ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот alexdb » 17 юли 2018 22:28

Кашчей написа:
alexdb написа:
Кашчей написа:В маркираният текст слагаш ли и отбора, който сега играе в С. Ирландия?
Литекс са си отпадали като пичове от латвийци(или литовци) все са там и двете държави, та няма да им е за сефте

Пропуснал съм го. Сигурно щото май никога не е бил много български. Ок - корегирам се. Без Каузата :oops:

Челси по едно време играеха само с Джон Тери англичанин, но никой не ги е броил за сборен отбор на света.

Хубаво бе, корегирах се. Не ги гледам, не са ми фактор. Просто избиване на комплекси на някакъв олигарх. Като му мине мерака ще приключат.

Потребителски аватар
balef

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Мнениеот balef » 17 юли 2018 22:28

PFC Litex написа:
balef написа:Алоооо Спасе не дреми а чакаме уволнението на ментето Роси ! :o :o :o

Проблемът не е в уволнението, ще дойде друг, който ще е на същото ниво, като Роси.

На същото ниво няма как да намери Спас Русев. Дедо Роси е № 1 по-некадърност не чуваш ли че от както е в Левски говори едно и също като папагал и резултати няма е кой луд освен Спас Русев ще дава заплата за не свършена работа ........

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 17 юли 2018 22:29

mikata написа:
W84me написа:
“Знам, че е така. Питайте ръководството защо Панайотов си тръгна, а Белмонт остана”

Белмонт има още две години договор и трябва да му се плаша неустойка,затова изгониха Панайотов :oops:

Ми закови на пейката Белмонт за сметка на Панайотов, пускай го така между другото в 89 минута, да видиш как сам ще иска да напусне и ще си търси отбор след 3-6 месеца.
Защото след две години на пейка после ще го вземе на дедо ми ...а !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юли 2018 22:31

veni__85 написа:
mikata написа:
W84me написа:
“Знам, че е така. Питайте ръководството защо Панайотов си тръгна, а Белмонт остана”

Белмонт има още две години договор и трябва да му се плаша неустойка,затова изгониха Панайотов :oops:

Ми закови на пейката Белмонт за сметка на Панайотов, пускай го така между другото в 89 минута, да видиш как сам ще иска да напусне и ще си търси отбор след 3-6 месеца.
Защото след две години на пейка после ще го вземе на дедо ми ...а !

Е той една година седя на пейката,но не иска да си ходи без пари!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юли 2018 22:33

mikata написа:
W84me написа:

Не виждам логиката и връзката. Просто Дедото не е искал Панайотов. По какви причини той си знае. Иначе Белмонт не е проблем да си седи. Трябва ни скамейка (каквато сега изобщо нямаме) и няма проблем да поритва срещу Витоша, Царско село или на смяна срещу някой друг. Какво го мислят (ако изобщо може да говорим за мислене) нямам представа, но реално в отбора има само 2 бека, само 2 крила, само един опорен халф, за сметка на това имаме 4 централни нападатели и един куп някакви халфове плюс 5-ма централни защитници и 4 вратари :lol:

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот PorcoRosso » 17 юли 2018 22:34

alexdb написа:И ако самия той не е шитнал техния мач......

Е стига де!Нека и ние помечтаем малко ся. :(

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2018 22:34

alexdb написа:
Кашчей написа:
PFC Litex написа:
botevplovdiveoe написа:Максимум трима чужденци в групата за мача и това е.Киро Гела ще ореве орталъка,но БГ футбола е по-важен от него.Първоначално положението ще е доста зле(въпреки че то по-зле от Вадуц има ли?) ,но занапред нещата ще се наредят и за клубните и за националния отбор.Вън чуждите ментета от българските отбори.Трябват реформи,с приказки в нета не става работата,само че Перуци си пие уискито и го боли кура.

Че те сега повече ли са чужденците, които могат да бъдат в групата за мача

От ЕС могат да са колкото си искат, извън него 3, като само 2 могат да играят. Някои фенове се опитват да променят правила на право на труд на граждани на ЕС, в рамките на съюза.

Това не е проблем да се случи, но не чрез БФС, а на джентълменска договорка между собствениците на клубове. Но едва ли ще стане. Футболът тук отдавна е добро средство за пране на пари и не случайно президенти на отбори са все криминални типове или мошеници.

Не мисля, че трябва някой да ви прави реверанси, само защото имате некадърно управление от повече от 10 години (през 2009 титлата бе случайност). Не бих се учудил, ако някой предложи за крайното класиране да се вземат предвид и мачовете на детските и юношески формации на клубовете-тогава ще имате шанс някакъв. Лошото е, че УЕФА признава само мачовете на мъжките отбори за легитимни в турнири и класации.
Не търси под бика теле, защото знаеш на какво се налита там: лоша организация, лошо управление, лоша селекция-това са ви проблемите, а не откъде идват футболистите, защото и вие не сте Славия, нали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 юли 2018 22:35

alexdb написа:Не виждам логиката и връзката. Просто Дедото не е искал Панайотов. По какви причини той си знае. Иначе Белмонт не е проблем да си седи. Трябва ни скамейка (каквато сега изобщо нямаме) и няма проблем да поритва срещу Витоша, Царско село или на смяна срещу някой друг. Какво го мислят (ако изобщо може да говорим за мислене) нямам представа, но реално в отбора има само 2 бека, само 2 крила, само един опорен халф, за сметка на това имаме 4 централни нападатели и един куп някакви халфове плюс 5-ма централни защитници и 4 вратари :lol:

Какви халфове имаме? Нашименто и Тиам контузени. Махнаха Прохазка, Панайотов, Рошу. Левски днес игра с половин НОВ отбор, за пореден път НОВ отбор или поне такъв, който не е играл заедно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юли 2018 22:36

balef написа:
PFC Litex написа:
balef написа:Алоооо Спасе не дреми а чакаме уволнението на ментето Роси ! :o :o :o

Проблемът не е в уволнението, ще дойде друг, който ще е на същото ниво, като Роси.

На същото ниво няма как да намери Спас Русев. Дедо Роси е № 1 по-некадърност не чуваш ли че от както е в Левски говори едно и също като папагал и резултати няма е кой луд освен Спас Русев ще дава заплата за не свършена работа ........

А може-може. Без проблем могат да ти върнат Вили Вуцов, да се договорят нещо с Топчо, че в краен случай и Радко Достанич или Мурсия са опции ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 22:36

На стадиона беше супер тягостно. Отдавна не бях виждал такива чувства у хората, да виждат, че има потенциал в отбора, да вярват, че може да се получи нещо, но по една или друга причина да не става и да се чудят кого да винят.
Днес за пореден път бяхме с някаква много слаба тактическа дисциплина, защитата мега палава... Ясно е, че вината е на Роси и вярвам, че ще бъде освободен, само не знам кого ще вземе Спас. А и колко време ще му трябва да го намери.

Върни се в “Левски”