Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Blue,той и Генков няма много мачове за България, но според мен играе много по-добре от Макриев.То се говореше, че Левски имат интерес и към Мицански, но да сме живи и здрави ще видим, кой ще е треньор и кои ще са новите играчи на тима.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Херо: На 20 май сядаме да преговаряме с Батков
flo написа:Абе , вие вярвате ли на този смешен сайт СПОРТИСИМО.
Абе,лаф да става...Той,форумът, се крепи на такива слухове...
- blue avalanche
- Контакти:
Blue_Girl написа:blue avalanche написа:would написа:Avalanche,Иса е млад, ако му дават повече шансове, може би ще почне да бележи
Само през този сезон има вече 16 мача.Къде като титуляр,къде като резерва.И...3(три) гола!Извинявай,ама оттук накъде?
Смяташ ли с тези и от Ле?
Не.
-
Blue_Girl
- Контакти:
would написа:Blue,той и Генков няма много мачове за България, но според мен играе много по-добре от Макриев.То се говореше, че Левски имат интерес и към Мицански, но да сме живи и здрави ще видим, кой ще е треньор и кои ще са новите играчи на тима.
Между Мицански и Генков, съм за първия!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- blue avalanche
- Контакти:
А,сетих се...@ мача за купата-0 гола.Процентът става мно-о-о зле. 
Към двамата Blue
, Сашо Киров може да играе на поста централен нападател.Това че Ясен не може да намери място на играчите и оттам става голямо объркване.Все си мисля, че от юношите младша възраст, всеки ще е по-бърз от Кривия на крилото, а за позицията на Грийн на левия бек нямам думи.
Avalanche,какво толкова имаш против Иса,нека изгледаме оставащите мачове от първенството и тогава ще коментираме.Как да вкарва голове момчето ти виждаш ли каква игра изнасят сините с изключение на мачовете с Литекс,Миньор и Берое.
-
Blue_Girl
- Контакти:
would написа:Към двамата Blue, Сашо Киров може да играе на поста централен нападател.Това че Ясен не може да намери място на играчите и оттам става голямо объркване.Все си мисля, че от юношите младша възраст, всеки ще е по-бърз от Кривия на крилото, а за позицията на Грийн на левия бек нямам думи.
Да, ще е по бърз от "кривия", но като нямат неговият опит, кво правим?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- blue avalanche
- Контакти:
would написа:Към двамата Blue, Сашо Киров може да играе на поста централен нападател.Това че Ясен не може да намери място на играчите и оттам става голямо объркване.Все си мисля, че от юношите младша възраст, всеки ще е по-бърз от Кривия на крилото, а за позицията на Грийн на левия бек нямам думи.
За Сашо Киров не съм казал нищо.Ставаше въпрос за Иса.Даже да допуснем,че Киров е ОК,ще ни трябва още един.Не може цял отбор от юноши.Това,все пак,се казва "мъжки" отбор,нали?Дори в сезона,когато "нахлуха" Михайлов,Искренов,Сираков,Велев,Илиев,Коев имахме също и Спасов,Вълчев,Пл.Цветков,Гочев,Пл.Николов...
- blue avalanche
- Контакти:
would написа:Avalanche,какво толкова имаш против Иса,нека изгледаме оставащите мачове от първенството и тогава ще коментираме.Как да вкарва голове момчето ти виждаш ли каква игра изнасят сините с изключение на мачовете с Литекс,Миньор и Берое.
Не става въпрос за това,как играе отбора,а за чистите положения,изпуснати от Иса.Когато сам срещу вратаря не можеш даже вратата да уцелиш,какво общо има тук играта на отбора?