ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Jordan1914
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот Jordan1914 » 21 юли 2017 08:33

Skywalker написа:Абе ревете срещу Митов, но той си е много добър треньор за вас. Футболистите са ви слаби. Трябват ви нови. Това, че били класни попълнения, са пълни измишльотини. Ако са толкова класни, нямаше да дойдат при вас.

Хааа всеки път ще се намери един който да пусне някоя хубава шегичка! :D :D :D

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 юли 2017 08:35

comorad написа:Е добре ама кой да дойде сега. Пак казвам, ако ще е Вуцов, не мерси. Трябва да разберете, Мъри няма да се върне, Херо и той не иска тук. Парите на на казахтанците са много. А тук не останаха вариянти. Гочето е пенсия. Кой да дойде?
И аз не го искам Митов. Но не може "да се маха" без да се предлага вариянт. Митов е изтървал съблекалнята, това съм убеден на 100%, играчите не са слепи, ясно им е, че той не става за голям отбор и ще почнат да правят каквото си искат, Мапуку вече го прави.

Варианти има и то не малко. Казвал съм многократно трябва треньорът да е задължително над 55 годишен, опитен. А такива има: Емил Велев, Войн Войнов, Стефан Грозданов. В най-лошия случай може и Стойчо Стоев да се върне.

Ако Боримиров не махне днес чучелото Митов - ОСТАВКА!

Ако публиката не смаже всячески с транспаранти, скандирания от първата до последната минута на домакинствата и гостуванията, както и със заплахи за събличане чучелото - заслужаваме си всичко лошо, което ни се случва.

Ако Томислав не атакува директно чучелото в предаването си - срам и позор за гонг и него самия!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 юли 2017 08:58

Ако Мотов се махне сега е лошо, но ако се махне по - късно ще е непоправимо. Трябва натиск от феновете към ръководството за смяна на треньора. Нов качествен треньор трябва да ни бъде цел номер 1, дори ако трябва да не се привличат други играчи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Jeremy

Мнениеот Jeremy » 21 юли 2017 09:17

realno написа:Ако Мотов се махне сега е лошо, но ако се махне по - късно ще е непоправимо. Трябва натиск от феновете към ръководството за смяна на треньора. Нов качествен треньор трябва да ни бъде цел номер 1, дори ако трябва да не се привличат други играчи.

Каква част от приходите генерират феновете, че да се месят в управлението на клуба?
След всички наказания и глоби (и последвалите финансови загуби) имат ли морално право феновете на подобни действия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2017 09:22

Жалко. Най-жалко, заради Митрев.. Остави си сърцето на терена. Направи спасявания на голям вратар. А за това помогнаха и защитниците ни. Оф, не знам какво да кажа.

Яд ме е, че испанецът каза идваме за да бием. И биха. Не просто с изгоден резултат. Биха ни.

Казах, че ще си кажа мнението за Митов по-късно. Дадох му шанс да ме опровергае и исках да бъркам за него наистина. Не съм бъркал никога. Просто се самозаблуждавах. А отборът - тези 11 вчера, имат бъдеще като отбор. Но трябва добър треньор и много. Наистина много работа. Даже и да се получат нещата, няма да започне да се вижда скоро. Ако сега се назначи сериозно име, най-рано към нова година ще видим истинското лице на тези играчи. Всякакъв компромис, може да доведе до сериозни сътресения.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2017 09:28

Jeremy написа:
realno написа:Ако Мотов се махне сега е лошо, но ако се махне по - късно ще е непоправимо. Трябва натиск от феновете към ръководството за смяна на треньора. Нов качествен треньор трябва да ни бъде цел номер 1, дори ако трябва да не се привличат други играчи.

Каква част от приходите генерират феновете, че да се месят в управлението на клуба?
След всички наказания и глоби (и последвалите финансови загуби) имат ли морално право феновете на подобни действия?

+1, прекалено боли от подобни думи, но, за съжаление, са самата истина, а тя не винаги е лицеприятна :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 юли 2017 09:29

Треньори има. И в България, и в чужбина. Примерно руснака, дето беше в Славия - Тарханов. На него и обувките му са по-треньори от Митов...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юли 2017 09:33

metodito написа:Жалко. Най-жалко, заради Митрев.. Остави си сърцето на терена. Направи спасявания на голям вратар. А за това помогнаха и защитниците ни. Оф, не знам какво да кажа.

Яд ме е, че испанецът каза идваме за да бием. И биха. Не просто с изгоден резултат. Биха ни.

Казах, че ще си кажа мнението за Митов по-късно. Дадох му шанс да ме опровергае и исках да бъркам за него наистина. Не съм бъркал никога. Просто се самозаблуждавах. А отборът - тези 11 вчера, имат бъдеще като отбор. Но трябва добър треньор и много. Наистина много работа. Даже и да се получат нещата, няма да започне да се вижда скоро. Ако сега се назначи сериозно име, най-рано към нова година ще видим истинското лице на тези играчи. Всякакъв компромис, може да доведе до сериозни сътресения.

с теб обикновено споря, когато се реша да пиша (е, не съм Живко, но вие май си уплътнявате времето с него с онези чаршафи :lol: ), но тук те подкрепям на 100% (както и за Люпко, но там е друга тема). Треньорът е преди всичко - Жадното иска, но просто не може или пък шансът не го покрива? Вкарахме гол от нищото (незаслужено), а след това се върнахме да пазим - точно както се и очакваше. Те пък имахе поне 5 отлични шанса за гол, а вкараха с един случкарски рикошет на дебелия мангал, който едва ли има сили за повече от 10 минути игра. Но каквото е, такова е - или ще вземем и нов тренер, или цялата инвестиция на Спас (иска ми се да вярвам, че не е синият Лупи, а го прави наистина с надеждата за по-добър Левски и тези трансфери няма да ни закопаят) отива на кино!!!

Имаме доста стабилни единици, но нямаме отбор - за това трябва качествен тренер. Дали той е Жадното - давам някакъв шанс от 2-3% да е, но останалите 97% отчайващо крещят - ОСТАВКА!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юли 2017 09:41

Закъсняла селекция,слаб треньор това е засега !
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 21 юли 2017 09:55

Истината е без Наско Сираков още много мачове ще сме трагични ! Няма към днешна дата по-кадърен специалист от Сираков и го знаем много добре и Спас Русев да не дреме а да направи контакт и с Димитър Димитров-Херо.
Без доказани и можещи хора Левски няма да е скоро отбор !
Последна промяна от gonzo72 на 21 юли 2017 10:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”