bigbonusprize написа::) Момчета кой ще вкарва... Ако не се намери, довечера започвам аз
тъкмо и аз щях да се предложа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bigbonusprize написа::) Момчета кой ще вкарва... Ако не се намери, довечера започвам аз
THE G.A.M.E написа:Аз пак да си кажа ...
НЕ СЪМ ПРИТЕСНЕН !
Ама никак ...
Другите НЯМАТ по-добри футболисти от нас ...
Дори и без селекция, Левски ще е най-силният отбор в България тази година !
Но въпроса е, че за Европа ще са нужни няколко човека на конкретни постове, които определено ще трябва да са поне класа на хората, които към момента ( и през пролетният дял ) ще заемат тези позиции.
blue avalanche написа:tatusindo написа:За Лудогорец не мога да се съглася.... Хората там си имат парички, купуват си футболисти,имат си широчина на състава,нещо което при нас липсваДа не говорим,че ние нямаме един свестен централен нападател !
В този ред на мисли и в Лудогорец нямат централен нападател.
"Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви в интервю за Novsport.com, че след като бразилецът Зезиньо беше отпратен от лагера в Анталия и сделката за трансфера му при „сините” пропадна, поради контузия в коляното, се търси нов играч, който да го замести.
„Преценихме след разговор и с агентите на Зезиньо, че след като не мина прегледите и има травма, няма как да разчитаме на него. Работи се по въпроса със селекцията. Водим преговори и обмисляме варианти за нови футболисти. Става въпрос за чужденци”, коментира Тонев пред нашата медия.
Той сподели и впечатленията си от провелата се вчера среща между него и представители на феновете на Левски.
„Останах силно впечатлен от въпросите, които ми зададоха. Имаше доста хора и това е радващо. Публиката на Левски е взискателна и няма как да нямаме срещи и контакти. Помислили сме и върху задължението, което въвежда УЕФА за координатор в клуба, който да отговаря за връзките с привържениците на отбора”, каза още Иво Тонев."
Blue_Lion написа:Ако те радва феновете на ЛЕВСКИ да са разделени, мен не ме ! Ако те кефи, феновете на ЛЕВСКИ да имат манталитета на "онези с отрязаните греди", мен не ми харесва ! Феновете на ЛЕВСКИ са известни с предаността към отбора си, независимо дали Сините са играли добре или не ! Когато трябва, се е протестирало винаги и ръководните фактори са го разбирали и са вземани нужните мерки - било то с подаване на оставки или нещо друго ! Няколко пъти ти ги казвам тия неща, ти си затваряш очите за тях. Ок, няма проблем ! За едно нещо си прав...не си струва да се хаби времето с теб. Просто човек който не може да погледне нещата от друга гледна точка освен неговата, и не само това, но и да я налага без да се замисля. Пиши си, на никого не пречиш
@ BLUE CHAMPIONS, верно няма смисъл ! Тоя е скъсал нишката с реалността
Rivaldo10 написа:фифи перото написа:Не знам дали сте наясно ,какво правите в момента в този форум и кой е виновен затова.
Не знам кой е по-по-най-Левскар,но такова чудо не се е случвало преди-Левскари срещу Левскари!
И кой е виновен за това?
Кай раздели привържениците на "разбирачи " и "истински"?
Не говоря за човека изрекъл тези думи, а за това,че някои хора се поддават на емоции,алкохол,или ...?
Дреме ми на шлифера,кой кой е тук.Въпросът е ,че се излагате като триото с неговите трансфери.
Замислете се малко и спрете да се ругаете!
ТОВА Е ЛЕВСКИ !Не е някой изкуствено създаден и мъртвороден отбор!
Подкрепям! Не деля феновете на по-големи левскари и по-малко левскари, но получих на 2-3 пъти прякорът - "гугутка", защото изказах малко по-различна позиция. Все си мисля, че проблемът не е в моят телевизор.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Rivaldo10 написа:santiliana написа:злоби, заеби приятелю. Да им е жив и здрав и Батков, и Гонзо. Жалко за цялата история на този велик клуб, който беше превърнат в посмешище от тяхното управление.
Аз се отказвам да споря повече. И се махам от този форум. Това не е левскарщина, а про- и анти- ....
Когато се регистрирах преди 3 години бях изпълнен с надежда, че тук ще срещна много хора, споделящи едни и същи проблеми и радости, свързани с моя, с НАШИЯ любим тим. Но не би. Каквото и да кажа, е безсмислено. Нека си благославят некадърното управление в момента и да се радват на 4-то място в шампионата. Като нямат амбиции и стремеж за развитие какво да правим?!
Не съм видял да има проблем, когато се критикува, без 20 минути обиди, от които забравяш за какво критикуваш.(не визирам теб!) Кое те кара да мислиш, че някой тук харесва Батков и не желае неговата смяна? Гонзо поиска един сезон доверие, останаха му пролетните мачове. Между другото тези пролетни мачове са доста по-удобни за недоволство от някакъв си форум. Сектор Б бил платен, добре. На мен за няколко години и една стотинка не ми предложиха, но ОК. В неплатеният сектор 'А' напоследък се събират повече фенове, защо те не предприемат по-крайни мерки? Сектор "Б' е всякакъв , но всички чакат на сектор 'Б'. Много удобно, нали?
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, tmanolov и 18 госта