Гаджев: Трябва да се оправяме с това, което имаме
Вторият капитан на Левски Владимир Гаджев смята, че се виждат доста положителни неща в играта на Левски, но все още има още върху какво да се работи.
„Доста положителни неща, доста подобрения, добра игра, съответно допускахме и грешки, които се стремим да са по-малко да ги изчистим до началото на първенството. Ще имаме доста работа”, каза халфът при пристигането на „сините” в София от втория зимен лагер на тима, провел се в Анталия. Той добави, че отборът трябва да се подобрява както като колектив, така и като индивидуалности.
Относно престоя в Турция той каза: „Доволни сме. Не може непрекъснато да сме в чужбина, имаме нужда да си видим семействата.”
На въпрос дали ще се справят с наличния кадрови ресурс с оглед трансфера на само един футболист, сърцатият футболист отговори лаконично: „Трябва да направим така, че да се справим.”
Тасевски: Имаме квалитет и класа за титлата
Ако си вкарваме положенията, които създаваме, ще подобрим нашата игра. Има още време, в което ще работим и ще се подобряваме. Това каза офанзивният халф на Левски Дарко Тасевски при пристигането на тима от турския курорт Анталия след двудневни премеждия, свързани с полетитe.
Той не се нае да коментира дали са нужни още попълнения на отбора. „Не мога да кажа дали е нужно. Има си треньори. Ако дойдат нови попълнения, ние трябва да ги приемаме”, дипломатичен бе македонецът.
Относно решението на треньора да отстрани от първия отбор Даниел Димов и Стефан Станчев заради бой между двамата на тренировка, Тасевски каза: „Случват се такива неща във футбола – емоции. Но след това те си стиснаха ръцете. Никой обаче не може да оспорва решението на треньора.”
„Защо не. Вярвам, че имаме сили. Имаме квалитет и класа, за да спечелим титлата”, заяви Тасевски, цитиран от Новспорт.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Иванов и Тонев не се прибраха с Левски. Какво ви говори това? Според мен, в момента завършват или договарят трансфери, иначе щяха да са в самолета.
Nuke написа:Иванов и Тонев не се прибраха с Левски. Какво ви говори това? Според мен, в момента завършват договарят трансфери, иначе щяха да са в самолета.
Може да са се хвърлили от самолета

България има природни богатства,
mikata написа:Nuke написа:Иванов и Тонев не се прибраха с Левски. Какво ви говори това? Според мен, в момента завършват договарят трансфери, иначе щяха да са в самолета.
Може да са се хвърлили от самолета
Може, но вероятността е толкова голяма, колкото и да са ги отвлекли извънземни.
- south_division
- Контакти:
Тези трансфери станаха исторически, все е било ама като тая година аз не си спомням.
- blue avalanche
- Контакти:
south_division написа:Тези трансфери станаха исторически, все е било ама като тая година аз не си спомням.
Защото искаме да привлечем исторически футболисти...
Nuke написа:Иванов и Тонев не се прибраха с Левски. Какво ви говори това? Според мен, в момента завършват или договарят трансфери, иначе щяха да са в самолета.
Те и цял януари не бяха с отбора пък кво да не договориха Меси

reddek написа:Nuke написа:Иванов и Тонев не се прибраха с Левски. Какво ви говори това? Според мен, в момента завършват или договарят трансфери, иначе щяха да са в самолета.
Те и цял януари не бяха с отбора пък кво да не договориха МесиАз вече съм претръпнал и не очаквам никого. Пък и имам голяма надежда в младите футболисти, мисля че така е за по добро от колкото да се вземе някой, който я ставал я не
И аз искам да ги гледам младите, но да има и нужните трансфери.Централен защитник да доведат, поне!
п.п.Не зная кой ги пише тия статии, но му липсва грамотност:
"Старши треньорът Николай Костов отчиво отказа на чакащите го журналисти и не направи изявления"
Има и други, но това се набива доста на очи.
-
Хората са останали да изкарат няколко дена на спокойствие. 

- blue avalanche
- Контакти:
гражданин от село написа:Хората са останали да изкарат няколко дена на спокойствие.
Хубавото е,че когато много почнем да се чудим,идва някой "красноармеец",който да ни "осветли"...