Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 06 авг 2018 23:58

NOMER14 написа:Голям праз, че Конституционният съд спря т.нар. Истанбулска конвенция - джендерите в Диемите си останаха прости педали. Визирам само коментаторите на българските мачове.

Чак сега слушах коментара на нашия мач. Жалкия хомосексуалист, който коментира мача, щеше да се разплаче при головете ни, чак му се привиждаха голове за Враца. Малко след това дадоха репортаж от мача на оранжевите, а коментатора беше в екстаз и ревеше, като лъв, дори при автогола на Дунав :mrgreen:
Последна промяна от W84me на 07 авг 2018 00:01, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 авг 2018 23:59

mikata написа:
Засега само в един ресторант... Катедрала май се казва :roll: Ще има май и в Лукойл и в Хепи :oops:

Това е адски аматьорско изпълнение. Лупи пасти да яде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2018 01:23

W84me написа:
NOMER14 написа:Голям праз, че Конституционният съд спря т.нар. Истанбулска конвенция - джендерите в Диемите си останаха прости педали. Визирам само коментаторите на българските мачове.

Чак сега слушах коментара на нашия мач. Жалкия хомосексуалист, който коментира мача, щеше да се разплаче при головете ни, чак му се привиждаха голове за Враца. Малко след това дадоха репортаж от мача на оранжевите, а коментатора беше в екстаз и ревеше, като лъв, дори при автогола на Дунав :mrgreen:

[offtopic]Лично си пуснах повторения от novsport,за да си припомня дали верно е ревал като лъв при автогола на Дунав.Такова нещо изобщо няма.Нещо те е хванала някаква параноя...[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 07 авг 2018 02:48

LM10 написа:
modor написа:Преди време правеха и Шопско пиво :mrgreen:

Нито Ломско пиво, нито Шопско пиво съм срещал в Пазарджик.

:shock:
Разходи се до някой от супермаркетите из града.За по сигурно до Билла(аз от там си взимам най-често) и потърси.Ако не намериш попитай някой от служителите.Търси Ломско Лукс

https://www.google.com/search?q=ломско+ ... aXO8VKkQsM:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 авг 2018 09:33

Щели сме да махаме Гомес, можело и Ривалдиньо... А, Белмонтчо ще си стои... :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 07 авг 2018 09:34

Снощи, Спортно шоу "Гол" по бегеонеър:

"Н.Александров (палаво): Какво е общото между Милан и Бока?
Б.Касабов (вече силно раздразнен): А какво е общото между Литекс и ЦСКА-София?!
Н.Александров (обидено): Е, защо се заяждаш сега?"

Няма толкова тъпо парче! :lol:
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 авг 2018 09:40

Shisharko написа:Снощи, Спортно шоу "Гол" по бегеонеър:

"Н.Александров (палаво): Какво е общото между Милан и Бока?
Б.Касабов (вече силно раздразнен): А какво е общото между Литекс и ЦСКА-София?!
Н.Александров (обидено): Е, защо се заяждаш сега?"

Няма толкова тъпо парче! :lol:

Хаха, тоя Ники Тъпото е типичен представител на розовите пинтии

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 07 авг 2018 10:13

W84me написа:

Виктор Врачев... Отвратителен бивш чорбар, настоящ припознавач. Цялата му стена във фейсбук е нашарена със статуси срещу Левски предни години. Не случайно се беше надал сериозен вой срещу тоя след един мач. Дори не знам защо му дават да коментира наши мачове... Безкрайно дразнещ е и си личи пристрастността му. На тирето срещу Дунав мисля, че коментира Илиян Енев, не съм сигурен. Поне от малкото, което чух ми се стори така. Той по принцип е левскар, но от време на време се поддава на някакви външни намеси. :?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 авг 2018 11:01

Shisharko написа:
сини богове написа:Като се заговорихме за нови играчи, Левски спешно се нуждае от вратар. Полачек е тотал щета, а за Божидар въобще не ми се говори.

Все си мисля, че на първо време се нуждаем от добър спортен психолог. :shock:

При Мъри го имаше и тогава отбора вървеше идеално.Но после на Батков му се видя скъпо и го махна и от тогава отбора се срина на дъното.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 авг 2018 11:02

koisa написа:Щели сме да махаме Гомес, можело и Ривалдиньо... А, Белмонтчо ще си стои... :roll:

За мен махането на Ривалдиньо е логично. Искаме още един нападател, но това няма да се случи без да разкараме някой от наличните. И най-логично изглежда да е този, който все е контузен, а взема парички. Все пак, все още е 50/50 до преди няколко дни същата медия писа как Ривалдиньо впечатлил Стоянович на тренировка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”