Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ananas » 17 юни 2025 13:27

ElCochino написа:Нацисте от путлеров тип, това сумарно за десетки играчи ли се отнася или?
Няма путлеров тип, пак удряш греда. Отнася се за 7-10 човека, колкото са и по-скъпите им кафяви заместници.
blue avalanche написа:бла-бла

Затапих те и пак тръгна да променяш критериите и да фантазираш. Звездите са в кухата ти лейка, аз говорех за по-добри и малко по-евтини българи. Трансферите в Разград са голяма работа откакто са по-добри от нас, а великите чужденци продаваме в Ростов. Баражите са голяма работа, откакто редовно ние и Тирето разчитаме на тях, а понякога и до тях не стигаме. Морето на колко точки ни оставиха през 23/24 и на кое място? Г. Русев спечели дубъл тоя сезон, а С. Иванов нищо чудно през новия да направи същото. Попов я взе предната година. При спечелената купа бяхме с 4 българи,като 1 вкара победния гол, а още 2-ма влязоха от пейката. Противникът ни имаше 2-ма общо. Разград на финала имаха повече българи от Тирето. Явно може и с 11, както разбраха Обертан и Роси, може и с 9,както разбра Веласкес във Варна. Статистиката е за 8-10 години, ние имаме 1 трофей за същия период с похарчени повече пари от Славия, Морето, Числото, Жълтите. Йомов трябва да го питаме къв допинг е ползвал и да дадем на Лима от него, че да може и той де се изправи срещу Рома в групи.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 17 юни 2025 13:31

Ами, това е положението, ако искаме на всяка цена с българи, ще борим 4-5 място и не е сигурно дали ще ни излезе много по-евтино. Тука нали всички искате на всяка цена и всяка година да борим шампионска титла?

Защо ДЮШ не работи като хората, сме го дъвкали. А не работи не само при нас, ами никъде по нашите ширини. Справка: последната контрола на националния отбор. С пръдня боя не става.

Важното е да има патреоте на маса, които славят Путя и лаят срещу еврото. Като ги питаш за Брест-Литовск и ти се пулят насреща незнаещо.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 юни 2025 14:35

ElCochino написа:Ами, това е положението, ако искаме на всяка цена с българи, ще борим 4-5 място и не е сигурно дали ще ни излезе много по-евтино. Тука нали всички искате на всяка цена и всяка година да борим шампионска титла?

Защо ДЮШ не работи като хората, сме го дъвкали. А не работи не само при нас, ами никъде по нашите ширини. Справка: последната контрола на националния отбор. С пръдня боя не става.

Важното е да има патреоте на маса, които славят Путя и лаят срещу еврото. Като ги питаш за Брест-Литовск и ти се пулят насреща незнаещо.

Може и чужденци, но да не са черни, защото сме "патриоти" от съветски тип. Това не е фашизъм, нито расизъм, това е модерен "патриотизъм". :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2025 14:53

ananas написа:
blue avalanche написа:бла-бла

Затапих те и пак тръгна да променяш критериите и да фантазираш. Звездите са в кухата ти лейка, аз говорех за по-добри и малко по-евтини българи. Трансферите в Разград са голяма работа откакто са по-добри от нас, а великите чужденци продаваме в Ростов. Баражите са голяма работа, откакто редовно ние и Тирето разчитаме на тях, а понякога и до тях не стигаме. Морето на колко точки ни оставиха през 23/24 и на кое място? Г. Русев спечели дубъл тоя сезон, а С. Иванов нищо чудно през новия да направи същото. Попов я взе предната година. При спечелената купа бяхме с 4 българи,като 1 вкара победния гол, а още 2-ма влязоха от пейката. Противникът ни имаше 2-ма общо. Разград на финала имаха повече българи от Тирето. Явно може и с 11, както разбраха Обертан и Роси, може и с 9,както разбра Веласкес във Варна. Статистиката е за 8-10 години, ние имаме 1 трофей за същия период с похарчени повече пари от Славия, Морето, Числото, Жълтите. Йомов трябва да го питаме къв допинг е ползвал и да дадем на Лима от него, че да може и той де се изправи срещу Рома в групи.

Във втория отбор нали са само български "дзвизди"? Ще ни подсетиш ли какво е класирането? В Югозападна-Трета сме на 11-то място.
Иди и питай Йомов. Не знаеш ли къде да го намериш? Той не се крие. Кво ми плямпаш само зад компа?
Кой ти каза, че сме похарчили повече пари от Славия, Ч.море, ЦСКА-1948 и Ботев? Дай линк, отчет, ала-бала. Не само да разтягаш локуми.
Г.Русев има нещо общо с Левски, защото...?
Л-ц, с "многото българи", заявиха, че няма да излизат с 4-ма титуляри и ще си платят глобата. Ми, ся?
"Баражите са голяма работа, откакто редовно ние и Тирето разчитаме на тях"

31 май 2024 г.
ЦСКА София 0:2 ЦСКА 1948
11 юни 2023 г.
Левски София 2:0 Арда Кърджали
28 май 2022 г.
Ботев Пловдив 2:1 Берое
30 май 2021
Арда 1:0 Черно море
19 юли 2020
Славия София 2:1 Ботев
28 май 2019
Левски София 1:0 Етър
24 май 2018
Левски (София) 4:1 Черно море (Варна)
04.06.2017
Левски (София) 1:1 Верея (Стара Загора)
2016 - без баражи
2015 - без баражи
2014 - без баражи
И каква излезе тя? За 10 години, "редовно", сме играли 3 баража, а Тирето - само един. Шматарок...
Иван Йорданов и Ивайло Чочев също направиха дубъл. Айде скачай от балкона...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 юни 2025 15:02

✍️ Нападателят Преслав Бачев удължи договора си с ПФК „Левски“ до лятото на 2027 година.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMtpvLBL6W8

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 юни 2025 15:20

Божката Краев искал да си изкара пенсионерските години в Левски. Ааааайде няма нужда. Аман от безработни и недоказани пенсионера. Левски не е пенсионерски клуб. Ела сега бе лишпер а не когато станеш на 36г.
Арда те чака ако не предложи се на тирето. Нямаш място в Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2025 16:19

Разтрогнахме и с Антоан Стоянов.
Ръсим българчета на поразия:
Стефанов, Стоянов, Чандъров...
Да се готви следващия.
Бачев го шитнахме в Дунав Рс. Кариерата му се "развива" със шеметна скорост. От Ботев Вр - Дунав Рс.
Последна промяна от blue avalanche на 17 юни 2025 16:32, променено общо 1 път.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 17 юни 2025 16:31

ElCochino написа:Ами, това е положението, ако искаме на всяка цена с българи, ще борим 4-5 място и не е сигурно дали ще ни излезе много по-евтино. Тука нали всички искате на всяка цена и всяка година да борим шампионска титла?
За титла пари нямаме. Всичко останало спокойно може с 5-7 българи титуляри и още 3-4 на пейката. С 8-9 титуляри също може, но е трудно и трябва много добър треньор. Почти без българи е безсмислено да съществуват и Левски, и "български" футбол като цяло, може направо да си гледаме Ман Сити, Интер Маями и Ал-Хилал. Яко си обсебен от Путин.
blue avalanche написа: бла-бла...
И каква излезе тя? За 10 години, "редовно", сме играли 3 баража, а Тирето - само един. Шматарок...

Ти сам си изредил 4 наши баража, а накрая си ги сметнал 3. Май не можеш нито да броиш, нито помниш кои играха бараж в последния 1 месец. Тотално неадекватен. Ние сме с 4,а Тирето с 2, общо 6 баража за 8-9 години съществуване на такова нещо, а в някои сезони не се класирахме и за бараж, въпреки напъните.
Русев има общо, щото е българин и беше в нашата школа, а след завръщането от Испания беше свободен агент и го взеха Септември.
Лудогорец имат пари да плащат каквото си искат, а и аз не си купувам техни абонаменти и членски карти, та не ме интересува.
Аз ти говоря за сериозни футболисти, ти ми пишеш небивалици за 2-ри отбори и 3-ти лиги.
За капак на всичко искаш да ти доказвам с документи, че Левски плаща по-големи заплати от отбори като Славия, Морето, Числото и Ботев за последните 10г. За съжаление си твърде спрел, няма смисъл да ти отговарям повече и да спамим темата. Със същия успех мога да си говоря със стена.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2025 16:42

ananas написа:
blue avalanche написа: бла-бла...

Ти сам си изредил 4 наши баража, а накрая си ги сметнал 3. Май не можеш нито да броиш, нито помниш кои играха бараж в последния 1 месец. Тотално неадекватен. Ние сме с 4,а Тирето с 2, общо 6 баража за 8-9 години съществуване на такова нещо, а в някои сезони не се класирахме и за бараж, въпреки напъните.
Русев има общо, щото е българин и беше в нашата школа, а след завръщането от Испания беше свободен агент и го взеха Септември.
Лудогорец имат пари да плащат каквото си искат, а и аз не си купувам техни абонаменти и членски карти, та не ме интересува.
Аз ти говоря за сериозни футболисти, ти ми пишеш небивалици за 2-ри отбори и 3-ти лиги.
За капак на всичко искаш да ти доказвам с документи, че Левски плаща по-големи заплати от отбори като Славия, Морето, Числото и Ботев за последните 10г. За съжаление си твърде спрел, няма смисъл да ти отговарям повече и да спамим темата. Със същия успех мога да си говоря със стена.

"За капак на всичко искаш да ти доказвам с документи, че Левски плаща по-големи заплати от отбори като Славия, Морето, Числото и Ботев за последните 10г."

Или доказваш, или си въздух под налягане.
"Русев има общо, щото е българин и беше в нашата школа, а след завръщането от Испания беше свободен агент и го взеха Септември."

Георги Русев: "Не съжалявам, че не останах на "Герена"
Толкоз по въпроса.
"Лудогорец имат пари да плащат каквото си искат, а и аз не си купувам техни абонаменти и членски карти, та не ме интересува."

Като не те интересува какво ми плямпаш кой бил подписал с Л-ц, кой какъв дубъл направил и с колко българи били на финала за Купата?
Тирето са с два баража. Това "редовно" ли е, шматарок?
Нашите 4 баража "редовно" ли е?
Като си голям експерт, взимай един отбор в А окръжна, пълни го с българчета и дерзай. Покажи на всички как се прави.
"Диванен лаладжия"...
Едно време Матеус каза:
"В България има 8 милиона треньори по футбол."

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юни 2025 18:39

scooool написа:
Не е сериозно, дори Джери да е предлагал... Мъри сигурно ги е гледал някое рентабилно видео от трета бразилска и веднага ги е одобрил! Тук естествено веднага се пече въпроса,защо не направи това при първото си треньорство в Левски или в Астана.. Може да погледнете изходящите трансфери. Спрете да го вдигате, този човек си тръгна преди мача с розовите и щеше да говори истина ама нещо си остана до със Сираков сме до тук и това горе долу беше. Добър треньор и толкова, не харесвам чувствителни мъже, той изглежда такъв...постъпките не са мъжки за мен! Някакви сълзливи интервюта с полуистини и намеци. Само да вметна, че ако трябва да избирам между него и трио управляващи в момента...ще избера него всеки път, Насо, Дани и Ицата са ми още по- мазни и подозрителни! Играят си с нашата любов и това е истината.

Не е сериозно да се твърди, че заслугата е главно на Перейра. Това може да го каже някой, който цели да омаловажи свършеното и постигнатото от Стоилов.
Мъри няма нужда да го вдигаме, той се е доказал навсякъде, където е работил.
Не го разбирам този въпрос - защо не е направил същото в Левски и Астана. Едва ли може да се направи подобно сравнение след като става дума за различни периоди и ситуации в тези клубове. Останалите неща, които си написал нямат нищо общо с това, което съм коментирал.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”