Фалираха, бре, само ти ли не разбра?
Всяка година от 2016 насам, някъде по това време към края на април, припошкото сърце бие лудо и чака говедата да фалират, докато на Тирето му ушиват калъфката.
И тая година припоците продължават да спазват традицията. :))
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Фалираха, бре, само ти ли не разбра?
Всяка година от 2016 насам, някъде по това време към края на април, припошкото сърце бие лудо и чака говедата да фалират, докато на Тирето му ушиват калъфката.
Трахизанка, тоя отчет ясно и точно казва че сте в несъстоятелност!!!
На теб ли да вярвам или на документа?
Кратко и ясно- 1 милион "вътре".
Локото(доколкото си спомням) "излязоха от релсите" само заради едни 300 хилки....
Да видим как ще вземете лиценз.
Моля, на сцената да излезе следващия клоун , негово пиянско превъзходителство Г-н Мокет !
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Трябва да си феноменален финансов гений, за да изкараш подобен ГФО точно пред кампания за проджба на нов пакет акции..
Топ тайминг

Топ тайминг
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Фалираха, бре, само ти ли не разбра?
Не бе гледам че почнаха колегите некви телефони да размятат, а иначе не ви знам там какво става. Некви драми, некви чудесии, 15 организации, Подуене на Подуенци, Подуене Завинаги, Младежи, Такевци, Боримировци и нам си какви подорганизации.... много ми е сложно и не ми е интересно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Фалираха, бре, само ти ли не разбра?
Не бе гледам че почнаха колегите некви телефони да размятат, а иначе не ви знам там какво става. Некви драми, некви чудесии, 15 организации, Подуене на Подуенци, Подуене Завинаги, Младежи, Такевци, Боримировци и нам си какви подорганизации.... много ми е сложно и не ми е интересно.
Добре. :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:Фалираха, бре, само ти ли не разбра?
Добре. :)))
Признавам си.....пробвах да влезна в историята, но се отказах. :)))
Sofia.
Sofia.
Добре, разбирам. :)) Е, виж, питай тогава там другите припоци, които също "не следят" случващото се около Левски. Понякога като ги чета сам се чудя що изобщо си губя времето със сините източници на информация, като себеподобните ти вече са я прочели или изслушали, анализирали и обобщили в тая тема. :)
[offtopic]
[/offtopic]
Еееееей, тия ще ни разсипят...!
Шоуто минава, няколко дена тишина и започваш да си мислиш че вече са се кротнали и ... хоп, поредната порция СМЯХ !
Евала Подуене !

Шоуто минава, няколко дена тишина и започваш да си мислиш че вече са се кротнали и ... хоп, поредната порция СМЯХ !
Евала Подуене !

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Аве, Синоптикът не каза ли, че са на пИчалба тая година с 6 милки?! А то се оказа, че са вътре! Явно милките са били Милка! Ха-ха!
Ето защо плъхът пръв напусна кораба и сега си прави устата за Гърция!
А и другите негови приказки, за това колко скъпи били футболистите на Динамо София, да не се окаже, че са от 1001 нощ и само Мъки и някои негови фенове вярват в тях!
ПП Да видим как ще получат лиценз хрантутниците от Сухата река!
Ето защо плъхът пръв напусна кораба и сега си прави устата за Гърция!
А и другите негови приказки, за това колко скъпи били футболистите на Динамо София, да не се окаже, че са от 1001 нощ и само Мъки и някои негови фенове вярват в тях!
ПП Да видим как ще получат лиценз хрантутниците от Сухата река!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Добре, разбирам. :)) Е, виж, питай тогава там другите припоци, които също "не следят" случващото се около Левски. Понякога като ги чета сам се чудя що изобщо си губя времето със сините източници на информация, като себеподобните ти вече са я прочели или изслушали, анализирали и обобщили в тая тема. :)
Има хора, които повече се интересуват, факт, но аз не придобих никакъв интерес. Просто всичко ми е като някаква турска сапунка, нищо не разбирам от хилядите организации и тем подобни, а по едно време като видях тва реване и циврене вече ми дойде в повече ->
Sofia.
Sofia.