Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Без цензура!

Мнениеот CSKA 78 » 12 апр 2023 14:35

Интересно става на синьо-лилавия "небосклон"! Мъки онзи ден се отказа да е треньор на динамовци, но днес вече е решил да стане акционер?! Ха-ха-ха! Цялата работа в Подуене е такава, въпросът е кой колко ще вземе от комисионни и акции(ако въобще акциите на Динамо София струват нещо)!
Колкото до приказките колко скъпи са им станали футболистите на Подуене, това е пак някаква говежда мИчта, какъвто беше блянът, че ще излязат в "нова орбита"! Ха-ха! Само те си вярват на подобни глупости!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 апр 2023 14:39

vlong написа:Мъри си заслужи парите,като продадем играчи и на голяма печалба сме от него.Айде 30 млн. към групата на мутренските синчета да събирате

Не бих спорил по този въпрос. Вие феновете му плащате от личните си пари и заплати, така че щом казвате, че си ги е заслужил, значи си ги е заслужил.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 апр 2023 14:45

Сериала в Подуене е блокбъстър отвсякъде.
Въпроса е през коя серия на сцената ще изскочи баба Доре и ще разтури катуна.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 12 апр 2023 14:49

Цирк Подуенски днес надминава себе си . Клоуните са им добри .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 апр 2023 14:55

Цирк Ловеч имаше едно време.
Пък това,че привържениците търсят истината не знам да е цирк.Виж ,ако не те интересува истината и се гъзиш на ниски бизнесмени си е направо лай...щина
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 апр 2023 15:11

vlong написа:Цирк Ловеч имаше едно време.
Пък това,че привържениците търсят истината не знам да е цирк.Виж ,ако не те интересува истината и се гъзиш на ниски бизнесмени си е направо лай...щина

Стига си църкал ами кажи дали дари?
Снимки не ща ! Ще разчитам на мъжка дума (като Наско)!
:-)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 15:24

vlong написа:Бахти капацитетите,щото Бисмарк на Чарли,ла бамба,мухамедович,шигоям чукапички работят без пари.Мъри си заслужи парите,като продадем играчи и на голяма печалба сме от него.Айде 30 млн. към групата на мутренските синчета да събирате

Какви сте ми калдаринки всичките!Виж си отбора преди боК да ви стане тренер и виж след това!Ще разбереш,че са му осигурени доооооста голям брои футболисти и то повечето чужденци или такива като Попето и Милавон,които са топ футболисти!Ше видиш и лятото дали ще продадете някой за повече от 500 000 евро,съмнявам се!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2023 15:27

tmanolov написа:....
Странно, счетоводителю-селтак, какви ли ще са тези суми от общо 1 960 000 лева, за които е платено ДДС? Сефте чувам да се плаща ДДС за дарение, но може и да греша де, поне в припошките тикви, където Литекс е ЦСКА, даренията може и да са с ДДС :)

Те Палмите хубаво го казват това, ама ти що ручаше 3 дни жабетата и се опитваш да докажеш, че (1 960 000 + 20% ДДС) << (750 000 - 20% ДДС)? :)))
... иначе, Палмите са го казали в прав текст, ама трябва някой с 2 виШи да може да чете и да разбира написаното :))))
РС Консулт е заплатила разходи за дейността на ПФК „Левски“...... Сумите за разходи, платени от консултантското дружество, са в размер от 975 хиляди лева, ..... Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева, ....

С 2 думи, плащани са сметки на ФК-то.
Как реши, че тези 1 960 000 са дарение, само ти си знаеш ;)))

Гола вода си, ..... Боне ;))))

ПП: ... да не говорим, че именно Палмите направиха едни лицензоспасяващи плащания в 12 без 5. Без тях лиценз нъц ---> декапитализация на клуба ---> ... и нямаше да им дължите сумата от 750 000 по договора за управление, която толкова ти вади очите ;)))
Ама то трябват поне 2 грама или 2 гънки (по избор) между ушите да го разбереш това .... За теб в пълна степен важи неравенството: 2 грама/гънки >> 2 виШи .....
Не ми се занимава с псевдоинтелектуалци. Айде, лекичка ...... и светли празници.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 15:31

tmanolov написа:Всички фактури са с ДДС бре, уважаеми селтако (ред нек значи точно това). Освен ако фирмата не е регистрирана по ДДС, но такива са доста малко. Айде малко по-сериозно - знам, че е трудно за пилешкия мозък на припоците, но все пак.

Колкото до палмите, те изрично си го казват

Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева или общо 1 960 000 лева извън спонсорските договори, по които също групата е платила ДДС в услуга на клуба.

Странно, счетоводителю-селтак, какви ли ще са тези суми от общо 1 960 000 лева, за които е платено ДДС? Сефте чувам да се плаща ДДС за дарение, но може и да греша де, поне в припошките тикви, където Литекс е ЦСКА, даренията може и да са с ДДС :)

Като беше пуснал участието ти в Стани богат и си викам,гледай какво точно говедо!Ама съм се объркал,освен да се хвалиш къде ще почиваш,какво ще купуваш,къде си гледаш мачовете-въобще комплексарски работи-другото ти е припок в главата!Как решаваш,че ако си от ЦСКА си глупав само ти си знаеш,елита на България по математика 9-12 клас в по-голямата си част бяха в секотор В на стадион Славия в неделя,Бъди здрав!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 15:34

Red_Neck написа:
tmanolov написа:....

Те Палмите хубаво го казват това, ама ти що ручаше 3 дни жабетата и се опитваш да докажеш, че (1 960 000 + 20% ДДС) << (750 000 - 20% ДДС)? :)))
... иначе, Палмите са го казали в прав текст, ама трябва някой с 2 виШи да може да чете и да разбира написаното :))))
РС Консулт е заплатила разходи за дейността на ПФК „Левски“...... Сумите за разходи, платени от консултантското дружество, са в размер от 975 хиляди лева, ..... Отделно групата компании е направила плащания извън спонсорските договори за още 980 хиляди лева, ....

С 2 думи, плащани са сметки на ФК-то.
Как реши, че тези 1 960 000 са дарение, само ти си знаеш ;)))

Гола вода си, ..... Боне ;))))

ПП: ... да не говорим, че именно Палмите направиха едни лицензоспасяващи плащания в 12 без 5. Без тях лиценз нъц ---> декапитализация на клуба ---> ... и нямаше да им дължите сумата от 750 000 по договора за управление, която толкова ти вади очите ;)))
Ама то трябват поне 2 грама или 2 гънки (по избор) между ушите да го разбереш това .... За теб в пълна степен важи неравенството: 2 грама/гънки >> 2 виШи .....
Не ми се занимава с псевдоинтелектуалци. Айде, лекичка ...... и светли празници.

Къде съм казал, че тези 1 960 000 лева са дарение? Едно такова мнение ми намери? Аз да не съм проЗ като г.з.? От самото начало търдя, че са заем и ще трябва да ги връщаме! лека и на теб и светли празници - за мен припок е диагноза :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”