Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kamilata3
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот kamilata3 » 10 апр 2023 13:57

miro_rz написа:
kamilata3 написа:
miro_rz написа:
kamilata3 написа:
Dust написа:Това определено трябва да се постави в учебниците по съдийство, с трактовка за пример, как играч пречи на вратаря, нищо че е извън наказателното поле и на 19-20 метра от него, а топката е изритана от още по-далече
Как беше, за това футбола ни е на такова ниво? -нали

Изображение

Играча на Славия е в засада и е на пътя на топката,какво има да се обяснява повече.

Ако беше на пътя на топката щеше да рикушира в него!
Голям си охлюв![/

Нито съм използвал епитети ,само изказах мнение,но комплексара веднага да се обади неподготвен,само провокации и обиди.Разбирам ,че тук си значим като драскаш и обиждаш,скрит зад монитора г-н Мишо.

Извинявам се публично, бил си чувствителен!
Само ми обясни как слависта е на пътя на топката? Вашият да не го имаш за колче?

Тук не става дума за чуствителен а за нормално отношение,нито ме знаеш ,нито познаваш а и това охлюв само тук би могъл да ми го кажеш(без да се правя на мъж).
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 10 апр 2023 13:59

miro_rz написа:
kamilata3 написа:
miro_rz написа:
kamilata3 написа:
Dust написа:Това определено трябва да се постави в учебниците по съдийство, с трактовка за пример, как играч пречи на вратаря, нищо че е извън наказателното поле и на 19-20 метра от него, а топката е изритана от още по-далече
Как беше, за това футбола ни е на такова ниво? -нали

Изображение

Играча на Славия е в засада и е на пътя на топката,какво има да се обяснява повече.

Ако беше на пътя на топката щеше да рикушира в него!
Голям си охлюв![/

Нито съм използвал епитети ,само изказах мнение,но комплексара веднага да се обади неподготвен,само провокации и обиди.Разбирам ,че тук си значим като драскаш и обиждаш,скрит зад монитора г-н Мишо.

Извинявам се публично, бил си чувствителен!
Само ми обясни как слависта е на пътя на топката? Вашият да не го имаш за колче?
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 апр 2023 14:01

Кокала ще излезе припок, като чета какви ги е наговорил...
- Какво очаквате да се случи в близко бъдеще?
- Лошото е, че феновете ще се обезверят и ще спрат да ходят на мачовете. Най-добре беше Левски да отиде в четвърта дивизия. Трябваше да се обяви фалит и да се започне от нулата. Така, както ЦСКА направи. При тях имаше повече публика на мачовете им във "В" група. За имената и емблемата им всички знаем измамата каква е - Етрополе, Литекс (Ловеч), ЦСКА, но те тръгнаха от аматьорския футбол, даже спечелиха Купата на България, 35 хиляди прасенца имаше на стадиона на финала срещу Монтана, който аз водех тогава. Шапка им свалям, направиха това нещо, извървяха трудния път и като феникс от пепелта изникнаха. Сега дори се борят за шампионската титла, а ние какво - постоянно повтаряме, че сме спечелили една Купа на България след 13 години мъки. Много важно. Трябваше да се започне от нулата. А не сега да имаме притежател на акции, в световен мащаб няма такъв прецедент. Всичко е сбъркано в Левски. С всичко случващо се съм против - и това, което направи Мъри, и това, което сътвори Сираков. Всичко е заради пари, за много пари, от там идват проблемите. А всички се бият в гърдите, че са левскари, спасители на Левски...
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 апр 2023 14:33

Ozzimozzi написа:Кокала ще излезе припок, като чета какви ги е наговорил...
- Лошото е, че феновете ще се обезверят и ще спрат да ходят на мачовете. Най-добре беше Левски да отиде в четвърта дивизия. Трябваше да се обяви фалит и да се започне от нулата. Така, както ЦСКА направи. При тях имаше повече публика на мачовете им във "В" група. За имената и емблемата им всички знаем измамата каква е - Етрополе, Литекс (Ловеч), ЦСКА, но те тръгнаха от аматьорския футбол, даже спечелиха Купата на България, 35 хиляди прасенца имаше на стадиона на финала срещу Монтана, който аз водех тогава. Шапка им свалям, направиха това нещо, извървяха трудния път и като феникс от пепелта изникнаха. Сега дори се борят за шампионската титла, а ние какво - постоянно повтаряме, че сме спечелили една Купа на България след 13 години мъки. Много важно. Трябваше да се започне от нулата. А не сега да имаме притежател на акции, в световен мащаб няма такъв прецедент. Всичко е сбъркано в Левски. С всичко случващо се съм против - и това, което направи Мъри, и това, което сътвори Сираков. Всичко е заради пари, за много пари, от там идват проблемите. А всички се бият в гърдите, че са левскари, спасители на Левски...

Кокала ви надценява, като пропуска да каже че прескочихте Б група.
А и при тоя слаб Левски не е никак трудно да се борите за ШТ.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 апр 2023 14:37

- Лошото е, че феновете ще се обезверят и ще спрат да ходят на мачовете. Най-добре беше Левски да отиде в четвърта дивизия. Трябваше да се обяви фалит и да се започне от нулата.

Нищо. То не е късно. Мъри вече им даде начален тласък към новата орбита.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 апр 2023 14:38

damyanov1963 написа:

Отборът на лефски не е фактор в България от над 10 години!По-скоро е на нивото на Славия и далеч от Черно море например!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 апр 2023 14:44

Дамаджанов, с рекорд от 12 мача без победа, за 'къв фактор се имате !?
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 апр 2023 14:50

BRF написа:
damyanov1963 написа:
- Лошото е, че феновете ще се обезверят и ще спрат да ходят на мачовете. Най-добре беше Левски да отиде в четвърта дивизия. Трябваше да се обяви фалит и да се започне от нулата. Така, както ЦСКА направи. При тях имаше повече публика на мачовете им във "В" група. За имената и емблемата им всички знаем измамата каква е - Етрополе, Литекс (Ловеч), ЦСКА, но те тръгнаха от аматьорския футбол, даже спечелиха Купата на България, 35 хиляди прасенца имаше на стадиона на финала срещу Монтана, който аз водех тогава. Шапка им свалям, направиха това нещо, извървяха трудния път и като феникс от пепелта изникнаха. Сега дори се борят за шампионската титла, а ние какво - постоянно повтаряме, че сме спечелили една Купа на България след 13 години мъки. Много важно. Трябваше да се започне от нулата. А не сега да имаме притежател на акции, в световен мащаб няма такъв прецедент. Всичко е сбъркано в Левски. С всичко случващо се съм против - и това, което направи Мъри, и това, което сътвори Сираков. Всичко е заради пари, за много пари, от там идват проблемите. А всички се бият в гърдите, че са левсФактор, нефакторкари, спасители на Левски...

Отборът на лефски не е фактор в България от над 10 години!По-скоро е на нивото на Славия и далеч от Черно море например!

Фактор, нефактор, факт е че на мачовете с него ходите най-много на стадиона, далеч повече отколкото със Славия и далечния от него Чморе. Да ти припомня ли финала за купата м.г. и как нефактора ви би за нея, че и още един път след това?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 апр 2023 14:55

damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
- Лошото е, че феновете ще се обезверят и ще спрат да ходят на мачовете. Най-добре беше Левски да отиде в четвърта дивизия. Трябваше да се обяви фалит и да се започне от нулата. Така, както ЦСКА направи. При тях имаше повече публика на мачовете им във "В" група. За имената и емблемата им всички знаем измамата каква е - Етрополе, Литекс (Ловеч), ЦСКА, но те тръгнаха от аматьорския футбол, даже спечелиха Купата на България, 35 хиляди прасенца имаше на стадиона на финала срещу Монтана, който аз водех тогава. Шапка им свалям, направиха това нещо, извървяха трудния път и като феникс от пепелта изникнаха. Сега дори се борят за шампионската титла, а ние какво - постоянно повтаряме, че сме спечелили една Купа на България след 13 години мъки. Много важно. Трябваше да се започне от нулата. А не сега да имаме притежател на акции, в световен мащаб няма такъв прецедент. Всичко е сбъркано в Левски. С всичко случващо се съм против - и това, което направи Мъри, и това, което сътвори Сираков. Всичко е заради пари, за много пари, от там идват проблемите. А всички се бият в гърдите, че са левсФактор, нефакторкари, спасители на Левски...

Фактор, нефактор, факт е че на мачовете с него ходите най-много на стадиона, далеч повече отколкото със Славия и далечния от него Чморе. Да ти припомня ли финала за купата м.г. и как нефактора ви би за нея, че и още един път след това?

Еми нормално и за вас и за нас това е класическото Вечно Дерби!Понеже е това този мач ,стадиона се пълни най-много!Под фактор аз приех че казваш,че зависи нещо от вас за класирането в първенството,ти си имал предвид,че сте дразнител на трибуните!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 апр 2023 15:36

Бачо Елин Топузаков ли ще ви води срещу нас? :))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”