Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 10:06

W84me написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
miro_rz написа:Навярно спестеният ж.к. на Петков има същата тежаст какъвто е редовният отменен гол!

Интересно е дали Пели е искал жълти картони за Петков на полуфинала на Славия срещу Ботев през 2018-а, както и на финала срещу Левски с.г.

Когато има жълти картони да се показват, само че наскоро някой беше показал една статистика на която е показано, че отборите с най-малко картони са Лудогорец и Левски, пак случайно.Има два варианта, или тези два отбора са най-коректните в лигата или съдиите са по-благосклонни към тях.

Кажи ми един груб играч в Левски, та онзиден с Локо Сф за цяло полувреме имахме един извършен фал. Същевременно при вас има грубияни, като Жеферсон, Юга, Вион...

Не съм ви гледал много мачове ,но Филип Кръстев е всеки мач за картон,поне което към гледал!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 апр 2023 10:11

Защо в подуенските среди постоянно се говори за отписване на задълженията на клуба към Палмсбет и Божков?

А защо в ловешките среди не се говори как Цецка Ловешка ще връща вътрешните кредити на Групата,така наречена(Сещам се за Бандата на Четиримата,и Бандата на Кратунковците)?
Защото това трябва да стане от 2024.Става въпрос за едни около 40 млн.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 10:21

W84me написа:
peliforewer написа:За пореден път се убеждавам, че наистина имате големи проблеми, казвате че Берое не играе срещу ЦСКА.Това може да го напишат само хора които са с амнезия, преди победата на ЦСКА в Стара Загора през този февруари червените не бяха побеждавали 3(три) години в Стара Загора.

E как да победят като 3 години все се падат мачове без значение. Ведомствените ви отбори са много лесно проследими. Ботев, Черно море, Славия, Берое, Ботев Враца

С Черно море имахме серия от 10 години без победа във Варна!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 апр 2023 10:24

От 2016 играе -София.
Преди беше ЦСКА София
За кои години се отнася този период?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2023 10:30

vlong написа:От 2016 играе -София.
Преди беше ЦСКА София
За кои години се отнася този период?

От 2010 мисля,разделяй си ги както прецениш!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 12 апр 2023 10:37

tmanolov написа:
eddie написа:Добро утро и хубав ден на всички..

Изображение

баси, не ви ли писна да четете нашите форуми бре - старата партийна школовка на БКП си казва думата. И все пак цска умрЕ, а вие сте припоци на ловешкия инцест

Имаш ли някакво обяснение защо е заключен форума, бе, Тошко..
Криете ли нещо или сте частно парти. Нали сте "народни".. кво става?

За партийната школа не знам - вие подслушвахте съблекалните на ЦСКА по милиционерски, а не ние на Лефски!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 апр 2023 11:08

eddie написа:
tmanolov написа:
eddie написа:Добро утро и хубав ден на всички..

Изображение

баси, не ви ли писна да четете нашите форуми бре - старата партийна школовка на БКП си казва думата. И все пак цска умрЕ, а вие сте припоци на ловешкия инцест

Имаш ли някакво обяснение защо е заключен форума, бе, Тошко..
Криете ли нещо или сте частно парти. Нали сте "народни".. кво става?

За партийната школа не знам - вие подслушвахте съблекалните на ЦСКА по милиционерски, а не ние на Лефски!

Аз съм си с името бре, Еди, а ти :) После ще си говорим за партийни школи и милиционери
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 апр 2023 11:22

Как е станало това подслушването в съблекалнята на ЦСКА-София, влязъл е някой Левскар да сложи подслушвател, или го е дал на някой цесекар да свърши тая работа?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 апр 2023 12:00

Това е страшен компромат!
Направо си късам партийния билет,това от цяла България да подслушват само треньора на армията и то като се знае ,че там срещи никога не са се договаряли,даже и при наследника тази традиция продължава.Нищо ,че някой използва полиграфи,а друг говори на португалски.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”