обертан... Александър Томаш каза всичко за него.

Какво е казал Томаш за Обертан?

Че когато реши да играе е най класният футболист в България.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 сеп 2018 22:10

Не знам доколко си гледал Белмонт ,но определено има много силен и точен удар. Вчера отправи още един удар - в началото на мача -много силен ,но в центъра на вратата и вратаря спаси. Колкото и да го окарикатуряват някои колеги говорим за футболист на 23 години идващ от Лига 1.
На няколко пъти едва ли не иронично споменаващ Мариани - все пак говорим за футболист ,който в последните 4 години на 2 пъти е играл в групите на ЛЕ ,миналата година има и гол срещу Виктория(Пилзен). Все пак говорим за футболист ,който във всяка година има по над 10точки на системата гол+пас. Миналата година -19 точки в Първа швейцарска дивизия и ЛЕ. Честно казано за мен не е много ясно как успяхме да го "излъжем" да дойде при нас. Мисля ,че е безмислено да споменавам че швейцарското първенство е по-силно от нашето.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 сеп 2018 22:24

Ние наистина трябва да спрем с това оплюване на играчите. Нито сме футболни спецове, нито като Славиша имаме досег всеки ден с футболистите. Той ги вижда нещата повече от нас. И на мен не ми харесва Белмонт, но явно има нещо в него, което не виждаме. Така или инак трябва да го поздравим, че вчера донесе на отбора изключително важна победа.
Малко хора осъзнават колко важна беше всъщност тази победа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 сеп 2018 23:05

Съгласен съм.
Работа и време!
Бтв, мислих, че няма полза от Кабрал, но играе все по-добре.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 02 сеп 2018 23:08

sin4ec написа:Ние наистина трябва да спрем с това оплюване на играчите. Нито сме футболни спецове, нито като Славиша имаме досег всеки ден с футболистите. Той ги вижда нещата повече от нас. И на мен не ми харесва Белмонт, но явно има нещо в него, което не виждаме. Така или инак трябва да го поздравим, че вчера донесе на отбора изключително важна победа.
Малко хора осъзнават колко важна беше всъщност тази победа!

+1
Същото исках да кажа ама неможах с толкова малко думи :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 сеп 2018 23:18

Аз пък се чудя какво не харесвате на Мариани, при положение, че напълно адекватно замести Гомес, който въпреки кусурите си, умееше да подава топката класно. Швейцареца изостря много повече играта и хич не бави топката, а дето се вика, е тук от 3 месеца.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 сеп 2018 01:08

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Бих казал,че сте заслужено временен водач. ;)

Ами явно има нещо такова. Колкото и да са изненадани и противниците, и самите сини привърженици. Учудващо постоянство-без да блести и да предявява претенции, отборът взе своето.
Естествено, шампионатът тепърва предстои!
[offtopic]А на онзи чурколап Врачев не му харесва класирането...[/offtopic]

Ами не знам,аз не виждам нищо изненадващо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”